Aveți cont?

  •   Conținut personalizat
  •   Produsele dvs. și asistența

Aveți nevoie de un cont?

Creați un cont

Cisco Connect România

Inovație și inspirație pentru pasionații de tehnologie
17-18 noiembrie 2020 | Eveniment Virtual

Înregistrări sesiuni

În cazul în care nu ați putut participa la sesiunile din cadrul Cisco Connect România 2020 sau doriți să le revedeți, vă invităm sa le accesați mai jos.

17 Noiembrie

Sesiuni Keynote

Deschidere și Keynote Cisco România- Paul Maravei & Dorin Pena

Wendy Mars - Reinventarea României pentru
Era Digitală

Cătălina Niculiță - Inovația continuă

Jamey Heary - Simplify SecOps with Cisco SecureX

Antonia Colibasanu - Despre "Lumea Nouă"...

Jamey Heary - Solutions Use Cases

17 noiembrie - Sesiuni Tehnice Cisco

Scenarii de interoperabilitate Cisco Webex -Microsoft Teams - Alin David

 

Next Generation Cisco SDWAN – Teddy Moldoveanu

Catalyst 8000 Under the Hood – Stefan Mansson

Behind the scenes - cum să construiești o rețea WIFI 6 pentru 18,000 de oameni? – Ioana Manea

Arhitectura integrată Campus-WAN-Data Center cu tehnologii Cisco Software-Defined – Vlad Birișteică

17 noiembrie – Sesiuni Business Cisco

 

Secure Framework – Nikos Mourtzinos

Reinvent the Workplace – Razvan Atimariti

Infrastructura pentru Aplicații Cloud Native – nevoi, provocări, mituri – Alex Donoiu

18 noiembrie – Sesiuni Tehnice Cisco

Secure X – Adrian Aron & Ovidiu Neghină

Cisco Intersight Cloud Operating Platform – George Boulescu

What's new in Webex – Alin David & Razvan Atimariti

DNAc Cloud – Cătălin Marica

Containere cu HX Application Platform – George Boulescu

18 noiembrie – Sesiuni Tehnice Parteneri Cisco

Simplificarea migrării către ACI prin automatizare - Sergiu Daniluk, Datanet

Integrarea Cisco SD-WAN cu servicii de cloud (AWS,Azure) - Daniel Teodorescu, Arctic Stream

Orchestrarea Rețelelor de DataCenter cu NSO - Horia Gunică, Orange

Using Ansible and Python for Enterprise Network Automation - Cristian Gal, Metaminds

Automatizare și Remediere cu Cisco ISE și Stealthwatch - Cosmin Voicu & Mihai Dumitrașcu, Dendrio

Speakeri

Parteneri

ALEF

ALEF Distribution RO S.A. este parte a grupului ALEF Nula, unul dintre cei mai importanți distribuitori regionali pe piața din Europa de Est. Fondată în 1994, ALEF a generat venituri de peste 270 milioane EURO, bazându-se pe cei peste 400 de angajați, experți în domeniile lor de acoperire.

Cu sediul în Praga, Republica Cehă, ALEF Nula este unul dintre cei mai mari distribuitori Cisco de pe piața cehă și slovacă, iar in România, Ungaria și regiunea adriatica suntem intr-o dezvoltare puternică consolidându-ne acesată poziție.

Pe piața românească, ALEF a construit strategii durabile, o comunitate mare de parteneri și relații pe termen lung. Preocuparea continuă privind obținerea de certificări Cisco, Microsoft, NetApp precum și alte mărci IT importante, a susținut activitatea curentă la standarde foarte ridicate. Strategia noastră este orientarea spre parteneri si colaborarea cu aceștia, iar convingerile noastre se reflectă în toate activitățile.
În calitate de distribuitor și Training Partner, având o echipă completă de experți în domeniul tehnologiei, alocăm în mod curent toată energia si cunoștiintele noastre in dezvoltarea activității pe care o desfășurăm.
Oferim clienților noștri o gamă largă de servicii:
* soluții hardware și software
* traininguri
* consultanță
* management de proiect
* Centru de testare Pearson Vue

Punctele forte ale ALEF privind produsele si tehnologiile Cisco:
* peste 70 de ingineri certificați Cisco la nivel de grup, acoperind toate tehnologiile.
* 17 ingineri CCIE la nivel de grup, 2 localizati in Bucuresti.
* echipa puternică de vânzări Cisco cu 9 angajați dedicați în România.

