Swedish report on virtual meetings

download the report

Arbeta hemifrån

Utforska våra tillförlitliga lösningar för distansarbete som gör att du kan hålla igång din verksamhet och samarbeta säkert med ditt team var du än befinner dig och från valfri enhet oavsett företagets storlek och bransch.

Översikt över alla lösningar

Att arbeta hemifrån stoppar varken din verksamhet eller ditt samarbete med övriga medarbetare.

Ditt företag fortsätter att vara verksamt, produktivt och säkert med rätt samarbete, säkerhet, nätverk och databehandling.

Möte och samarbete online, ansikte mot ansikte

Med hjälp av videokonferenser kan du genomföra dina affärsmöten som vanligt . Du kan konfigurera ett Webex-konto och enkelt delta i möten online. Träffa dina medarbetare eller kunder ansikte mot ansikte oavsett var du befinner dig eller vilken enhet du använder.

Samarbeta på ett säkert sätt med de bästa branschstandarderna med Cisco Webex. Säkerhet byggt från grunden.

Starta Webex Trial kostnadsfritt

Cisco Webex möjliggör anslutning i ett mötesutrymme. Allt från småföretag till globala storföretag och enskilda indivuder som arbetar hemifrån kan ansluta till en snabb och säker gruppvideochatt som sker på distans från en webbläsare, mobiltelefon eller videoenhet.

Funktioner som inkluderar obegränsad möteslängd i full HD, upp till 200 deltagare, innehållsdelning, inspelning​ samt alla de senaste verktygen och funktioner som hjälper till att genomföra effektiva möten.

Företag kan testa provversionen med alla funktioner i 90 dagar genom att kontakta en säljare. Enskilda personer kan komma igång med en obegränsad provversion genom att registrera sig.

Lösning för möte på distans

Ett kostnadsfritt personligt Webex-konto gör det möjligt att omedelbart påbörja distansarbete.

Avlägset kontor

Använd högkvalitativ videofunktion, whiteboard och AI i din verksamhet på avlägset belägna kontorsplatser.

Fjärragenter

En snabb kontaktcenterslösning via distribuerad molntjänst med fjärragenter och gratis PSTN vid inkommande samtal för de första 90 dagarna.

IT-administration på distans

Hantera, analysera, felsök och säkra era samarbetsbaserade enheter och tjänster över hela organisationen.

Det är enkelt och smidigt att delta i Webex-möten

Arbeta säkert hemifrån

 Enkla, effektiva och integrerade säkerhetslösningar. Sammankopplar och skyddar människor och enheter vid arbete på distans.

Fortsatt verksamhetskontinuitet via ditt nätverk

Ditt nätverk spelar en avgörande roll för organisationens verksamhetsdrift. Distribuera nätverkslösningar enkelt via befintlig trådansluten och trådlös infrastruktur.

Säker fjärranslutning av nätverk

Konfigurera en fjärranslutning för ett hem, mikroföretag eller tillfällig hälso- och sjukvårdsmottagning med förenklad fjärrkonfigurering utan behov av etablering på plats.

Meraki-telearbetare

Använd enheter för Meraki-telearbetare för att utöka ditt företagsnätverk med bibehållen säkerhet till hemmet eller mikroföretaget.

Meraki-erbjudande för hälso- och sjukvård

Cisco Meraki erbjuder support till befintliga och tillfälligt upprättade hälso- och sjukvårdsmottagningar för att snabbt distribuera molnbaserade nätverk.

Healthcare Rapid Response-erbjudande

Kvalificerade kunder inom hälso- och sjukvårdsbranschen kan ansöka om kostnadsfritt Rapid-Response Network Bundle of Cisco-routrar, omkopplare och åtkomstpunkter.

Utöka dina datacenter snabbt för att stödja nya distansarbetare

Du kan enkelt och med bibehållen säkerhet tillhandahålla verksamhetskritiska program och tjänster till dina anställdas hem. Vår lösning erbjuder den höga prestanda som dina medarbetare behöver i sitt arbete med hjälp av virtuell datorvirtualisering och hyperkonvergerat system. HyperFlex med VDI levereras förkonfigurerat, med expressleverans och molnbaserad systemhantering som ger enkel, snabb och effektiv etablering.

Redo för nästa steg?

Cisco Capital

Utforska finansieringslösningar.

Kontakta säljare

Begär att bli uppringd av försäljningsavdelningen.

Cisco-partner

Hitta en Cisco-partner.

För partner

Är du Cisco-partner?  Logga in för att se ytterligare resurser.

Letar du efter en lösning från en Cisco-partner? Anslut dig till vårt partnerekosystem.