Har du ett konto?

  •   Anpassat innehåll
  •   Dina produkter och support

Behöver du ett konto?

Skapa ett konto

Arbeta hemifrån
Virtuellt lärande online

Arbeta hemifrån, få utbildning på distans eller undervisa online. Håll kontakten.
Obegränsad användning av den säkraste samarbetsplattformen: Cisco Webex.

  • Genom att klicka på "Testa Meeting gratis" förstår du och accepterar Cisco Servicevillkor.

Vi är här för dig

För att stödja våra kunder att få jobbet gjort och fortsätta sin verksamhet erbjuder Cisco kostnadsfria och förbättrade tjänster för att stödja arbeta hemifrån och utbilda sig säkert över hela världen, oavsett storlek eller bransch de är aktiva i.

Kom igång med Webex gratis

Gratis konto

För personer som arbetar hemifrån och vill ha ett gratis konto.

Det här alternativet ger obegränsade med HD-videomöten och skärmdelning. Nu med obegränsade minuter och upp till 100 deltagare per möte.

  • Genom att klicka på "Testa Meeting gratis" förstår du och accepterar Cisco Servicevillkor.

Få en 90-dagars fullständig testversion

För organisationer som snabbt vill distribuera lösningar för att arbeta på distans till hela verksamheten.

Funktioner inkluderar obegränsad Full HD-möten med upp till 200 deltagare, innehållsdelning, inspelning och alla de senaste verktygen och kapaciteterna som hjälper dig att få ut mesta möjliga av ditt möte. 

Övergång till virtuellt lärande

Skolor och högskolor som övergår till virtuella inlärningsmiljöer.

Vi är här för att hålla klassrummen anslutna, så att lärandet kan fortsätta. Du hittar innehåll för att stödja distansundervisning, studenter och förälderguider och resurser för IT för att snabbt planera, distribuera och få igång användare.

Arbeta säkert hemifrån

Med ett oöverträffat antal anställda som arbetar hemifrån behöver företag inte bara rätt samverkansverktyg utan också förstärkning i form av av säkerhetfunktioner. För att hjälpa till erbjuder vi gratis licenser till tre viktiga säkerhetsteknologier som är utformade för att skydda distansarbetare som är online var som helst, när som helst och på alla enheter.

Om du redan har Cisco Umbrella, Cisco Duo och Cisco AnyConnect Secure Mobility Client kan du överskrida din användargräns utan extra kostnad. Om du inte är en kund kan du ta reda på mer om dessa lösningar och hur du kan begära en gratis licens:

Skicka och ta emot data säkert

Cisco AnyConnect Secure Mobility Client ger anställda möjlighet att arbeta säkert från var som helst på företagets bärbara datorer eller personliga mobila enheter. Tala med en Ciscorepresentant eller Ciscopartner för att begära användarantal.

Hindra dig från att ansluta till skadliga webbplatser

Cisco Umbrella skyddar användare från skadliga adresser oavsett om de är på eller utanför nätverket. Kontakta Ciscoexperter för att få den standard 14-dagarsperioden förlängd till 90 dagar.

Verifiera distansarbetarnas identitet

Cisco Duo verifierar användarnas identitet och skapar enhetsförtroende innan du ger åtkomst till applikationer.

Mötet online är enkelt, säkert och gratis

Med videokonferenser bör arbete hemma eller på distans inte påverka dina vanliga affärsmöten. Du kan ställa in ditt Webexkonto och enkelt delta i onlinemöten. Möt ditt team eller kunder ansikte mot ansikte var du än är, oavsett vilken enhet du befinner dig på.

Funktioner och fördelar med Cisco Webex

Enkelhet när som helst, var som helst

Schemalägg och starta onlinemöten från din webbläsare, stationär eller mobilapp eller videoenhet. Exceptionell ljud-, video- och innehållsdelning. Utan nedladdningar och plug-ins.

Möt ditt arbete

Integrerad med populära produktivitetsverktyg, Learning Management Systems, workflow appar och mer, så att du kan ha fantastiska möten hur du än vill arbeta.

Möt varandra med intelligens

Din Webex Meetings mobilapp ansluter automatiskt till din videoenhet, så att du kan gå med i dina möten på ett ögonblick. Färre avbrott med funktioner som reducerar bakgrundsljud och ger dig möjlighet att mute:a. Dela trådlöst från din stationära app. Få automatiskt inspelningar.

Branschledande säkerhet

Lås ditt personliga rum och håll dina diskussioner skyddade från början till slut. Vår branschledande multi-layer säkerhet ger dig sinnesfrid utan att göra avkall på användarupplevelsen.

Universitet förbättrar Virtual Learning med Webex

Universitet Portsmouth erbjuder Cisco Webex till studenter och fakulteter för att förbättra onlineundervisning, lärande och mycket mer.

Hur du kommer igång

Det är snabbt och enkelt att börja använda Webex. Följ stegen i videon för att komma igång med ditt kostnadsfria Webexkonto idag.

Skapa ditt konto gratis

Schemalägg ett möte

Gå med i ett möte

Låt oss prata Webex

Prata med oss ​​för att lära dig mer om hur Cisco Webex kan hjälpa dig.