Aveți cont?

  •   Conținut personalizat
  •   Produsele dvs. și asistența

Aveți nevoie de un cont?

Creați un cont

Cisco Expert Talks

Vizionați acum seminarele online susținute de experți Cisco

Pagina principală >  Cisco Webex - Cum pot valorifica IMM-urile puterea echipelor

Cisco Webex - Cum pot valorifica IMM-urile puterea echipelor

Modul de lucru se schimbă

Lucrați mai bine împreună, la fel ca atunci când sunteți în acelasi loc.Stabiliți întâlniri video care vă oferă senzația că vă aflați la același birou. Creați împreună conținut pe dispozitivele interactive whiteboards. Conectați-vă cu echipa ori de câte ori doriți, pentru a continua să lucrați între întâlniri.

Tehnologia care pune echipa pe primul loc.

Oferiți-le echipelor instrumentele care le vor permite să lucreze exact cum le place, indiferent dacă se află la birou sau utilizează un dispozitiv mobil. Sălile de ședințe devin mai inteligente cu soluțiile hardware și software de la Cisco, iar interacțiunile în echipă au loc mai ușor. Începeți întâlnirea fără să pierdeți timpul cu sarcini banale sau cu distrageri inutile. Asigurați-vă că interlocutorii obțin atenția tuturor datorită dispozitivelor video inteligente care focalizează și încadrează vorbitorii automat.

Conexiune fără compromisuri.

Cisco vă oferă o experiență deosebită, indiferent de dispozitiv sau locație. Atât în sala de ședințe, cât și de la dispozitivul mobil, toată lumea se bucură de aceeași experiență fiabilă, fără compromisuri. Integrarea cu instrumentele de lucru existente este ușoară, astfel încât echipele pot menține ritmul de lucru, pe parcursul tuturor activităților.

Scalare simplificată și sigură.

Angajații se bucură de opțiunile pe care le doresc, iar echipele IT obțin tipul de management de care au nevoie - cu o soluție care funcționează cu tehnologia existentă și măsoară datele cu ușurință. În plus, politicile de securitate Cisco de nivel enterprise, optimizate pentru dispozitive mobile, dar și politica de conformitate permit păstrarea datelor și a informațiilor în siguranță, indiferent de modalitatea prin care membrii echipei  doresc să le acceseze.

Aflați mai multe detalii aici!