Arctic Stream

Intr-o lume in care tehnologia influenteaza major directiile in care se dezolta companiile astazi, echipa Arctic Stream foloseste solutiile Cisco  de ultima generatie pentru a ajuta clientii sa-si pastreze avantajele competitive in industriile in care acestia actioneaza. Suntem o companie cu capital 100% românesc, cu o echipa tanara dar experimentata si care pune intotdeauna pe primul loc cerintele si nevoile clientilor nostri.

BRINEL

BRINEL vine în întâmpinarea clienților cu soluții IT avansate, prin integrarea de aplicații și tehnologie software, hardware, comunicații și prin personalizarea produselor și serviciilor în funcție de nevoile fiecăruia.

De 29 de ani, BRINEL continuă să implementeze soluții informatice și sisteme inovative pentru beneficiarii săi. Parteneriatele strategice multivendor cu liderii tehnologici mondiali, precum și competențele certificate ale echipelor proprii, conferă încredere în proiectele abordate de BRINEL. Rezultatele obținute și experiența dovedită fac din BRINEL un integrator de top în transformarea digitală a afacerilor.

BRINEL este o companie independentă  a diviziei SNEF Lab din grupul francez SNEF.

Datanet Systems

Datanet Systems este unul dintre cei mai importanți integratori de soluții IT complexe, lider în infrastructuri de comunicații IP, comunicații unificate date/voce/video, videoconferințe și soluții de infrastructură pentru centre de date din Romania. De peste 20 de ani compania oferă clienților săi proiecte și servicii pentru infrastructuri de rețele de date. Datanet este partenerul Cisco cu cea mai mare cotă de piață din România, fiind partener Cisco Gold din 2004 și având cea mai mare echipă de specialiști certificați Cisco din țară.

Dendrio

Dendrio reprezinta reuniunea a trei companii cunoscute pe piata din Romania: Bittnet, Gecad Net si Crescendo. Dendrio a mostenit valorile, competentele, portofoliile si echipele unora dintre cei mai cunoscuti integratori de pe piata IT din Romania si dezvolta mai departe business-ul de integrare din pozitia de Secured Hybrid Multi-Cloud Integrator.

Agilitatea in afaceri este esentiala,  de aceea oferim clientilor nostri arhitecturi de tip ”Infrastructure as a Service”, ”Platform as a Service” si ”Software as a Service” – intr-un mod securizat, hibrid, multi-cloud. Credem in evolutie continua si eficienta maxima a solutiilor oferite, inclusiv din perspectiva utilizarii capitalului investit.

Dendrio este ghidul inteligent care fructifica tehnologiile existente si identifica noi tehnologii pentru a oferi avantaj competitiv clientilor sai: pret, viteza de reactie, siguranta si optimizare. In acest fel le inlesneste calatoria in business.

Fiecare zi de business este o calatorie in lumea tehnologiei. Dendrio este alaturi de tine. Livram servicii integrate bazate pe cloud, securitate, retelistica si solutii complete de mobilitate, aplicatii software cu diverse optiuni de licentiere. Totul pentru ca drumul pe care il parcurge compania ta sa fie cel mai scurt si mai sigur:

Dendrio. Your Journey. Upgraded!

Eximprod Grup

Eximprod este un furnizor important în automatizarea si digitalizarea industriei energetice, în producția pentru înaltă, medie și joasă tensiune și în dezvoltarea si operarea de parcuri de energie regenerabilă. Obiectivul companiei este să ofere soluții tehnologice, servicii, consultanță si proiecte la cheie pentru a susține nevoile clienților în succesul afacerii lor.

