Aveți cont?

  •   Conținut personalizat
  •   Produsele dvs. și asistența

Aveți nevoie de un cont?

Creați un cont

Securitatea ca avantaj de business

Nu permiteți hackerilor să vă țină pe loc.
Pregătiți-vă să descoperiți și să remediați amenințările

Citiți raportul global Citiți rapoartele pe regiuni

Impactul unui atac cibernetic asupra business-ului

Criminalitatea informatică poate costa companiile până la 2 trilioane de dolari până în 2019. Atacurile cibernetice nu provoacă pagube doar rețelei IT; ele pot afecta, de asemenea, reputația, veniturile și viitorul companiei dumneavoastră.

Securitatea îmi ajută afacerea să...

...se concentreze pe produse și rezultate,micșorând timpul alocat reducerii impactului atacurilor și pierderilor de date

- Paolo Della Mea, Network Leader, General Electric

...devină mai stabilă și să facă față amenințărilor moderne, maximizând astfel profitul

Sergey Prishchepa, Network Administrator, MBS (Ukraine)

...inoveze

Kjartan Are Vivelid, Wireless Network Engineer, IKT Adger (Norway)

”...fie văzută cu încredere în ce privește utilizarea rețelei informatice de către clienți.”

- Ivan Tushev, CIO, UltraNET (Bulgaria)

...rămână competitivă.

Christian Meyer, Head of Network and Security, UBP (Switzerland)

...se conformeze cu legislația în vigoare, protejând astfel datele clienților.

Gareth Nicholson, Voice Engineer, Capital One (UK)

Studiu de caz nou: Securitatea, obiectiv strategic pentru TMK-ARTROM S.A. Slatina

Cu o istorie de peste 25 de ani în România, TMK-ARTROM S.A. Slatina produce țevi din oțel fără sudură pentru aplicații industriale, sectorul ingineriei mecanice și pentru industria auto. Securitatea este unul dintre obiectivele strategice ale companiei, în contextul tot mai amenințător al unor atacuri informatice invizibile majorității sistemelor de securitate actuale. TMK-ARTROM a decis să sporească măsurile de securitate și să facă un upgrade al infrastructurii, cu ajutorul echipamentelor și tehnologiilor Cisco.

Securitatea în prezent

Conformitatea cu GDPR

Una dintre cerințele GDPR este de a identifica o breșă de securitate, de a îi evalua aria de răspândire și de a o raporta în mai puțin de 72 de ore.

Ascensiunea ransomware

Aflați mai multe informații despre amenințări precum WannaCry și Nyetya/ Petya și cum să le blocați înainte să penetreze rețeaua.

Aflați care sunt cele mai recente amenințări

Descoperiți modul în care cercetătorii în amenințări de securitate de la Talos luptă împotriva hackerilor și îmbunătățesc securitatea IT datorită informațiilor despre amenințări.

Identificarea programelor malware în traficul web criptat

Pe măsură ce volumul traficului web criptat crește la nivel mondial, atacatorii adoptă criptarea pentru a-și ascunde activitatea de tip malware C2. Cum îi identificați?

Analiza traficului criptat

Cisco Encrypted Traffic Analytics (ETA) vă ajută să identificați programele malware în traficul web criptat, fără să fie nevoie să-l decriptați. Hackerii nu au unde să se ascundă.

Vizibilitatea traficului în rețea

Cisco Stealthwatch monitorizează traficul în rețea în timp real. Vă ajută să identificați comportamentul suspect la nivel de rețea și să îmbunătățiți timpii de detecție și răspuns.

Soluții de securitate

Cisco Umbrella

Împiedică accesul utilizatorilor la domenii suspecte. Este suficient să specifici DNS-ul propriu în Cisco Umbrella. Implementarea globală este realizată în numai câteva minute.

Seria Firepower 2100

Primul firewall de nouă generație care garantează securitatea rețelei fără a avea un impact negativ asupra performanței.

Stealthwatch

Obține vizibilitate la nivelul rețelei, centrelor de date, birourilor regionale și cloud. Descoperă atacurile greu de detectat cu ajutorul analizei avansate asupra securității.