Flexibele betaaloplossingen van Cisco

Krijg wat u nodig heeft, wanneer u het nodig heeft

Flexibele betaaloplossingen maken de weg vrij voor uw bedrijf om de technologie te krijgen die u nodig heeft zonder dat uw budget in de weg staat. We kunnen u helpen focussen op wat u kunt kopen, in plaats van hoe u ervoor moet betalen. Onze betaaloplossingen zijn nauw afgestemd op de Cisco-portfolio en productlevenscycli, zodat u toegang heeft tot de juiste technologie voor uw bedrijf, wat uw behoeften ook zijn.

Betaaloplossingen voor alle technologie

Bundel uw hardware, software en services. U kunt een voorspelbaar betalingsplan afsluiten dat aan uw budgetvereisten voldoet zodat u:

 • Hardware eenvoudig kunt opnemen in de levenscyclus van technologie
 • Betalingen kunt spreiden over drie tot vijf jaar, afhankelijk van wat het beste werkt voor uw bedrijf
 • Uw cashflow beter kunt beheren en geld overhoudt voor andere prioriteiten
 • De adoptie van technologie kunt versnellen met vernieuwingsopties

Betaaloplossingen voor software en services

Stroomlijn uw aankopen van software en services uit de hele Cisco-portfolio en spreid betalingen in termijnen. Met toegang tot ondernemingsbrede software, services en onderhoudsopties kunt u kiezen hoe u het beste een betalingsplan kunt structureren dat werkt voor uw bedrijf.

 • Zet concurrerende tarieven voor de duur van uw contract vast, inclusief wisselkoersen, indien van toepassing
 • Verlaag uw administratieve kosten en bespaar tijd bij het onderhandelen over standalone contracten
 • Stem de kosten af op het gebruik en structureer de betalingen zodat deze overeenkomen met de implementatie van softwarelicenties

Betaaloplossingen voor circulaire IT

Voldoe aan uw zakelijke en IT-behoeften en ondersteun tegelijkertijd de maatschappelijke verantwoordelijkheids- en milieudoelen van uw bedrijf. Ondersteun de circulaire economie door onze betaaloplossingen voor circulaire IT te benutten. Deze oplossingen zijn ontworpen om milieuvriendelijker te zijn. Bij deze oplossing worden producten geretourneerd, hergebruikt of gerecycled en toegevoegd aan Cisco’s Circular Economy Program. Dit programma richt zich op het minimaliseren van afval, het verlengen van de levensduur van producten en materialen en het opnieuw opbouwen van natuurlijke systemen.

 • Ondersteun de circulaire economie door oude apparatuur te retourneren en hergebruik hiervan mogelijk te maken.
 • Stap over op een benadering die is gericht op IT-levenscyclusbeheer en vermijd de kosten van verouderde systemen.
 • Bundel software en services en breng de totale kosten van uw project onder in één vaste en voorspelbare betaling.

Verbruiksoplossingen

Verbruiksoplossingen van Cisco helpen u eenvoudig uw bedrijfsbehoeften op te schalen op basis van de vraag. We weten dat u geen statisch investeringsplan voor technologie meer wilt omdat u technologie anders gebruikt en er ook anders voor wilt betalen.

Met verbruiksmodellen kunt u:

 • IT-bronnen en het gebruik ervan optimaliseren. Met een transparant overzicht van prestaties en gebruik kunt u de kosten eenvoudig afstemmen en risico’s minimaliseren.
 • De workload van IT-personeel verminderen. Haal IT-personeel weg bij infrastructuurbeheer, zodat ze zich kunnen concentreren op andere bedrijfskritische behoeften.
 • Kosten verlagen. Na het vaste deel voor gebruik hoeft u alleen te betalen voor het deel dat u verbruikt. Pas de capaciteit aan naar behoefte (pay as you grow) of naar gebruik (pay as you use).
 • Profiteren van flexibiliteit. Krijg een cloudachtige oplossing met flexibel verbruik per terabyte, per server, per poort en per virtuele machine.

Met opties om te betalen naar gebruik of naar behoefte kunt u toekomstige betalingen met onze verbruiksopties beter afstemmen op daadwerkelijk gebruik. Met verbruiksmodellen kunt u de privacy en security van datacenters op kantoor combineren met de flexibiliteit van de cloud.

Hulp nodig?

Wij helpen u graag om de juiste betaaloplossing voor uw bedrijf te vinden.

Betaaloplossingen, toepasselijke financiers en de beschikbaarheid van alle vermelde programma’s verschillen per land. Het financierings- en service-aanbod via Cisco Systems Capital Corporation en zijn dochterondernemingen (gezamenlijk “Cisco Capital”) is beschikbaar in bepaalde landen en is onderhevig aan kredietgoedkeuring en ondertekening van standaarddocumenten van Cisco Capital. De tarieven en voorwaarden zijn gebaseerd op de kredietwaardigheid van een klant, typen aanbiedingen, typen producten en opties. Niet alle klanten komen in aanmerking. Niet alle services of aanbiedingen zijn beschikbaar in alle landen. Overige beperkingen kunnen van toepassing zijn. Cisco Capital behoudt zich het recht voor om het voorgaande te allen tijde te wijzigen of te annuleren.