ETA2U

ETA2U este unul dintre principalii integratori de sisteme și soluții IT complexe din România, furnizor de produse şi servicii IT și una dintre cele mai certificate companii din IT-ul românesc (tehnic, comercial și de calitate).

Ingram Micro Distribution

Ingram Micro Distribution este subsidiara din România a Ingram Micro Inc., distribuitor mondial în portofoliul căruia se află o mare varietate de produse de la principalii producători IT din lume.

Ingram Micro Distribution oferă partenerilor săi o gamă completă de produse, servicii și soluții high-tech pentru ca aceștia să funcționeze eficient și cu succes pe piețele pe care le deservesc, începând cu un portofoliu complex de produse IT, până la servicii de asistență pre și post vânzare, suport tehnic, suport financiar și de marketing, precum și servicii logistice personalizate.

Ne adaptăm permanent nevoilor pieței și contribuim semnificativ la profitabilitatea partenerilor noștri. Aflați cum puteți să beneficiați de expertiza și suportul Ingram Micro Distribution. Accesați website-ul nostru.

Kapsch România

Kapsch România este subsidiară a Kapsch BusinessCom (KBC), companie din Grupul Kapsch. KBC a generat venituri de aproximativ 410 milioane EUR în anul fiscal 2019/2020, contribuind la cifra de afaceri de peste 1,1 miliarde EUR a Grupului. Prin creștere organică și achiziții, Kapsch România are acum peste 100 de specialiști orientați spre livrarea de soluții și servicii IT profesionale organizațiilor ce activează în sectoarele financiar-bancar, utilități, petrol și gaze, telecomunicații, retail, precum și în sectorul public. Compania a încheiat parteneriate strategice cu furnizori de talie mondială de aplicații și soluții în domeniul tehnologiei informațiilor și al comunicațiilor, având astfel flexibilitatea de a oferi clienților săi soluții și servicii IT personalizate de ultimă generație, în dorința de a le sprijini eforturile de atingere a obiectivelor de business.

Pentru informații suplimentare accesați www.kapsch.ro și www.kapsch.net

Urmăriți-ne pe LinkedIn pentru știri și informații legate de activitatea noastră și a partenerilor noștri

Logicom

Logicom IT Distribution este distribuitor de soluții și servicii IT&C, precum si soluții cloud, cu prezenta in Europa, Orientul Mijlociu și Africa de Nord. Compania are sediul central în Cipru și este listată la Bursa de Valori din Cipru din 2000. Parteneriatele sale cheie cu furnizorii de tehnologie Numara furnizori mondiali de top - Cisco, IBM, Intel, Kingston Technology, Lenovo, Microsoft, NetApp și WD. Logicom Romania a fost infiintata in 2007, specializandu-se initial ca distribuitor de retea si infrastructura pentru intreprinderi, oferind clientilor sai servicii rapide si eficiente, stoc disponibil local si asistenta tehnica si comerciala.

In prezent, Logicom Romania dispune de un portofoliu complet de soluții care includ Cisco, Microsoft și alți furnizori majori de tehnologie, cu acces la intregul canal de distributie de pe piața din România. În mod constant in cautarea crearii de valoare pentru parteneri, Logicom Romania se bazeaza pe expertiza si dedicarea oamenilor sai pentru a-si imbunatati portofoliul de produse cu servicii și asistență de cea mai bună calitate.

Pentru mai multe informații despre Logicom, vă rugăm să accesați site-ul nostru www.logicomdistribution.net.

METAMINDS

METAMINDS este o companie 100% românească specializată în integrarea soluțiilor de securitate cibernetică și a arhitecturilor complexe în domeniul IT, înființată în 2015.

