Hebt u een account?

  •   Gepersonaliseerde content
  •   Uw producten en ondersteuning

Hebt u een account nodig?

Account maken

Cisco Customer Case Studies

Een overzicht van de Customer Case Studies van Cisco.

GES 2019

De Internationale ondernemerstop GES 2019 is een groot succes geworden. In een partnership van de IT-organisatie van GES2019, Cisco, Centralpoint en Axians is een infrastructuur neergelegd en beheerd die mogelijk maakte dat alle aanwezigen een fantastische ervaring rijker zijn geworden. Meer informatie: www.ges2019.org

Philadelphia Digicontact

Cisco heeft samen met haar partners (Tigit en Telindus) een schaalbaar, veilig en flexibel IT fundament gebouwd gebaseerd op de Enterprise Networking, Security en Collaboration platformen.

Amsterdam Airport Schiphol

Met 326 bestemmingen behoort Amsterdam Airport Schiphol tot de top drie grootste luchthavens van Europa. Met project “WingMan” zorgde Cisco voor een toekomstbestendig IT-netwerk dat hoge beschikbaarheid, capaciteit en veiligheid biedt.

Avit met Cisco's Hyperflex

Met het HyperFlex Multicloud-platform van Cisco helpt Avit zijn grootste klanten om te profiteren van de snelheid en schaalbaarheid van de Cloud, terwijl hun belangrijkste gegevens on-site blijven.

Tribes

Met behulp van Cisco WebEx boards verbindt Tribes zijn groeiende, gedistribueerde personeelsbestand en biedt het een state-of-the-art samenwerkingsplatform aan zijn leden.

Wageningen Universiteit

Een toename van de studenten registratie verliet Wageningen Universiteit voor klaslokalen. Building Intelligence firma Lone Rooftop toonde hen hoe ze de bestaande ruimte konden optimaliseren met real-time bezettings gegevens.

Worldhotel Wings

Cisco ontwierp, installeerde en beheert de infrastructuur. Eén geïntegreerd systeem betekent dat het hotel personeel een naadloze manier heeft om boekingen en inventaris te beheren, gegevens te beveiligen en gasten te voorzien van connectiviteit tijdens hun verblijf.

De Haven van Rotterdam

Jaarlijks wordt 468.000.000 ton vracht door de Rotterdamse haven verplaatst. We verbinden en beschermen ze allemaal.