Har du en konto?

  •   Tilpasset innhold
  •   Dine produkter og støtte

Trenger du en konto?

Opprett en konto

Vi presenterer splitter nye Webex

Webex fører alle sammen slik at vi kan gjøre enestående arbeid.

Én brukervennlig app til å ringe, sende meldinger, møtes og få jobben gjort.

Forvandle måten du jobber på, med Webex. Forbedre arbeidsflyten og hold kontakten med en full pakke av teamsamhandlingsfunksjoner for telefonsamtaler, meldinger, møter og integrering.

Hva er nytt

Samtaler i Webex

Aktiver Calling i Webex for å få funksjoner i bedriftsklassen på stasjonære og mobile enheter. Integrerte Cisco skybaserte eller lokale telefonsystemer som UCM eller Webex Calling med Cisco MPP-telefon gir en komplett samtaleopplevelse.

Meldinger i Webex

Bruk rike tekstmeldinger med innebygde forbedrede funksjoner for 1:1- og gruppemeldinger. Vis tilgjengelighet med tilpasset tilgjengelighetsstatus og bruk tilpassede filtre for å fokusere på det som er viktig for deg.

Møter i Webex

Ha sikre møter med integrert video, lyd og innholdsdeling på alle enheter. Bruk smarte funksjoner til å automatisere møteoppgaver og forbedre relasjoner. Funksjonene omfatter fjerning av støy og forbedring av tale, direkte avskrifter og oversettelser med Webex Assistant og bedre kontekst med Personinnsikt.

Koble til med Webex

Webex er laget for tilkoblinger. Kombiner med Cisco Webex Room-endepunkter og enhetskontroll og integrer med favorittene blant tredjepartsappene for eksisterende arbeidsflyter for å effektivisere arbeidsdagen.

Fordeler med Webex

Innebygd sikkerhet

Sterk kryptering, samsvar og kontroll i og utenfor organisasjonen

Enkel distribusjon og administrasjon

Intuitiv med enkel klargjøring, kontroll og administrasjon av Webex-tjenestene

Perfekt tilpassing

Fra klasserom til styrerom til resepsjonen – Webex er tilpasset ulike miljøer og arbeidsstiler

Drevet av Webex

Bygd på den bransjeanerkjente globale Webex-plattformen

Samhandlingsverktøy for små bedrifter

Hold teamene fornøyde, mer produktive og mer tilkoblet enn noen sinne med kraftige samhandlingsverktøy desighet for små bedrifter.

Ressurser