Avem peste 40 de proiecte implementate până în acest moment, fie că vorbim despre contexte în care am fost furnizor unic de soluții sau parte din echipe interdisciplinare în parteneriat cu jucători de top la nivel global. Majoritatea s-au derulat în domenii cheie precum infrastructuri critice de interes național și pentru clienți privați în domenii de interes prioritar, inclusiv telecomunicații, energie și utilități. Experiența dobândită în cadrul acestor proiecte a susținut consolidarea expertizei noastre în implementarea sistemelor informatice integrate la cheie care reflectă abordarea noastră interdisciplinară.

Obiectivul nostru este să ieșim din tiparele convenționale și să propunem soluții inovatoare în cadrul arhitecturilor IT moderne. Ne-am asumat provocarea pe care o presupune pionieratul în metacognition, având deja background în integrarea tehnologiilor de ultimă generație. În toate proiectele implementate avem o abordare interdisciplinară, asigurând mereu un maxim de eficiență atât în înțelegerea, cât și în soluționarea provocărilor ridicate de procesul de transformare digitală.

Expertiza și gândirea creativă sunt valorile care definesc METAMINDS, acestea fiind elementele ce ne permit să găsim constant noi soluții eficiente de deep learning și de tehnologia informației.

Orange Business Services

Orange Business Services, divizia de B2B a Grupului Orange, se concentrează exclusiv pe deservirea companiilor din întreaga lume. Operator de rețele și integrator de servicii digitale, Orange Business Services utilizează expertiza în domeniile IoT, Cloud, Data și AI, dezvoltarea de aplicații și securitatea informatică. Oferă sprijin și protecție companiilor în fiecare etapă a ciclului lor de viață, de la colectare, transport, stocare și procesare până la analiză și schimb de informații. Orange Business Services este reprezentată în România de către divizia de business a Orange România și permite companiilor mari, IMM-urilor și autorităților publice să își transforme organizațiile prin utilizarea tehnologiei și a informațiilor digitale.

S&T România

S&T România se situează în topul integratorilor IT locali și susține companiile private și instituțiile guvernamentale cu cele mai potrivite soluții în procesul de transformare digitală, care să le asigure creșterea business-ului și depășirea cu bine a perioadei de criză. Oferta sa se bazează pe un portofoliu bogat de aplicaţii software, infrastructură hardware şi de comunicaţii, o gamă completă de servicii de consultanţă, proiectare, implementare de soluţii IT complexe, management de proiect, dezvoltare de software, precum şi pe o rețea de parteneriate puternice cu cei mai importanți furnizori de tehnologie.

În cei peste 25 de ani de activitate, S&T România si-a dovedit priceperea in furnizarea de solutii IT si poate fi partenerul potrivit pentru rezultate mai bune.

Telekom Romania

Telekom Romania este un brand dinamic, care oferă servicii de telecomunicaţii fixe şi mobile complete, inovatoare, personalizate pentru o comunitate vastă de clienți.

Soluțiile noastre deschid o lume infinită de oportunități de a împărtăși cele mai frumoase și emoționante experiențe cu familia, prietenii, colegii și cu cei din jurul nostru. Misiunea noastră este să îmbogățim viețile oamenilor, oferindu-le acestora servicii integrate fixe și mobile, tehnologii de ultimă generație 4G, fibră optică, precum și Internet TV, care aduce utilizatorilor o nouă experiență de divertisment, cu acces la conținut exclusiv și de calitate, pe toate ecranele, și funcționalități interactive avansate. Telekom Romania este partenerul de încredere al companiilor, pentru care oferim soluții complete de comunicații și IT&C. Rețeaua noastră conectează oameni, mașini și conținut, pentru un viitor mai bun, mai sigur și mai simplu.

Telekom Romania este prezentă pe piața românească din 2014, după rebranding-ul comun al Romtelecom și COSMOTE România.

Telekom aparţine Deutsche Telekom, una dintre companiile lider global de telecomunicații integrate.

Trencadis

Trencadis is a technology company specialized in developing and integrating e-government and business software solutions. It was established in 2007, currently having activities in 4 major cities of Romania (Bucharest, Cluj and Baia Mare and Giurgiu), in Croatia and also in 2 locations on the African continent (Abuja, Nigeria and Dakar, Senegal).

