Guest

Cisco hjälper operatörer optimera nätverk för mobilt internet

Nya lösningar från Cisco låter operatörer optimera nätverk till fullo och dra nytta av fördelarna med data in motion

Stockholm – 19:e februari, 2013 – Den mobila datatrafiken beräknas öka 13 gånger om mellan 2012 till 2017 och det kommer att finnas flera miljarder uppkopplade enheter. Cisco lanserar därför nya lösningar med smartare infrastruktur för nätverk. De nya lösningarna hjälper operatörer att leverera nya och mer personligt anpassade erfarenheter för kunders uppkopplade aktiviteter. De flesta nya affärsmöjligheter finns inom den växande trenden "data in motion". Data in motion består av data som skapas i realtid av uppkopplingar mellan människor, mobila enheter och processer. Enligt senaste Visual Networking Index från Cisco kommer det att år 2017 finnas fler än 10 miljarder enheter med möjlighet att kopplas upp till mobil datatrafik. För att hjälpa operatörer till nya affärsmöjligheter efter denna explosion av datatrafik satsar Cisco på tre nyckelområden, mjukvara, access och infrastruktur.

– Cisco är unika med att erbjuda infrastrukturlösningar som kan dra fördel av data in motion och detta är något som vi pushar hårt för i samtliga aspekter av mobil strategi. Vi är övertygade om att operatörer kommer att se fördelarna med vår smarta infrastruktur och mjukvara som kommer att optimera nätverken till fullo, säger Alexander Gustafsson, systemingenjör på Cisco.

Läs mer om de nya lösningar härKontakt

Alexander Gustafsson, systemingenjör Cisco Sverige
Telefon: +46 767 64 31 11
E-post: algustaf@cisco.com

Om Cisco

Cisco är världsledande på IT och hjälper företag att fånga morgondagens möjligheter genom att koppla upp det tidigare ouppkopplade. För löpande information besök http://thenetwork.cisco.com

Vi kan hjälpa dig