Hebt u een account?

  •   Gepersonaliseerde content
  •   Uw producten en ondersteuning

Hebt u een account nodig?

Account maken

Heeft u het #HybridWorkMadeReal Event gemist?

Bekijk de opnames nu

Thuiswerken

Ontdek onze betrouwbare oplossingen voor thuiswerken. Zo blijft u in bedrijf en kan uw team veilig samenwerken met elk apparaat, ongeacht de omvang van uw bedrijf of de sector waarin u actief bent.

Ontdek het geheel nieuwe Webex

Gebouwd om barrières te doorbreken en mensen samen te brengen om uitzonderlijk werk te doen, waar ook ter wereld. Naadloze samenwerking, slimme hybride werkervaringen en intelligente klantervaringen met ingebouwde beveiliging, privacy en inzichten zorgen voor 10x betere ervaringen.

Oplossingen in één oogopslag

Door thuiswerken kunnen uw bedrijf en uw teams blijven werken.

Uw bedrijf blijft efficiënt, productief en veilig met de juiste oplossingen voor samenwerking, beveiliging, netwerken en computers.

Vergaderen en online samenwerken

Dankzij videoconferenties, heeft thuis of op afstand werken geen gevolgen voor uw normale zakelijke vergaderingen. Stel eenvoudig uw Webex-account in en neem deel aan online vergaderingen. Ontmoet uw team of uw klanten persoonlijk, waar u ook bent en op welk apparaat u ook werkt.

Werk met Cisco Webex veilig samen volgens de beste industriestandaarden. Veiligheid vanaf de basis opgebouwd.

Start gratis met een Webex-proefversie

Cisco Webex maakt het mogelijk om verbinding te maken in één vergaderruimte. Van kleine bedrijven tot wereldwijde organisaties of personen die vanuit huis werken, iedereen kan op afstand verbinding maken met een snelle en zeer veilige groepsvideochat vanuit een browser, een mobiel of een videoapparaat.

Functies omvatten een onbeperkte Full HD-vergaderduur, maximaal 200 deelnemers, het delen van inhoud, het maken van opnames​ en alle nieuwste tools en voorzieningen waarmee u elke vergadering en alles daaromheen optimaal kunt benutten.

Bedrijven kunnen de gratis proefversie met volledige functionaliteit 90 dagen uitproberen door contact op te nemen met een vertegenwoordiger. Individuen hoeven zich alleen maar te registreren om aan de slag te gaan met een onbeperkte proefversie.

Oplossing voor vergaderingen op afstand

Gratis persoonlijk Webex-account biedt een onmiddellijke oplossing om op afstand werken mogelijk te maken.

Extern kantoor

Video, whiteboarding en AI van hoge kwaliteit bieden een hoogwaardige werkomgeving voor uw externe kantoor.

Externe agenten

Een snel inzetbare cloudoplossing voor contactcenters met externe agenten en gratis PSTN voor inkomende gesprekken voor de eerste 90 dagen.

IT-beheer op afstand

Beheer, analyseer en beveilig de samenwerkingsapparaten en services in uw organisatie en los problemen snel op.

Deelnemen aan Webex-vergaderingen is eenvoudig en snel

Veilig werken vanuit huis

Eenvoudige, effectieve en geïntegreerde beveiligingsoplossingen die mensen en apparaten verbinden en beschermen die op afstand werken.

Bedrijfscontinuïteit inschakelen met uw netwerk

Uw netwerk speelt een cruciale rol in het draaiend houden van uw organisatie. Implementeer eenvoudig veilige netwerkoplossingen met uw bestaande bekabelde en draadloze infrastructuur.

Beveiligde externe netwerkconnectiviteit

Stel een externe verbinding in voor thuis, kleine vestigingen of tijdelijke zorginstellingen en vereenvoudig de installatie op afstand zonder dat inrichten op locatie nodig is.

Meraki zero-touch telewerker

Gebruik Meraki telewerker-apparaten om uw bedrijfsnetwerk veilig uit te breiden voor thuiswerken of kleine vestigingen.

Meraki-aanbieding voor de gezondheidszorg

Cisco Meraki biedt ondersteuning aan bestaande en tijdelijke zorginstellingen om snel in de cloud beheerde netwerken te implementeren.

Rapid Response-aanbod voor de gezondheidszorg

In aanmerking komende zorgklanten kunnen een aanvraag indienen voor de gratis Rapid-Response netwerkbundel met routers, switches en toegangspunten van Cisco.

Breid uw datacenters snel uit om nieuwe externe werknemers te ondersteunen

Lever bedrijfskritische applicaties en services snel en veilig aan uw werknemers thuis zodat ze kunnen werken met de uitstekende prestaties van onze virtuele desktopinfrastructuur (VDI) en hyperconverged systeembundels. HyperFlex met VDI wordt vooraf geconfigureerd, met geprioriteerde verzending en cloudgebaseerd systeembeheer waardoor het inrichten eenvoudig, snel en efficiënt verloopt.

Klaar voor de volgende stap?

Cisco Capital

Bekijk de financieringsmogelijkheden.

Neem contact op met de verkoopafdeling

Maak een belafspraak met de verkoopafdeling.

Cisco-partner

Zoek een Cisco-partner.

Voor partners

Bent u een Cisco-partner?  Meld u aan voor toegang tot aanvullende resources.

Op zoek naar een oplossing van een Cisco-partner? Sluit u aan bij ons partner-ecosysteem..