Rendelkezik fiókkal?

  •   Személyre szabott tartalom
  •   Az Ön termékei és támogatásuk

Szüksége van fiókra?

Fiók létrehozása

Otthoni munkavégzés
Távoktatás

Távmunka, otthoni tanulás, vagy távoktatás online. Maradjon kapcsolatban.
Használja korlátlanul a legbiztonságosabb együttműködési megoldást: Cisco Webex

  • A "Próbálja ki ingyen" gombra kattintással tudomásul veszi és elfogadja a Cisco Felhasználási Feltételeket.

A Cisco segít

Ügyfeleink támogatására, a munkájuk és tevékenységeik segítésére a Cisco ingyenes, kibővített és bizonságos szolgáltatást nyújt az otthoni munkavégzéshez és tanuláshoz szerte a világon mérettől és iparágtól függetlenül.

Próbálja ki a Webex-et ingyen

Ingyenes hozzáférés azonnal

Azoknak, akik otthonról dolgoznak és szeretnének ingyenes hozzáférést.

Ez az opció lehetőséget ad korlátlan számú és időtartamú HD minőségű videókonferenciára képernyőmegosztással, és akár 100 résztvevől megbeszélésenként.

  • A "Próbálja ki ingyen" gombra kattintással tudomásul veszi és elfogadja a Cisco Felhasználási Feltételeket.

Teljes funkcionalitású 90 napos próbaverzió

Azon szervezetek számára javasoljuk, ahol gyors megoldásra van szükség a távmunka bevezetéséhez.

Az akár 200 résztvevős, korlátlan időtartamú Full HD megbeszélések rögzíthetők, továbbá lehetőség van tartalommegosztásra és az összes legújabb funkció használatára, amelyek segítik a lehető leghatékonyabb működést.

Távoktatás

Iskolák és felsőoktatási intézmények számára a távoktatás megvalósításáért.

A Cisco Webex segít összetartani az osztályokat, így az oktatásnak nem kell megállnia. Rendelkezésre állnak tanároknak, diákoknak, illetve szülőknek szóló útmutatók, valamint IT támogatást nyújtunk a távoktatás gyors megtervezéséhez, bevezetéséhez és a felhasználók csatlakozásához.

Távmunka biztonságosan

A napjainkban már példátlan számú otthonról dolgozó munkavállalónak nem csupán a megfelelő együttműködési megoldásra van szüksége, hanem a vállalatoknak a biztonságról is gondoskodniuk kell. Emiatt ingyenes licencekkel kínáljuk 3 kulcs biztonsági megoldásunkat, melyek a távmunkát végzők védelmét szolgálják bárhol, bármikor és bármilyen eszközről is dolgozzanak.

Cisco Umbrella, Cisco Duo és Cisco AnyConnect Secure Mobility Client ügyfeleink költségek nélkül terjeszthetik ki a felhasználók körét. Amennyiben vállalkozása nem rendelkezik ezekkel a biztonsági megoldásokkal, tudjon meg többet róluk, illetve az ingyenes licencről:

Küldjön és fogadjon adatot biztonságosan

A Cisco AnyConnect Secure Mobility Client lehetővé teszi a munkavállalóknak, hogy bárhonnan biztonságosan dolgozzanak vállalati laptopjukról, vagy akár saját mobileszközükről. További információért vegye fel a kapcsolatot a Cisco egy képviselőjével, vagy partnerével.

Szüntesse meg a rosszindulatú weboldalak látogatását

A Cisco Umbrella megvédi a felhasználókat a rosszindulatú internetes tartalmaktól függetlenül attól, hogy csatlakoztak a hálózathoz, vagy sem. Az eredetileg 14 naposról 90 naposra kiterjesztett ingyenes próbaverzióért lépjen kapcsolatba velünk.

Hitelesítse a távolról dolgozó felhasználókat

A Cisco Duo hitelesíti a felhasználókat és eszközeiket, mielőtt hozzáférést adna az alkalmazásokhoz.

Az online megbeszélések egyszerűek, biztonságosak és ingyenesek

A videókonferenciával akár otthonról, akár máshonnan dolgozik nem kell, hogy hatással legyen az üzleti megbeszéléseire. Egyszerűen létrehozhatja Webex felhasználói fiókját és csatlakozhat az online megbeszélésekhez. Találkozzon csapatával, vagy ügyfeleivel szemtől szemben, mint személyesen tenné, mindezt bárhonnan, bármilyen eszközről csatlakozva.

A Cisco Webex előnyei

Egyszerűen bármikor, bárhonnan

Szervezzen és tartson online megbeszéléseket a böngészője, desktop, illetve mobil alkalmazása, vagy videó eszköze segítségével. Kivételes audió, videó és tartalommegosztási képesség. Nincsenek letöltések, vagy plug-in-ek.

Megbeszélések bárhonnan

A beépített népszerű hatékonyság növelő eszközöknek, tanulás és munkafolyamat kezelő rendszereknek, illetve alkalmazásoknak, valamint egyéb megoldásoknak köszönhetően bárhonnan nagyszerű megbeszéléseket tarthat.

Intelligens megbeszélések

A Webex Meetings mobilalkalmazás automatikusan csatlakozik videós eszközéhez, így a csatlakozás egy megbeszéléshez csak egy pillanat. A háttérzajszűrés és a némíthatóság kevesebb zavaró tényezőt enged meg a megbeszélések közben. Lehetőség van vezeték nélküli megosztásra és a felvétel átiratának automatikus elkészítésére.

Piacvezető a biztonságban

Lezárhatja a személyes meeting szobáját (personal room) így védve a megbeszéléseit az elejétől a végéig. A piacvezető multi-layer biztonsági megoldás kompromisszumok nélkül teremti meg a biztonságos környezetet és a felhasználói élményt.

Az egyetemi oktatás fejlesztése Webex használatával

A University of Portsmouth Cisco Webex-et kínál a diákok és tanárok számára az online oktatás és tanulás fejlesztése érdekében.

Első lépések

Kezdje el használni a Webex-et egyszerűen és gyorsan. Kövesse a lépéseket a videóban és regisztráljon ingyenesen még ma.

Ingyenes hozzáférés igénylése

Megbeszélés szervezése

Csatlakozás megbeszéléshez

Beszéljünk a Webex-ről

Lépjen kapcsolatba velünk, hogy segíthessünk kihasználni a Webex nyújtotta lehetőségeket.