Имате сметка?

  •   Персонализирана содржина
  •   Вашите производи и поддршка

Потребна ви е сметка?

Направете сметка

Cisco безжична мрежа, Wi-Fi и решенија за мобилност

Безжичност и мобилност

Иднината е побрза. Иднината е зголемен капацитет. Иднината е Wi-Fi 6. Започнете ја вашата транзиција кон следната генерација мобилност со Wi-Fi 6 (802.11ax).

Придобивки од безжичната технологија

Вистинската безжична мрежа ви помага да комуницирате со вашите клиенти и им овозможува на вашите вработени да ги извршуваат своите работни задачи - сето тоа додека ги штитат вашите податоци од напади. Пристапните точки на Cisco и контролорите за безжична LAN, како дел од Cisco Digital Network Architecture, нудат најсовремени иновации, како што се Wi-Fi 6 (802.11ax) и висока безбедност за секое претпријатие.

Обезбедете

Обезбедете ја вашата мрежа со поедноставено сегментирање и откривајте шифрирани закани.

Флексибилно

Поставете ја вашата мрежа во работните простории или на облак. Управувајте со неа преку Cisco ДНА центарот или API-и кои може да се програмираат.

Оптимално корисничко искуство

Направете контекстуални согледувања за брзо решавање проблеми и испорачајте лични искуства.

Секогаш вклучено

Надградете ја вашата мрежа без никакви прекини.

Жична и безжична архитектура за да се исполнат променливите побарувања

Прилагодете се на побарувачката за мобилност

Според мислењето на IDC, 56% од деловните субјекти сметаат дека мобилната стратегија е многу или екстремно важна за нивните цели.

Подгответе се за IoT раст

51% од мрежните уреди ќе бидат поврзани Machine to Machine до 2021 година

Обезбедете се од растечките закани

80% од безбедносните повреди се случуваат во рамките на периметарот (ZK Research).

Канцеларијата која работи напорно како и вие

Со едноставен клик и влечење на глувчето, ќе го добиете целосниот ефект на панорамското 360 ° искуство на Cisco Enterprise Networking. Погледнете што се случува зад сцената на канцеларијата во текот на еден нормален работен ден.

Треба да.....

Забрзајте ја имплементацијата на Wi-Fi

Набавете безжична технологија за мали и средни претпријатија

Поврзете се со клиентите

Испорачајте персонализирани искуства кои се базираат на локација

Забрзајте високо безбеден пристап

Обезбедете мрежен пристап за неколку минути за секој корисник и до секоја апликација без нарушување на безбедноста

Не заостанувајте

Технологијата се менува секојдневно и вие морате со неа. Перформансите на вашта мрежа нема да се намалат ако се поврзат поновите мобилни уреди со нивните апликации кои „цицаат“ бранови должини. Дознајте како да останете пред таа крива.

Започнете го вашето патување денес со услугите на Cisco

Погледнете како можеме да ви помогнеме побрзо да воведувате новини, да останете конкурентни, да ги намалите трошоците, да го поедноставите работењето и да ги чувате вашите информации безбедно.

Прекрасно партнерство

Погледнете како вашето безжично искуство може да се подобри кога вашите мобилни уреди на Apple се поврзани со технологијата на Cisco.

Дизајнирајте безжични инфраструктури

Погледнете како лесно можете да дизајнирате безжична инфраструктури на Марс со 802.11ac. Истражувајте нови нивоа на игри и предизвици за решавање.

Претворете го согледувањето во дело.

Откријте како платформата assurance ја користи моќта на податоците.

Видете како клиентите се снаоѓаат со безжичната технологија

Комуникација за време на катастрофа

Префектурата Јаманаши има за цел да обезбеди бесплатни Wi-Fi пристапни точки за локалниот туризам, но исто така и за поврзување за време на катастрофа.

Податоци од реалниот свет за Универзитетот во Мелбурн

Аналитиката е столб на добрите одлуки. Видете ги броевите.

Подобрување на здравствени искуства

ABMU ја намалува документацијата за лекарите преку автоматизирање на операциите.

Истакната технологија

Cisco Aironet модули

Проширете ја вашата безжична мрежа: креирајте нова апликација, добијте грануларен преглед на вашето претпријатие или развијте подобри врски со клиентите.

Видливост и контрола на апликација

Откривајте апликации, следете ја нивната изведба и решавајте проблеми.

Флексибилна радио задача

Автоматски оптимизирајте ја вашата мрежа и подобрете ги мобилните искуства со пристап во средини со голема густина.

 

Cisco е од суштинско значење за вашите безжични и мобилни потреби

Денес, безжичната технологија е примарен начин за пристап до дигиталниот свет. Без соодветна безжична мрежа, не можете да комуницирате со вашите клиенти, вашите вработени не можат да ја вршат својата работа, а вашите податоци остануваат отворени за напади.

Со безжичните и производите за мобилност на Cisco наменети за претпријатија, вие добивате најсовремени пристапни точки, најмоќни контролори на безжична LAN и револуционерна Cisco Digital Network Architecture (Cisco DNA). Искористете ги предностите на врвните иновации како 802.11ac Wave 2 и високата безбедност.

Најдобро од сè, нашите решенија одговараат за сите претпријатија, од мали до големи.

Станете експерт и поврзете се со вашите колеги

Стекнете безжична експертиза со сертификат за кариера на Cisco. Започнете..

Добијте одговори и разговарајте за решенија за мобилност на нашиот форум. Поврзете се со колеги и експерти.

Добијте пристап до производните тимови на Cisco, тестирања со први корисници, ексклузивни брифинзи. Придружете се на Програмата за поврзување со клиенти.

За партнери

Дали сте партнер на Cisco?  Најавете се за да разгледате дополнителни извори.

Дали барате решение од партнер на Cisco? Поврзете се со екосистемот од наши партнери.