Hebt u een account?

  •   Gepersonaliseerde content
  •   Uw producten en ondersteuning

Hebt u een account nodig?

Account maken

Thuiswerken
Virtueel online leren

Werk vanuit huis, leer op afstand of geef online les. Blijf verbonden.
Onbeperkt gebruik op het meest veilige samenwerkingsplatform: Cisco Webex.

  • Door op 'Probeer Meetings gratis' te klikken, begrijpt u de Cisco-servicevoorwaarden.

Wij staan voor u klaar.

Om onze klanten te ondersteunen om de klus te klaren en hun activiteiten voort te zetten, biedt Cisco gratis en verbeterde services om thuiswerken te ondersteunen en veilig te leren over de hele wereld, ongeacht de grootte of de industrie waarin ze actief zijn.

Gratis aan de slag met Webex

Direct gratis account

Voor mensen die thuiswerken en een gratis account willen.

Deze optie biedt onbeperkte sessies van HD-videomeetings & schermdelen. Nu met onbeperkte minuten en maximaal 100 deelnemers per vergadering.

  • Door op 'Probeer Meetings gratis' te klikken, begrijpt u de Cisco-servicevoorwaarden.

Ontvang een 90-daagse full-feature trial

Voor organisaties die snel remote werken in hun hele bedrijf willen implementeren.

Functies omvatten onbeperkte Full HD-vergaderduur, tot 200 deelnemers, het delen van inhoud, opnemen en alle nieuwste tools en mogelijkheden om u te helpen het meeste uit elke vergadering en daarbuiten te halen.  

Overgang naar virtueel leren

Scholen en instellingen voor hoger onderwijs die overstappen op virtuele leeromgevingen.

We zijn hier om klaslokalen verbonden te houden, zodat leren niet stopt. U vindt inhoud ter ondersteuning van extern onderwijs, studenten en oudergidsen en bronnen voor IT om snel gebruikers te plannen, implementeren en aan boord te brengen.

Veilig thuiswerken

Met een ongekend aantal werknemers die vanuit huis werken, hebben bedrijven niet alleen de juiste samenwerkingstools nodig, maar ook wat versterkingen voor hun veiligheid. Om u te helpen bieden we gratis licenties aan 3 belangrijke beveiligingstechnologieën die zijn ontworpen om externe werknemers overal, op elk moment en op elk apparaat te beschermen.

Als u al een Cisco Umbrella, Cisco Duo en Cisco AnyConnect Secure Mobility Client klant bent, kunt u uw gebruikerslimiet zonder extra kosten overschrijden. Als u geen klant bent, lees dan meer over deze oplossingen en hoe u een gratis licentie aanvragen:

Data veilig verzenden en ontvangen

Cisco AnyConnect Secure Mobility Client stelt werknemers in staat om overal veilig te werken op laptops van het bedrijf of persoonlijke mobiele apparaten. Spreek met een vertegenwoordiger of partner van Cisco om gebruiksaantallen aan te vragen.

Stop de toegang tot schadelijke websites

Cisco Umbrella beschermt gebruikers tegen kwaadaardige internetbestemmingen, of ze nu op of buiten het netwerk zijn. Neem contact op met het Cisco team om de initiële periode van 14 dagen te verlengen tot 90 dagen.

Identiteiten van externe werknemers verifiëren

Cisco Duo verifieert de identiteit van gebruikers en stelt de betrouwbaarheid van het apparaat vast voordat toegang wordt gegeven tot toepassingen.

Online vergaderen is eenvoudig, veilig en gratis

Met videoconferenties mag thuiswerken of op afstand geen invloed hebben op uw normale zakelijke vergaderingen. U kunt uw Webex-account instellen en eenvoudig deelnemen aan online vergaderingen. Ontmoet uw team of klanten persoonlijk via video, waar u ook bent, ongeacht op welk apparaat u zich bevindt.

Functies en voordelen van Cisco Webex

Eenvoud altijd en overal

Online vergaderingen plannen en starten vanuit uw browser, desktop of mobiele app of video apparaat. Uitzonderlijke audio, video en het delen van inhoud. Geen downloads of plug-ins.

Ontmoet waar u werkt

Geïntegreerd met populaire productiviteits tools, Learning Management Systems, workflow-apps en meer, zodat u uitstekende vergaderingen houdt zoals u graag wilt werken.

Maak kennis met intelligentie

De mobiele app Webex Meetings maakt automatisch verbinding met uw video apparaat, zodat u in een handomdraai kan deelnemen aan uw vergaderingen. Minder onderbrekingen met achtergrond ruis detectie en demp mogelijkheid. Draadloos delen vanuit uw bureaublad-app. Ontvang automatisch opname transcripties.

Toonaangevende beveiliging

Vergrendel uw persoonlijke kamer en houd uw discussies van begin tot eind beschermd. Toonaangevende, multi-layer beveiliging geeft u gemoedsrust zonder afbreuk te doen aan de gebruikerservaring.

Universiteit verbetert virtueel leren met Webex

De Universiteit van Portsmouth biedt Cisco Webex aan studenten en docenten om online onderwijs, leren en nog veel meer te verbeteren.

Aan de slag

Het is snel en eenvoudig om webex te gebruiken. Volg de stappen in de video's om vandaag nog aan de slag te gaan met je gratis Webex-account.

Stel uw gratis account in

Plan een vergadering in

Deelnemen aan een vergadering

Laten we praten over Webex

Neem contact op met ons voor meer informatie over hoe Cisco Webex u kan helpen.