Har du en konto?

  •   Tilpasset indhold
  •   Dine produkter og support

Brug for en konto?

Opret en konto

Cisco Expert Talks

Se webinarer on demand præsenteret af Ciscos eksperter

Webinarer

Cisco Webex - Din mødeplatform i skyen

Cisco Webex giver dig mulighed for at mødes hvor som helst og på den platform der passer dig, alt er cloud-baseret og intuitivt.

Se webinaret og find ud af hvordan du kan tilbyde dine medarbejderne mulighederne for at holde møderne på deres præmisser og hvor de ønsker det, med den funktionalitet de har brug for.

Wifi 6 - DNA

Hvad er det egentlig Cisco WIFI6 kan, og er det overhovedet aktuelt nu med 5G? Hør Ciscos eksperter, Ib Hansen og Søren Dulong Andreasen, forklare hvordan WIFI6 og 5G komplimenterer hinanden.

SD-Wan - SASE

Kunne du tænke dig at lære mere om SASE - Secure Access Service Edge - og hvad det betyder for dig og din hverdag? Lyt med når Ciscos eksperter, Lars Granberg og Søren Dulong Andreasen, forklarer om fordelene for dig og sikkerhed.

Get control - Get automated - Get insights

Hør hvorfor Cisco DNA Center er den platform, der kan hjælpe it med bedre kontrol, at bruge automatisering og give en dybere indsigt i netværket. På dette Tech Talk møder du Ciscos eksperter, Per Jensen, Christina Skoglund, René Andersen og Søren Steffens, der sammen gennemgår fordelene.

Cisco DNA Center

Den globale digitalisering kører for fuld styrke i disse år. Danmark er ingen undtagelse. Samtidig ser vi flere sikkerhedstrusler og behovet for intelligente netværk er højere end nogensinde. Cisco DNA Center er en del af Ciscos nye software baseret netværkskoncept, en løsning som sætter automatisering, sikkerhed og intuition forrest og hvor management systemet er en historie for sig selv.  Se med når Systems Engineeer René Andersen tager dig med gennem Cisco DNA Center universet.

Cisco Meraki - En helt ny digital oplevelse for hotelgæster

Med den øgede digitalisering kommer kravet om at altid at kunne være online som et default ønske fra gæsterne på landets hoteller og restauranter / venues.

Kunderne forventer at blive tilbudt trådløs internet adgang i høj og ikke mindst sikker kvalitet så de kan arbejde, streame eller måske bare browse.

Cisco Security - Ransomware defense

På dette webinar ser vi nærmere på Ransomware defense. Vi ser på hvordan en malware producent sætter sin kæde op og på hvordan du kan bryde den.

Meraki - Introduktion til cloud networking

Her er en introduktion til Meraki, og vores netværksprodukter, der alle administreres ved hjælp af en unik cloud interface. I webinaret vil du lære om hvordan cloud networking giver en fantastisk driftssikkerhed, lettere management og en lavere TCO – og vi giver dig en direkte demonstration af de spændende muligheder Meraki tilbyder.

Sæt gang i forretningen med netværksløsninger og integreret sikkerhed.

On-Prem og Cloud netværksløsninger, som giver dig fordele med omfattende integrerede sikkerhedsfunktioner, og accelerer din digitale rejse både skalerbart og sikkert.

 

Løsninger til mindre virksomheder

Omdan din kundeoplevelse, dine forretningsgange og personalets oplevelse omgående, med teknologi der indtjener og sparer penge og holder din virksomhed fri for problemer.

Fordel omkostningerne for alle Cisco-løsninger over 3 år med 0% i rente

Drag tidlig fordel af din investering med Cisco’s banebrydende teknologi og afdrag det i faste månedlige betalinger med easylease 0% finansiering.

  • Kombinere hardware, software, services og tredjepartsudstyr på én kontrakt
  • Ingen udbetaling
  • Let at beregne: Du skal blot tage den samlede pris af din løsning og dividere med 36
  • Frigiv likviditet til at investere i din kerneforretning