Имате сметка?

  •   Персонализирана содржина
  •   Вашите производи и поддршка

Потребна ви е сметка?

Направете сметка

Се пренесува целата моќ на Cisco способностите базирани на намера кај секого и насекаде

Преклопници

Нашите преклопници постојано учат, постојано се прилагодуваат, постојано се заштитуваат. Изградете основа за извонредни резултати во вашиот податочен центар, јадро или на работ. Ова е нова ера на вмрежување базирано на намери.

читајте вести Новите Catalyst 9000 преклопници

Треба ...

Да ја автоматизирам мојата пристапна мрежа

Да обезбедам пристап до било која апликација за неколку минути, без да се загрози безбедноста.

Да обезбедам мрежна политика и усогласеност

Да се исполнат условите за агилност, време на достапност и безбедност на современите мрежи од податочните центри.

Да обезбедам преклопување во облакот

Да добијам високо безбедна, скалабилна изведба и интуитивно управување преку пристап управуван од Meraki MS облак и преклопници со агрегациски слоеви

Преклопници за секоја мрежа

Пронајдете го вистинскиот преклопник за вашата мрежа. Cisco преклопниците имаат интегрирана безбедност  која ќе ви помогне да се справите со опасностите сега и во иднина. Поедноставете го управувањето на вашите развојни барања за мобилност, Интернет на нештата (IoT), податочен центар, и облак.

LAN пристапни преклопници

Воведете мобилност со леснотија, зајакнете ја безбедноста и поедноставете ја вашата мрежа.

LAN дигитални надградливи преклопници

Проширете ја имплементацијата надвор од ормарот со кабли со мали, флексибилни преклопници.

LAN јадро и дистрибуција на преклопници

Набавете моќни корпоративни преклопници со бескомпромисен опсег и услуги,.

Преклопници за податочен центар

Исполнете ги строгите барања на новата генерација податочни центри.

Облак-Надградлив Дата центар за преклопници

Изградете ја вашата инфраструктура на облак за програмабилност и мерило

Вмрежување на складишта на податоци

Добијте скалабилно вмрежување на повеќе протоколи за склладирање податоци со високи перформанси.

Индустриски Ethernet Преклопници

Поставете скалабилно и безбедбно преклопување во вашата индустриска мрежа.

Постојат корпоративни LAN преклопници, а има и Cisco Catalyst 9000 преклопници.

Види ја разликата

Пронајди го вистинскиот преклопник

Обиди се со помош на Cisco избирачот на преклопник да го пронајдеш најдобриот  корпоративен огранок или дата центар преклопник за твоите потреби.

Денес започни го твоето патување со услугите на Cisco

Експертски насоки за градење на основа за извонредни резултати со мрежа која предвидува, се прилагодува и го штити вашиот бизнис.

Пријавете се сега за да ги добивате најновите новости, совети, промоции и понуди за вмрежување преку е-пошта. Ако се премислите, можете да се отпишете во секое време.

Видете што мислат клиентите

"Ние успеавме да ја зголемиме нашата инфраструктура и услуги за 50 проценти со ист број на вработени, благодарение на Cisco ACI и нејзиниот партнерски екосистем."

André Beerendonk, Тим лидер, VECOZO

"Catalyst 9000 ги надмина критичните барањата на НАСА за безбедност и сегментација ... со двојна ефикасност. "

Eric Latta, Архитект за решенија, NASA

"Cisco Catalyst 9000 и IOS XE покренуваат силна комбинација од автоматизација, едноставност и аналитика поради што IT лесно го шири работењето на нови пазари. "

 Gary Price, Менаџер за мрежен инженеринг, SAP Concur

За Cisco корпоративни LAN преклопници

Cisco Catalyst, Meraki, и Nexus корпоративните LAN преклопници обезбедуваат широк спектар на опции за имплементација--традиционални, управувани со облак, или целосно фабрички контролирани --како и карактеристики, мерила, брзини на портови, и видови на интерфејс. Нашите фиксни и притаспни јадрени пренесувачи LAN преклопници се направени за новата ера на вмрежување базирано на намери.

Благодарение на намерата и информираноста, како и на вградената безбедност, вашата мрежа може континуирано да учи и да биде оптимизирана за да ги задоволи резултатите од бизнисот. Откочете ја интелигенцијата на мрежата и помогнете му на вашиот IT тим да ја подобри продуктивноста со индустриски управувани преклопници кои нудат 100 G, 40 G, 25 G, 10 G, 5 G, 2.5 G, 1 G, и Fast Ethernet брзини на портови. ​

За партнерите

Дали сте вие партнер на Cisco?  Пријавете се за да видите дополнителни ресурси.

Барате решение од партнер на Cisco? Поврзете се со екосистемот на нашиот партнер.