Guest

Cisco julkisti tilivuoden 2015 kolmannen vuosineljänneksen tuloksen

Liikevaihto kasvoi 5 prosenttia edellisvuoden vastaavasta ajasta

Cisco (NASDAQ: CSCO) julkisti 25.4.2015 päättyneen tilivuotensa kolmannen vuosineljänneksen tuloksen. Maailman johtavan verkottamista ja verkottumista edistävien innovaatioiden, palveluiden ja ratkaisujen kehittäjän liikevaihto kolmannella vuosineljänneksellä oli 12,1 miljardia dollaria, mikä on 5 % enemmän kuin edellisen tilikauden vastaavalla vuosineljänneksellä.

Yhtiön tilikauden 2015 kolmannen vuosineljänneksen nettotulos (GAAP) oli 2,4 miljardia dollaria eli 0,47 dollaria osakkeelta. Edellisen tilivuoden vastaavalla neljänneksellä nettotulos (GAAP) oli 2,2 miljardia dollaria eli 0,42 dollaria osakkeelta. GAAP-nettotulos kasvoi 12 prosenttia verrattuna edellisen tilikauden vastaavaan vuosineljännekseen.

Yhtiön nettotulos (non-GAAP) oli kolmannella vuosineljänneksellä 2,8 miljardia dollaria eli 0,54 dollaria osakkeelta, kun se edellisvuoden vastaavaan aikaan oli 2,6 miljardia dollaria eli 0,51 dollaria osakkeelta.

“Cisco on erittäin vahvoissa asemissa, teimme jälleen vahvan tuloksen päättyneellä vuosineljänneksellä. Visiomme ja strategiamme toimivat ja toteutamme niitä erinomaisesti haastavassa taloustilanteessa, kuten liikevaihtomme kasvu, kannattavuutemme, vahvat myyntikatteemme ja kassavirtamme osoittavat. Asiakkaamme kaikilla toimialoilla ja markkinoilla tuntevat muutoksen tahdin, ja tietävät menestyksensä riippuvan toiminnan digitalisoimisesta. Olivat he sitten muutoksessa vasta alussa tai jo pidemmällä, he kääntyvät Ciscon puoleen strategisena kumppanina. Uskomme olevamme kilpailijoitamme parempia käyttämällä tuttua toimintamalliamme: integroimalla kaikkien tuotekategorioiden johtavat tuotteemme todellisia tuloksia tuottaviksi arkkitehtuureiksi ja ratkaisuiksi. Olemme luoneet tämän mahdollisuuden ja me myös toteutamme sen”, sanoo Ciscon pääjohtaja John Chambers.

”Minulla on ollut suuri kunnia johtaa Ciscoa 20 vuotta ja tuoda meidät tähän pisteeseen. Meillä on valtavat mahdollisuudet kasvattaa johtavaa asemaamme, ja Chuck Robbinsin tullessa ohjaksiin Ciscon seuraavalle taipaleelle meillä on juuri oikea johtaja näiden mahdollisuuksien hyödyntämiseen. Katson erittäin luottavaisena tulevaisuuteen”, Chambers jatkaa.

Alkuperäinen englanninkielinen tiedote: http://newsroom.cisco.com/press-release-content?type=webcontent&articleId=1635770


Lisätietoja:

Cisco Systems Finland Oy,
puh. 0204 7061

Simo Leisti, Ciscon Suomen ja Baltian toimitusjohtaja
simo.leisti (at) cisco.com

Saara Pietilä, Ciscon Suomen ja Baltian viestintä- ja markkinointijohtaja
saara.pietila (at) cisco.com

Cisco (NASDAQ: CSCO) on maailman johtava IT-yhtiö, joka auttaa organisaatioita näkemään ja hyödyntämään uusia mahdollisuuksia yhdistämällä ihmisiä, tietolähteitä, asioita ja prosesseja uusin tavoin. Lisätietoja löytyy osoitteesta http://thenetwork.cisco.com ja suomeksi www.cisco.fi.

Tarvitsetko apua?