Imate račun?

  •   Prilagođeni sadržaj
  •   Vaši proizvodi i podrška

Trebate račun?

Stvori račun

Rad od kuće
Online edukacija

Radite od kuće, učite ili održavajte nastavu online. Ostanite povezani. Neograničeno korištenje najsigurnije kolaboracijske platforme: Cisco Webex.

Tu smo za vas

Kako bi pomogli našim korisnicima da posluju kao i obično, Cisco nudi besplatnu i proširenu ponudu svima, kako bi podržao povećan rad od kuće i online učenje širom svijeta, bez obzira na veličinu tvrtke ili industriju kojom se bave.

Preuzmite Webex besplatno

Preuzmite 90-dnevnu probnu verziju sa svim mogućnostima!

Za organizacije koje žele brzo implementirati način rada od kuće u svoje poslovanje.

Webex uključuje neograničene Full HD sastanke, i do 200 sudionika, dijeljenje sadržaja, snimanje i sve najnovije alate i mogućnosti koje će vam pomoći da dobijete maksimum iz svakog sastanka.

Prijelaz na virtualno učenje

Za škole i fakultete koji se prebacili na virtualnu online nastavu.

Mi smo brinemo da profesori i studenti ostanu povezani u ovim neizvjesnim trenucima i da učenje ne prestane. Pronaći ćete sadržaj i savjete za online predavanja, vodiče za studente i roditelje te upute za IT kako brzo isplanirati, implementirati i povezati korisnike.

Virtualni sastanci su jednostavni, sigurni i besplatni

video konferencijama, rad od kuće ne bi trebao ugroziti vaše poslovne sastanke. Možete jednostavno postaviti Webex račun i početi s online sastancima već danas. Sastanite se sa svojim timom ili klijentima lice u lice gdje god bili, s bilo kojeg uređaja.

Mogućnosti i prednosti Cisco Webexa

Jednostavnost uvijek i svugdje

Zakažite i započnite online sastanke s vašeg preglednika, desktop i mobilne aplikacije ili video uređaja. Izuzetno dijeljenje audia, videa i sadržaja. Nema preuzimanja ili dodataka.

Upoznajte svoje mjesto rada

Integirana s popularnim produktivnim alatima, Learning Managment sustavima, workflow aplikacijama i još puno toga kako bi imali izvrsne sastanke po vašoj mjeri.

Inteligentni sastanci

Webex Meetings mobilna aplikacija automatski se povezuje s video uređajem - povežite se na sastanak u trenu. Ugrađena detekcija buke i ¸¸mute¸¸ mogućnosti smanjuju smetnje i prekide sastanaka. Dijeljenje sadržaja nikad nije bilo lakše, bežično s vaše aplikacije. Primite transkript vaših snimljenih sastanaka.

Vodeća sigurnost u industriji

Zaštite svoj ¸¸personal room¸¸ i čuvajte rasprave unutar zaštičenima. Višeslojna sigurnost, vodeća u industriji, pruža bezbrižnost bez ugrožavanja korisničkog iskustva.

Sigurno radite od kuće

S nepredvidivim brojem zaposlenika koji rade od doma, organizacije trebaju, ne samo pravo kolaboracijsko rješenje, već i sigurnosnu podršku. Kako bi pomogli, nudimo 4 besplatne licence za ključne tehnologije dizajnirane da zaštite zaposlenike gdje kod bili, u bilo koje vrijeme i na bilo kojem uređaju.

Ako ste već korisnik Cisco Umbrella, Cisco Duo ili Cisco AnyConnect Secure Mobile Client ili Cisco AMP for Endpoints rješenja, imate povećan limit korištenja bez dodatne naknade. Ako niste korisnik, saznajte više o navedenim rješenjima i pogledajte kako preuzeti besplatnu licencu:

Šaljite i primajte podatke sigurno

Cisco AnyConnect Secure Mobility Client omogućava zaposlenicima povezivanje i rad s korporativnih prijenosnih računala ili mobilnih telefona gdje god se nalazili. Povežite se s Cisco predstavnikom ili partnerom kako bi zatražili licencu.

Zaustavite pristup zlonamjernim web stranicama

Cisco Umbrella štiti korisnike od zlonamjernih web destinacija, bili oni na mreži ili ne. Kako bi produžili incijalnu 14-dnevnu probnu verziju na 90 dana, molimo vas da kontaktirate Cisco prodajni tim.

Kvalificirajte identitete zaposlenika

Cisco Duo provjerava identitet korisnika i kvalificira pouzdanost uređaja prije odobrenja pristupa aplikacijama.

Zaštitite krajnje korisnike od virusa

Cisco Advanced Malware Protection (AMP) za krajnje korisnike blokira zlonamjerne softvere pri ulasku i otklanja napredne prijetnje. Korisnici mogu premašiti ograničenje svojih uređaja za dva puta. Sve što trebate je instalirati AMP na dodatnim uređajima.

Sveučilište poboljšava virtualno učenje pomoću Webexa

Sveučilište u Portsmouthu nudi Cisco Webex studentima i nastavnicima kako bi poboljšali online predavanje, učenje i još mnogo toga.

Kako započeti

Vrlo je jednostavno koristiti Webex. Pratite korake u videu i kreirajte svoj Webex račun u trenu.

Postavite svoj besplatni račun

Zakažite sastanak

Povežite se na sastanak

Let's Talk Webex

Pišite nam kako bi saznali na koji način vam Cisco Webex može pomoći.