Imate nalog?

  •   Personalizovani sadržaj
  •   Vaši proizvodi i podrška

Treba vam nalog?

Kreirajte nalog

Rad od kuće
Učenje na daljinu

Radite od kuće, učite na daljinu ili podučavajte online. Ostanite povezani.
Neograničena upotreba najsigurnije platforme za kolaboraciju: Cisco Webex.

  • Pritiskom na *Probajte besplatno Cisco Webex Meetings* potvrđujete i saglasni ste sa Cisco uslovima korisšćenja.

Tu smo za vas

U želji da podržimo svoje korisnike da nastave sa poslom i svojim aktivnostima, Cisco nudi besplatan servis da podrži rad od kuće i učenje na daljinu globalno, bez obzira na veličinu kompanije i industrije u kojoj radi.

Probajte besplatno Cisco Webex

Besplatni nalog

Za individualne korisnike koji rade od kuće i žele besplatni nalog.

Ova opcija omogućava neograničene sesije HD video sastanaka i deljenje sadržaja. Sada sa neograničenim minutima i do 100 učesnika na svakom sastanku. Ukoliko vaša država nije izlistana, možete izabrati drugu, uz iste povoljnosti.

  • Pritiskom na *Probajte besplatno Cisco Webex Meetings* potvrđujete i saglasni ste sa Cisco uslovima korisšćenja.

Preuzmite korišćenje svih karakteristika 90 dana

Za organizacije koje žele da brzo implementiraju rad sa udaljenih lokacija kroz svoje poslovanje.

Funkcije uključuju sastanke potpune HD rezolucije, neograničenog trajanja, do 200 učesnika, deljenje sadržaja, snimanje i sve najnovije alate i mogućnosti da vam pomognu da maksimalno iskoristite svaki sastanak.

Prelazak na virtuelno učenje

Prelazak na virtualno učenje
Za škole i institucije visokog obrazovanja koje prelaze na virtualno okruženje učenja.

Tu smo da učionice ostanu povezane i da učenje ne prestane. Pružamo vam sadržaj da podrži udaljeno učenje, edukaciju i vodiče za roditelje, resurse za IT da brzo planiraju, implementiraju i omoguće korisnicima.

Bezbedno radite od kuće

Sa velikim brojem zaposlenih koji rade od kuće, kompanijama je, pored potrebnih najboljih alata za saradnju, neophodna podrška na polju bezbednosti. Pomažemo nudeći besplatne licence za tri glavne bezbednosne tehnologije napravljene da zaštite zaposlene koji rade na daljinu sa svakog mesta, u svakom trenutku i na bilo kom uređaju.

Ukoliko već koristite Cisco Umbrella, Cisco Duo i Cisco AnyConnect Secure Mobility Client, možete produžiti svoje licence neograničeno bez dodatnih troškova. Ako niste do sada koristili ova rešenja, saznajte više o njima i zatražite besplatnu licencu:

Šaljite i primajte podatke bezbedno

Cisco AnyConnect Secure Mobility Client omogućava zaposlenima da rade bezbedno sa bilo kog mesta na kompanijskim laptopovima ili ličnim mobilnim uređajima. Kontaktirajte Cisco tim ili partnera da zatražite licencu.

Zaustavite pristup malicioznim sajtovima

Cisco Umbrella štiti korisnike od malicioznih Internet destinacija bez obzira da li su na kompanijskoj mreži ili van nje. Da započnete 14-dnevno korišćenje koje možete produžiti na 90 dana, kontaktirajte Cisco tim.

Potvrdite identitet zaposlenih

Cisco Duo potvrđuje identitet korisnika i osigurava uređaj pre nego što odobri pristup aplikacijama.

Online sastanci su jednostavni, bezbedni i besplatni

Korišćenjem video sastanaka, rad od kuće ili sa udaljene lokacije ne bi trebalo da remeti vaše poslovne sastanke. Možete namestiti svoj Webex pristup i pristupiti online sastancima jednostavno. Sastanite se sa svojim timom ili klijentima, licem u lice gde god da ste, bez obzira koji uređaj koristite.

Karakteristike i prednosti Cisco Webex-a

Jednostavnost uvek i svuda

Zakažite ili započnite online sastanak iz vašeg pretraživača, desktopa, mobilne aplikacije ili video uređaja. Izvanredan audio, video i deljenje sadržaja. Bez posebnog skidanja i plug-inova.

Sastanite se sa mesta na kom radite

Integracija sa popularnim alatima za produktivnost, upravljanje sistemima učenja, aplikacije za olakšavanje rada, da bi vam sastanci izgledali kako vi želite.

Inteligentni sastanci

Vaša Webex Meetings mobilna aplikacija se automatski povezuje na vaš video uređaj, te se možete priključiti sastanku u trenutku. Ugrađena detekcija buke i *mute* mogućnosti smanjuju smetnje i prekide sastanaka. Delite sadržaj bežično s vaše aplikacije. Primite transkript vaših snimljenih sastanaka.

Najveća bezbednost

Zaključajte svoju personalnu virtuelnu sobu i zaštitite svoje razgovore i dopisivanje. Najbezbednija višeslojna bezbednost omogućava da radite bez opterećenja o sigurnosti podataka, uz beskompromismno iskustvo.

Univerzitet poboljšava virtualno učenje uz Webex

Univerzitet Porthsmouth nudi Cisco Webex svojim studentima i profesorima da poboljšaju online učenje i podučavanje.

Kako započeti

Lako i brzo počnite koristiti Webex. Pratite korake iz ovog videa da započnete vaš besplatni Webex nalog danas.

Kreirajte besplatni nalog

Zakažite sastanak

Priključite se sastanku

Pričajmo kroz Webex

Kontaktirajte nas da saznate kako Cisco Webex može da vam pomogne