Our main lines of business are systems integration, software development and product management. Our product portfolio includes flexible solutions for key economic and social areas: public administration, energy efficiency, public safety, transportation and land management.

As a result of continuous investments in our young team and super-specialization in technologies like BigData, Cyber Security or Machine Learning, this year we proudly represent again Romania in Deloitte Fast 500 - the most prestigious ranking of the fastest-growing technology companies in EMEA.

Capture the Flag

Capture the Flag (CTF) este ocazia perfectă să vă testați cunoștințele într-un mod distractiv, cu laboratoare hands-on sub formă de misiuni. La fiecare flag capturat, caștigați puncte și urcați în clasament. Misiunile vor aborda subiecte și platforme precum DNA Center, SD-WAN, ISE, precum și identificarea unor atacuri complexe asupra rețelei cu tool-uri ca AMP, Threatgrid, ESA etc.

Când: de pe 17 noiembrie, ora 13:00 până pe 18 noiembrie, ora 19:00
Dacă vă plac provocările, vă invităm să participați! Am pregătit și câteva premii surpriză!

Înregistrați-vă aici
https://cisco-connect-romania.en.letsplayctf.io/ - Enterprise Networking
https://cisco-connect-romania.sec.letsplayctf.io/ - Security

Threat Hunting Workshop

Vă invităm la un workshop interactiv de Threat Hunting, cu laborator practic, unde vă puteți testa și dezvolta abilitățile de căutare activă de vulnerabilități. Acest workshop se adresează persoanelor tehnice, cu experiență în cercetarea amenințărilor sau care vor să învețe concepte și tehnici de threat hunting. La sfarsitul cursului veti primi o diploma de participare iar cursul ofera 8 puncte CPE.

Ce îi diferențiază pe profesioniștii în securitate? Un plan – și mult exercițiu practic.
În acest workshop virtual și foarte interactiv, pe o platformă de tip Capture the Flag, veți afla care sunt cele mai bune practici pentru threat hunting, veți învăța cum să integrați threat hunting în fluxul zilnic de lucru, cum să vă conectați cu colegii dvs. pentru a partaja strategii și tehnici și veți putea executa 9 scenarii elaborate pentru a simula într-un mediu de laborator evenimente din viața reală: VPN Filter, Fish the Phish, Bifrost, Poweliks, Poison Ivy etc.
Folosind produsele noastre AMP4E, Threat Grid, Umbrella Investigate, Cisco Threat Response, dar și platforme ce deservesc endpoint-uri, DNS, cercetarea de amenințări și instrumente de securitate în cloud, veți putea vedea cum soluțiile noastre lucrează împreună, protejându-vă infrastructura și datele.

Bonus: veți putea asista la un demo cu SecureX.
SecureX este platformă nativă în cloud, care conectează portofoliul de securitate Cisco și infrastructura dvs. Este integrata și deschisa pentru simplitate, unificata si accesibila dintr-o singură locație pentru vizibilitate și maximizează eficiența operațională cu fluxuri de lucru automatizate. Reduceți astfel în mod radical timpul de staționare a amenințărilor in organizatie si incarcarea oamenilor pentru a ramane compliant si pentru a va apara eficient.

Când: 19 noiembrie, 9:30 – 17:30
Participând la acest workshop, veți dobândi cunoștințele și experiența practică necesare pentru a vă apăra rețeaua împotriva atacurilor de securitate.
Înscrieți-vă acum, aici și nu uitați să vă dezactivați notificările și să închideți alte aplicații. Veți avea nevoie de concentrare maximă, pentru a vă scoate în evidență abilitățile de threat hunting!

Alăturați-vă comunității clienților Cisco!

Vă conectați cu colegii din industrie, sunteți la curent cu ultimele noutăți Cisco, împărtășiți poveștile de succes și câștigați premii extraordinare.