Guest

Cisco deschide noi oportunităţi de afaceri pentru furnizorii de servicii cu ajutorul inovaţiilor majore ale internetului mobil

Noul pachet software Cisco, inovaţiile Small Cell şi noua infrastructură de reţea ajută furnizorii de servicii să valorifice datele în mişcare generate de “Internetul tuturor lucrurilor”

LinkedInGoogle+
Share:

Bucureşti, România – 26 februarie, 2013 – În contextul unei creșteri (estimate) de 13 ori a internetului mobil în perioada 2012 – 2017 și adaosului constant de miliarde de conexiuni între oameni, dispozitive și obiecte, Cisco lansează o serie de inovații majore care să permită furnizorilor de servicii să valorifice mai eficient aceste conexiuni. Noile tehnologii Cisco permit furnizorilor de servicii să ofere experiențe de conexiune noi, mai bune și mai personalizate, precum și să obțină mai multe date despre aceste conexiuni de rețea, pe care le pot utiliza apoi pentru a oferi noi servicii generatoare de venituri.

Multe din noile oportunități de afaceri oferite de conectivitatea tot mai mare dintre persoane, date, procese, informații și dispozitive ("Internetul tuturor lucrurilor") se axează pe analiza și valorificarea "datelor în mișcare" (data in motion). Datele în mișcare constau în date în timp real sau aproape în timp real, generate de conexiunile mobile şi fixe între oameni, lucruri și procese. Conform Cisco® Visual Networking Index (VNI) pentru traficul de date mobile, până în 2017 vor exista mai mult de 10 miliarde dispozitive/conexiuni capabile să se conecteze la internetul mobil, inclusiv – 8,6 miliarde dispozitive mobile personale și 1,7 miliarde conexiuni maşină-la-maşină.

Pentru a ajuta furnizorii de servicii să se adapteze traficului exploziv din reţele și a putea construi noi modele de afaceri bazate pe acesta, Cisco furnizează soluţii mobile inovatoare în trei domenii-cheie: software, acces şi infrastructură.

Acces inteligent

Cisco, liderul pieţei “small-cell” transformă celulele mici într-o platformă pentru inovarea în afaceri şi servicii, cu ajutorul noii tehnologii radio licenţiate „small-cell”. Inovațiile includ:

  • Modulul Cisco 3G Small Cell pentru punctele de acces Cisco Aironet® este compatibil cu internetul wireless și integrează celule mici licenţiate sau nelicenţiate, cu un plug-in radio 3G pentru a uşura de implementarea
  • Cisco 3G Small Cell extinde soluția Cisco pentru companii mari cu un canal de neegalat pe piaţa, pentru implementările pe bază de locaţie.
  • Cisco ASR 901S este proiectat pentru a permite instalarea pe scară largă a celulelor mici exterioare pentru a evita „ştrangularea” reţelei

Infrastructură inteligentă

Lider de piață pe segmental său, pachetul de bază evoluat Cisco ASR 5000 Series conduce tranziţia pieţei la tehnologia 4G, furnizând abilitatea de a controla mai multe conexiuni necesare în „Internetul Tuturor Lucrurilor”. Cu mai mult de 210 implementări de către furnizorii de servicii globale, Cisco ASR 5000 Series oferă elasticitatea necesară pentru a răspunde cerințelor dinamice și în continuă evoluție ale internetului mobil.

  • Cisco Aironet 3600 Series Access Point şi Cisco 3G Small Cell Module
  • Cisco ASR 901S

Cuvinte cheie

Cisco, Softbank, WiLine Networks, mobilitate, internet mobil, software-defined networking and SDN, cloud computing, centre de date, unified computing system, UCS, routing, switching, ASR, ASR 5000, ASR 901S, video, Visual Networking Index, VNI, software, hardware, furnizori de servicii, operatori de telefonie mobilă, acces, acoperire, capacitate, spectru transfer, small cells, 3G, 4G, Wi-Fi, SON, reţea cu auto-optimizare, reţea cu auto-organizare, politică, analiză, date, licenţiat, nelicenţiat, convergent, date în mişcare


RSS Feed for Cisco: http://newsroom.cisco.com/dlls/rss.html

Cuvinte cheie

Cisco, furnizori de servicii, Visual Networking Index,VNI, internet mobil, date mobile, video, VNI

Despre Cisco

Cisco (NASDAQ: CSCO) este liderul mondial în IT care ajută companiile să fructifice oportunităţile de mâine prin a demonstra că lucruri uimitoare se pot întâmpla când conectezi ceea ce până acum a fost neconectat. Pentru ultimele noutăţi, accesaţi http://thenetwork.cisco.com.

Cisco, sigla Cisco sunt mărci comerciale sau înregistrate ale Cisco şi/sau companiile afiliate din SUA şi alte ţări. Puteţi găsi o listă a mărcilor înregistrate Cisco la adresa www.cisco.com/go/trademarks. Mărcile înregistrate ale terţilor sunt deţinute de proprietarii respectivi. Folosire cuvântului partener nu presupune o relaţie de parteneriat între Cisco şi orice altă companie.

Conte connosco