Har du en konto?

  •   Tilpasset innhold
  •   Dine produkter og støtte

Trenger du en konto?

Opprett en konto

Dette er nyhetene fra Cisco Live

Cisco Live arrangeres denne uken i Barcelona med besøk av nærmere 18 000 deltagere, partnere og IT-frelste fra hele verden. 

Konferansen varer frem til 31. januar, og gjennom hele uken vil det presenteres nye produkter og tjenester fra Cisco innen cybersecurity, nettverk og samhandlingsløsninger. 

– Cisco spiller en sentral rolle i den digitale transformasjonen gjennom å bistå våre kunder med ny teknologi og innovasjon som er tilpasset verden vi lever i i dag. Organisasjoner over hele verden – fra små bedrifter til store organisasjoner på tvers av sektorer og bransjer – er fremdeles i startgropen når det gjelder å utnytte det enorme potensialet som ligger i nye teknologier som blant annet kunstig intelligens, 5G, adaptiv cybersikkerhet og IoT. Cisco Live spiller en viktig rolle som en arena for å vise og hjelpe våre kunder og samarbeidspartnere med å forstå nytten av ny teknologi og innovasjon i et forretningsperspektiv, sier Trine Strømsnes, administrerende direktør i Cisco Norge. 

Produktnyheter fra Cisco: 

• Accelerating Applications in a Hybrid Multicloud World: Cisco’s nye multidomene-arkitektur samler AppDynamics og Cisco Intersight Workload Optimizer slik at man kan få full innsikt i applikasjonen, nettverket eller datasenteret – enten det er snakk om lokalt eller i skyen. Cisco HyperFlex Application Platform leverer en integrert container-as-a-service (Caas)-plattform, som gjør det enkelt å klargjøre og operere Kubernetes over skyen eller gjennom datasenteret. 

• Comprehensive Security Architecture for Industrial IoT: Organisasjoner trenger total innsikt i de ulike delene av sitt nettverk, slik at de kan redusere faren for trusler og angrep, samtidig som de kan optimalisere nettverksdriften. Cisco sin nye IoT-sikkerhetsarkitektur gir forbedret innsikt for både IT- og OT-miljøer, beskytter industrielle prosesser og gjør det mulig å hente og bruke data fra IoT-enhetene som gjør at organisasjonen blir i enda bedre stand til å fatte gode og riktige beslutninger basert på datagrunnlaget. 

• Revolutionizing Customer and Agent Experiences with New Contact Center Enhancements: Verdens største merkevarer får lojalitet fra sine kunder over år, til og med tiår, for å så miste dem i løpet av noen sekunder hvis ikke kundeopplevelsen er prikkfri. Der hvor kunders behov og forventninger har endret seg gjennom årenes løp, har ikke måten bedrifter reagerer på holdt tritt. Tirsdag annonserte Cisco tre hovedelementer som fundamentalt vil endre kundeopplevelsen med call-senteret – til det bedre; en kunstig intelligens-fusjon, en ny løsning for kundeopplevelsen og et nytt skybasert kontaktsenter. 

• Better and More Engaged Meetings Through AI Innovations: en ny AI-drevet virtuell assistent for Webex som gjør prat om til handling. I tillegg fortsetter Cisco sitt engasjement for sikkerhet og datasikkerhet ved å gi kunder muligheten til å velge om Webex Teams-data skal lagres i Europa eller USA. Selskapet kunngjorde også den nye enheten Cisco Webex Room USB – en videoenhet som tilbyr mindre organisasjoner videokonferanse-mulighet på en enkelt og billig måte. 

Høydepunkter under konferansen: 

• Cisco Corporate Social Responsibility: Cisco vil fortsette sitt arbeid med sosial innflytelse, gjennom bedriftens forpliktelse til å løse globale utfordringer gjennom teknologi og ekspertise. Cisco er stolt partner med o3e, som jobber for bedre tilgang til utdanning, medisinsk hjelp og andre essensielle tjenester for flyktninger og hjemløse. På Cisco Live kan frivillige være med å lage sykler som vil bli donert til programmer for hjemløse og flyktninger i Barcelona. Initiativet er i tråd med Cisco Corporate Social Responsibility sine prioriteringer og mål om å bidra til en bedre hverdag for 1 milliard mennesker verden over innen 2025. 

• DevNet Zone: Deltagerne vil få hands-on opplevelser med API-er (programmeringsgrensesnitt), utvikle sine kodeferdigheter i lab-en, og lære mer om Ciscos nye DevNet-sertifisering som kommer i februar 2020. DevNet er Ciscos utviklere sitt utvikler-samfunn, som har som mål å hjelpe utviklere og nettverksingeniører med innovasjon gjennom å bruke Cisco sin teknologi og plattformer. 

• World of Solutions and Cisco Showcase: Deltagerne er invitert med til å utforske de siste innovasjonene fra Cisco og dets økosystem av partnere i dette eksperimentelle rommet hvor over 130 utstillere vil demonstrere sine produkter og løsninger. 

• Innovation Talks: Ledere i Cisco vil diskutere det siste innen innovasjon, løsninger, tjenester og best practice. 

• Walk-in Labs: Utviklet for å gi en enestående, hands-on opplevelse rundt en rekke Cisco-produkter og løsninger. Deltagerne vil kunne prøve ut tjenestene i forskjellige scenarier, utforske funksjoner og få tilgang til opplæring. 

• Cisco Customer Experience (CX): Deltagerne kan oppleve Cisco Lives «digitale hjerteslag», kalt Cisco CX. Her vil de kunne lære om Ciscos livssyklus-tilnærming til teknologi og hvordan selskapet jobber for å transformere teknologi til best mulig resultat for bedriften. 

• Technical Solutions Clinics: Eksperter fra Cisco CX Global Center vil være til stede for å kunne bistå rundt eventuelle implementerings-, applikasjons- eller integrasjonsproblemer. 

• Network Operations Center (NOC): Besøk NOC-en, i samarbeid med NetApp, for å snakke og diskutere med ingeniører og eksperter om hvordan Cisco kjapt setter opp og sikrer store nettverk. 

• Capture the Flag: Lær om ny teknologi og prøv den ut selv gjennom å spille «Capture the Flag»-spillet – et spill som er designet til å løse vanskelige utfordringer. Du kan selv prøve «etisk hacking» av nettverk og systemer, designe og undersøke programvaredefinerte campus- og WAN-nettverk og forbedre din kunnskap om Cisco’s Meraki-plattform. 

• Cisco Investments Village: Møt åtte av de mest fremtredende start-upene i bransjen og lær om deres unike teknologiløsninger og hvordan de endrer premissene for hva som er mulig å få til. 

Les og se mer fra Cisco Live: 
- Se hele arrangementet fra første rad gjennom denne live-streamen 
- Digital press room 
- Følg @CiscoLiveEurope på Twitter, Facebook, Instagram, YouTube, and LinkedIn, og bruk hashtaggen #CLEUR for å være med på moroa!