Vem är Cisco Sverige?

 

 

På Cisco Sverige är vi stolta över att ha fantastiska medarbetare. Här är några av dem. Klicka på bilderna för att läsa mer om våra medarbetare.

Cisco Expert Talks

Vi har förmånen att ha otroligt kunniga tekniska experter. Om du vill höra dem prata mer djupgående om teknik så vill vi slå ett slag för våra North Expert Talks.

Cisco om Digitalisering

Du behöver inte veta hur din digitala transformation ska se ut. Men du behöver skapa rätt förutsättningar för den redan nu. Se Annika Gruvstad,  Sales Engineer Leader för Norra Europa, prata om Digitalisering.

  Cisco om Säkerhet

  När antalet enheter som ansluter till nätverk ökar blir även riskerna för intrång större. Det tar ungefär 120 dagar innan företag och organisationer upptäcker att de blivit utsatta. Robert Csapo, Nätverksingenjör, beskriver vad du kan göra för att skydda din verksamhet.

   Cisco om Automation

   Digitaliseringen kräver allt större och stabilare nätverk. Samtidigt måste kostnader hållas nere. För att klara ekvationen krävs ett nytt tänk: automatisering.

     

     

    Hur det är att arbeta på Cisco Sverige

    Vi främjar innovation, global
    problemlösningar och har en rad
    utmärkelser i bagaget.

    Läs mer på Arbeta på Cisco Sverige

     

     

    Bron till möjligheter

    Om det finns en idé, finns det ofta
    ett sätt att ta sig dit. Vi tro på att
    göra världen till en bättre plats med
    våra produkter.

    Läs mer 

     

     

    Träffa oss

    Förutom att kontakta oss och komma förbi vårt kontor på en kopp kaffe, kan du träffa oss runtom i Sverige på en rad olika event. I vår eventkalender hittar du både våra egna event, och event vi gör tillsammans med Partners.

    Till eventkalendern