Guest

Cygate/TeliaSoneralle Ciscon Architectural Excellence Collaboration -palkinto

Cygate/TeliaSonera on saanut Ciscon kumppanitapahtumassa Pohjois-Euroopan alueen Architectural Excellence Collaboration Partner of the Year -palkinnon. Cisco julkisti voittajat vuosittaisessa kumppanikonferenssissaan Montrealissa.

Ciscon kumppanitapahtuman Pohjois-Euroopan alueen palkinto myönnetään esimerkillisille kanavakumppaneille. Palkinnolla halutaan antaa tunnustusta luokkansa parhaille käytänteille. Arvioitaviin osa-alueisiin kuuluvat innovatiiviset toimintatavat, arkkitehtuurivetoisesti saavutetut onnistumiset, strategiset tuloshakuiset liiketoimintaohjelmat, uusien mahdollisuuksien hyödyntäminen ja uusien myyntitapojen omaksuminen.

”Ciscolla on etuoikeus työskennellä joidenkin Pohjois-Euroopan alueen parhaiden kanavakumppaneiden kanssa viedäksemme asiakkaat kaiken internetiin ja muuttaaksemme maailmaa parempaan suuntaan. Ciscon kanavakumppaneista Cygate/TeliaSonera on nyt saanut Pohjois-Euroopan alueella Architectural Excellence Collaboration -palkinnon ansioituneesta toiminnastaan”, sanoo Suomen Ciscon viestintäratkaisuista vastaava johtaja Timo Jolkin.

”Palkinto on kannustava tunnustus jo pitkään jatkuneesta työstämme yhdentyvän viestinnän tekniikoiden kehittämisessä. Tekemämme työn ansiosta olemme pystyneet tarjoamaan yritysasiakkaillemme uusia mahdollisuuksia viestimiseen. Tuomme myös jatkossa markkinoille uusia, mielenkiintoisia palveluita, joiden avulla asiakkaamme voivat parantaa tavoitettavuuttaan sekä kehittyä digitaalisen kanssakäymisen saralla”, kertoo Soneran yhdentyvän viestinnän palveluista vastaava Jarkko Honka.

Cisco Partner Summit -palkinnot myönnetään Pohjois-Euroopan alueella menestyneimmille kumppaneille tietyillä teknologiamarkkinoilla. Palkinnon saajat valitsee ryhmä, jossa on mukana edustajia Ciscon kumppaniorganisaatiosta sekä alueellisia johtajia.


Lisätietoja:

Soneran lehdistöpalvelu: 02040 60235, communications-fi@sonera.com, Soneran internetsivujen Uutishuone. Voit seurata meitä myös Twitterissä, @Sonera_uutiset.

Soneran tietoliikenne- viestintä- ja viihdepalvelut mahdollistavat sujuvampaa arkea, valinnan vapautta ja uusia mahdollisuuksia kuluttajille, yrityksille ja yhteisöille. Soneralla oli vuoden 2014 lopussa noin 4,5 miljoonaa liittymäasiakasta. Toimimme koko maassa ja palveluksessamme työskentelee noin 3 000 henkilöä. www.sonera.fi

Sonera on osa TeliaSonera-konsernia, Pohjoismaiden ja Baltian johtavaa televiestintäyhtiötä. Meillä on vahva asema Euraasian, Venäjän, Turkin ja Espanjan markkinoilla tytär- ja osakkuusyhtiöiden kautta. Toimintamme nojaa vastuullisen liiketoiminnan periaatteisiin, joita toteutamme ja kehitämme yhteiskunnan muutosten mukana. Lue lisää meistä www.teliasonera.fi

Cisco (NASDAQ: CSCO) on maailman johtava IT-yhtiö, joka auttaa organisaatioita näkemään ja hyödyntämään uusia mahdollisuuksia yhdistämällä ihmisiä, tietolähteitä, asioita ja prosesseja uusin tavoin. Lisätietoja löytyy osoitteesta http://thenetwork.cisco.com ja suomeksi www.cisco.fi .

Tarvitsetko apua?