Presenterer Webex-appen

Webex fører alle sammen slik at vi kan gjøre enestående arbeid.

Én brukervennlig app til å ringe, møtes, sende meldinger og få jobben gjort.

Forvandle måten du jobber på, med Webex. Forbedre arbeidsflytene og hold kontakten med en full pakke av teamsamarbeidsfunksjoner for telefonsamtaler, meldinger, møter og integrering.

Direkte avspørring og spørsmål og svar med Slido

Få bedre engasjement med Webex. Legg til rette for mer meningsfylt kontakt, bekreft alles forståelse og sørg for at alle blir hørt med direkte avspørring og spørsmål og svar.

Hva er nytt?

Funksjoner

Samtaler i Webex

Aktiver samtaler i Webex for å få funksjoner i bedriftsklassen på stasjonære og mobile enheter. Integrerte skybaserte eller lokale telefonsystemer fra Cisco, som UCM eller Webex Calling med Cisco MPP-telefon, gir en komplett samtaleopplevelse.

Møter i Webex

Ha sikre møter med integrert video, lyd og innholdsdeling på alle enheter. Bruk smarte funksjoner for å automatisere møteoppgaver og få bedre relasjoner. Funksjoner inkluderer støyfjerning og taleforbedring, dyptgående deling, direkte avskrifter og oversettelser med Webex Assistant og bedre sammenheng med Personinnsikt.

Meldinger i Webex

Hold deg engasjert, prioriter det som er viktig og hold arbeidsflytene i gang med konstant kontakt via meldinger. Vis tilgjengelighet med egendefinert tilgjengelighetsstatus eller merk meldinger som ikke lest for å holde viktige områder i minnet.

Koble til med Webex

Webex er laget for tilkoblinger. Kombiner med Cisco Webex Room-endepunkter og enhetskontroll og integrer med favorittene blant tredjepartsappene for eksisterende arbeidsflyter for å effektivisere arbeidsdagen.

Fordeler med Webex

Innebygd sikkerhet

Sterk kryptering, samsvar og kontroll i og utenfor organisasjonen

Enkel distribusjon og administrasjon

Intuitiv med enkel klargjøring, kontroll og administrasjon av Webex-tjenestene

Perfekt tilpassing

Fra klasserom til styrerom til resepsjonen – Webex er tilpasset ulike miljøer og arbeidsstiler

Drevet av Webex

Bygd på den bransjeanerkjente globale Webex-plattformen

Samarbeidsverktøy for små bedrifter

Hold teamene fornøyde, mer produktive og mer tilkoblet enn noensinne med kraftige samarbeidsverktøy designet for små bedrifter.

Ressurser