Rendelkezik fiókkal?

  •   Személyre szabott tartalom
  •   Az Ön termékei és támogatásuk

Szüksége van fiókra?

Fiók létrehozása

Cisco Expert Talks

Webináriumok a Cisco szakértőinek prezentálásával

Főoldal >  Cisco Webex - A csapatmunka új korszaka

Cisco Webex - A csapatmunka új korszaka

Interkatív csapatmunka

A munkatársak ugyan olyan hatékonyan tudnak együtt dolgozni online, mintha fizikailag egy helyen lennének. A videóhívásoknak, konferenciahívásoknak, interaktív whiteboard funkciónak és üzenetküldésnek köszönhetően a munka a megbeszélések között sem áll meg.

A technológia, mely a hatékony csapatmunkát segíti

Fontos, hogy olyan munkakörnyezetet teremtsünk, melyben mindenki a számára legmegfelelőbb eszközön tudja végezni a munkáját. A Cisco hardware-k és szoftverek segítségével a hagyományos konferenciatermek és meetingszobák eszközeit felválthatják az okos és interaktív eszközök, mellyekkel még hatékonyabbá tehető a csapatmunka.

Lépjen kapcsolatba munkatársaival bármilyen eszközről

A Cisco megoldásaival mindegy milyen eszközről szeretne bekapcsolódni a csapatmunkába, ugyan azt a teljesítményt és biztonságot szolgáltatjuk minden platformon. Sőt, könnyen válthat eszközök között is, anélkül, hogy kiesne a munkafolyamatból.

Biztonságos és egyszerű szerkezet

A legújabb együttműködési megoldások könnyen mérhetőek és a már meglévő IT infrastuktúrával működnek, nem szükséges újabb nagy beruházást eszközölni. Mindezek mellett a Cisco vállalati szintű, mobil-optimalizált biztonsági megoldása segít megőrizni az adatok biztonságát, miközben a csapat tagjai bármikor hozzáférhetnek a szükséges információkhoz."

További részletekért látogasson el weboldalunkra