Guest

Cisco julkisti tilivuoden 2015 tuloksen

Tilivuoden liikevaihto oli 49,2 miljardia dollaria, mikä on 4 % enemmän kuin vuosi sitten

Cisco (NASDAQ: CSCO) julkisti 25.7.2015 päättyneen tilivuotensa neljännen vuosineljänneksen sekä koko tilivuoden 2015 tuloksen. Maailmanlaajuisen tietoliikenneverkkojen markkinajohtajan koko tilikauden 2015 liikevaihto oli 49,2 miljardia dollaria, mikä on 4 % enemmän kuin viime tilikaudella.

Yhtiön koko tilikauden 2015 nettotulos (GAAP) oli 9,0 miljardia dollaria eli 1,75 dollaria osakkeelta. Tilikaudella 2014 vastaavat luvut (GAAP) olivat 7,9 miljardia dollaria eli 1,49 dollaria osakkeelta. Yhtiön nettotulos (non-GAAP) tilikaudella 2015 oli 11,4 miljardia dollaria eli 2,21 dollaria osakkeelta, kun se tilikaudella 2014 oli 10,9 miljardia dollaria eli 2,06 dollaria osakkeelta.

Tilikauden 2015 neljännen vuosineljänneksen 12,8 miljardin dollarin liikevaihto oli 4 % enemmän kuin edellisen tilikauden vastaavalla vuosineljänneksellä.

Yhtiön tilikauden 2015 neljännen vuosineljänneksen nettotulos (GAAP) oli 2,3 miljardia dollaria eli 0,45 dollaria osakkeelta. Edellisvuoden vastaavalla vuosineljänneksellä nettotulos (GAAP) oli 2,2 miljardia dollaria eli 0,43 dollaria osakkeelta. Yhtiön nettotulos (non-GAAP) oli tilikauden 2015 neljännellä vuosineljänneksellä 3,0 miljardia dollaria eli 0,59 dollaria osakkeelta, kun se edellisvuoden vastaavalla vuosineljänneksellä oli 2,8 miljardia dollaria eli 0,55 dollaria osakkeelta.

”Aloitan Ciscon toimitusjohtajana erittäin innostavassa tilanteessa. Päätimme tilivuotemme ennätysliikevaihtoon ja non-GAAP-osakekohtaiseen tulokseen, sekä viimeisen neljänneksen että koko tilivuoden osalta. Olen erityisen tyytyväinen jaksotetun liikevaihdon voimakkaaseen kasvuun - tämä osoittaa, että olemme vahvasti siirtymässä ennustettavampaan ohjelmistopohjaiseen liiketoimintamalliin ja samanaikaisesti kasvatamme liikevaihtoa ja tulosta”, sanoo Ciscon toimitusjohtaja Chuck Robbins.

”Vahvat tulokset osoittavat, mihin kykenemme, kun keskitymme olennaiseen. Jatkamme tarjontapalettimme kehittämistä, jotta voimme tarjota asiakkaillemme suurimman mahdollisen lisäarvon tämän päivän nopeasti muuttuvassa markkinassa. Tietoliikenneverkot ovat digitalisoitumisen keskiössä. Siksi uskon, että Ciscon parhaat vuodet ovat edessäpäin”, Robbins jatkaa.

Alkuperäinen englanninkielinen tiedote saatavilla osoitteesta: http://newsroom.cisco.com/press-release-content?type=webcontent&articleId=1710767


Lisätietoja:

Cisco Systems Finland Oy
puh. 0204 7061

Simo Leisti, Ciscon Suomen ja Baltian toimitusjohtaja
simo.leisti (at) cisco.com

Saara Pietilä, viestintä- ja markkinointijohtaja
saara.pietila (at) cisco.com

Cisco (NASDAQ: CSCO) on maailman johtava IT-yhtiö, joka auttaa organisaatioita näkemään ja hyödyntämään uusia mahdollisuuksia yhdistämällä ihmisiä, tietolähteitä, asioita ja prosesseja uusin tavoin. Lisätietoja löytyy osoitteesta http://thenetwork.cisco.com ja suomeksi www.cisco.fi.

Tarvitsetko apua?