Guest

Cisco med konkurransekraft på boks

Få i gang forretningsutviklingen med nye digitale løsninger og tilbud fra Cisco

Oslo 19. februar, 2016: Digital utvikling handler om å nå resultater raskere. Cisco kan hjelpe kunder med denne endringen og å lykkes i denne «nye normalen». Med nye løsninger for «Customer Experience», «Workforce Experience», og «Digital Ceiling», tilbyr Cisco et sett med tilbud som kan ta forretningsmodeller til et helt nytt nivå.

I vår digitale tidsepoke, er forventningene skyhøye. Virksomheter må skille seg ut for å kunne oppnå en strategisk fordel, både blant sine kunder og sammen med sine ansatte. For å lykkes som et suksessfullt digitalt selskap må man kunne svare på tre kritiske spørsmål:

  • Bruker vi predikerbar innsikt og analyse for å personliggjøre kundeopplevelsen?
  • Gjør vi vårt beste for å effektivisere arbeidsprosesser og for å beholde våre ansatte?
  • Endres våre forretningsmodeller for å maksimere verdi og optimalisere våre tjenester?

Cisco sin nye digitale løsning baserer seg på velfungerende løsninger og brukertestede referanser. I den samlede løsningen inkluderes maskinvare, programvare og tjenester. Programvaren er designet for å gi våre mer enn 60 partnere fleksibiliteten til å utvide både funksjonalitet og verdi på tvers av kundebehov – uten risiko.

– Cisco og partnerne drar nytte av all sin erfaring fra å levere kommunikasjonsløsninger, og har nå utviklet forskjellige «pakkeløsninger» basert på hva vi mener har fungert best og hva kundene har sagt gir de største konkurransefortrinnene. Markedet får dermed gode og velprøvde løsninger som raskt kan settes opp og gi kort ROI, sier teknologidirektør Nils-Ove Gamlem i Cisco Norge.

Customer Experience Digital Capability: Tre nye tilbud

Det er kunden som er sjefen. Å levere en bedre kundeopplevelse, samtidig som man måler og optimerer basert på hver interaksjon med kunden, er essensen av nye tilbudene. Denne informasjonen styrker kundeforholdet og skaper lojalitet. Den driver også økt inntekt gjennom hele kundereisen.

Virtuell ekspertise: Denne løsningen tilrettelegger for enkle, samtidskommunikasjon med eksperter. Hvor som helst – på tvers av enheter. Fra behovsutløste forsikringsforespørsler til fjerntilgang på helseinformasjon – kunder vil ha det de vil ha idet behovet oppstår. Noen av nøkkelelementene i denne løsningen inkluderer Unified Call Manager, Cisco Unified Contact Center, Cisco UCS Server, og enda mer.

Mobilopplevelser: Personaliserte og differensierte mobilopplevelser er hovedelementene i denne løsningen. Visste du at majoriteten av de som bruker mobiltelefonen til å søke etter informasjon i forkant av et kjøp, faktisk går og gjennomfører kjøpet? Øk salget ditt og skap langsiktige kundeforhold. Hovedelementer i denne løsningen inkluderer Connected Mobile Experience, Enterprise Mobility Service Platform, og enda mer

Intelligente løsninger for distriktskontorene: Få belønningen uten risiko. Denne løsningen legger til rette for rask anvendelse av funksjonelle og sikre koblinger til distriktskontorene – kritisk for den beste kundeopplevelsen. Hovedelementer i denne løsningen inkluderer Cisco 4000 Series Integrated Services Routers og Security Bundle, Catalyst 3850 Switches, UCS E-Servers, og enda mer.

Workforce Experience Digital Capability: Et nytt tilbud

Ansatte er limet. Skap en arbeidsplass som samarbeider og som innoverer digitalt. Dette gjør at du både beholder dine beste folk, samt tiltrekker deg «Millennials»-generasjonen som er på utkikk etter et fleksibelt sted å henge fra seg hatten. Å skreddersy dine ansattes opplevelser til en samling av ulike arbeidsmåter skaper et miljø rustet for å beholde dagens arbeidskraft.

Workspace Productivity: Økt produktivitet og kutt kostnader. Gjennom bruk av ansikt–til-ansikt samhandlingsløsninger, består dette tilbudet av standardiserte typer rom som tillater deg å stille inn dine preferanser og deretter iverksette implementering. Hovedelementer i denne løsningen inkluderer: Cisco Video end-points, TelePresence Management Suite, and Cisco UCS Server.

Digital Ceiling Framework: Nye Lighting Solutions fra Digital Ceiling Partners

Bygninger er nå blitt personlige. Cisco sin Digital Ceiling tilrettelegger for at systemer som lys, varme, nedkjøling, sensorer og andre utløsermekanismer kan samarbeide. Alle disse jobber sammen for å øke effektivitet, senke kostnader og for å gi unike brukeropplevelser. «The net-net»: å skape bygninger som ikke bare er smarte, men som også er tilkoblet, sikre og enkle å styre.

  • Gjør bruk av partnernettverket. Med 15 partnere så langt, har disse industrilederne en samlet ekspertise innenfor emner som belysning, byggautomasjon, tilrettelegging og nettilbydere. Brukere av Digital Ceiling kan også dra nytte av Cisco sin organisasjon i verdensklasse. Ved å bringe alle sammen og å kunne tilby et rammeverk for Digital Ceiling, tilrettelegger vi for åpen og sikker kommunikasjon, det vil si en ny form for informasjonsutveksling (Information Exchange).
  • Få tilgang på Information Exchange. Dette gjør enheter, sensorer og utløsere mer kompatible, ettersom det tilrettelegger for mer kommunikasjon via CoAP – en standard protokoll.
  • Belysning. Finn nye løsninger for belysning som kobles via IP-nettverket til industriledere som Cree, Phillips med flere.
  • Et optimalisert Cisco nettverk. Dette inkluderer nå brytere som gjør at belysning og byggautomasjon tar i bruk et felles IP-nettverk. Egenskaper som strøm via nettverkskabelen (PoE), Fast Boot, Smart Install, og programvare for sensorintegrasjon (inkludert bevegelse, lys, temperatur, infrarød og fuktighet) er også inkludert.

Merk: Cisco Digital Ceiling bruker cases som integrerer med både «Customer and Workforce Experiences» – alle del av Cisco Digital Solutions-porteføljen.

– Selskaper som går inn for en digital endring vil vinne på det i form av signifikant markedsprising. De erkjenner verdien av å differensiere seg for å oppnå konkurransefordel og vet hvordan man kan finne og utnytte disse vekstmulighetene. Disse kundevaliderte, digitale løsningene kan hjelpe deg med å øke inntekten og til å levere på kritiske forretningsområder, sier John Brigden, SVP Cisco, Software Group.

Utkonkurrer dine konkurrenter

Omfavn digitaliseringen og gjør din organisasjon raskere med Cisco. Vi kobler mennesker, steder og enheter sammen – ved å tilby forbedret sikkerhet, automatisering og datainnsikt. Forbedre kundeopplevelsen, gi de ansatte innovasjonskraft og endre organisasjonens prosesser. Cisco kan hjelpe deg med å øke bedriftens verdi og sette deg i førersetet.

RESSURSER OG VERKTØY

BLOGGER

OVERSIKT OVER DIGITALE LØSNINGER

CUSTOMER EXPERIENCE

WORKFORCE EXPERIENCE

DIGITAL CEILING


For mer informasjon, vennligst kontakt:

Nils-Ove Gamlem
teknologidirektør i Cisco Norge
Telefon: +47 982 93 695
E-post: nog@cisco.com

Kontakt oss