Ontdek Cisco
Kopen

Hebt u een account?

  •   Gepersonaliseerde content
  •   Uw producten en ondersteuning

Hebt u een account nodig?

Account maken

Verbonden TAC

Beëindigd: Cisco heeft de Connected TAC Market Trial beëindigd.
Om toegang te hebben tot de diagnostische functies die beschikbaar waren in Connected TAC, zie Cisco CLI Analyzer beschikbaar in de Gereedschapscatalogus.

Overzicht

De "Connected TAC" is een beperkte tijdstudie voor een service met toegevoegde waarde voor klanten die beschikken over een Smart Net Total Care- of soortgelijk ondersteuningscontract en technologieën in hun netwerk hebben geselecteerd.

Connected TAC stelt klanten in staat om gedigitaliseerde Intellectuele Kapitaal en expertise van Cisco aan te wenden om apparaatproblemen proactief te identificeren voordat ze problemen worden die aanzienlijk invloed kunnen hebben op netwerkprestaties, beschikbaarheid en beveiliging. Klanten profiteren van snellere, geautomatiseerde, proactieve probleemidentificatie en de door Cisco aanbevolen probleemoplossing, wat leidt tot een betere bedrijfscontinuïteit en risicobeheer.

Voor meer informatie over deelname aan deze studie kunt u contact opnemen met uw Cisco-servicesvertegenwoordiger of een e-mail naar connectedtac_mt@cisco.com sturen

Connected TAC-bronnen