Guest

Cisco julkisti tilikauden 2012 toisen vuosineljänneksen tuloksen

Liikevaihto kasvoi 5 prosenttia ja nettotulos 44 prosenttia edellisvuoden vastaavasta ajasta

Cisco (NASDAQ: CSCO) julkisti 26.1.2013 päättyneen tilivuotensa toisen vuosineljänneksen tuloksen. Maailman johtavan tietoverkkoratkaisujen toimittajan liikevaihto toisella vuosineljänneksellä oli 12,1 miljardia dollaria, mikä on 5 % enemmän kuin edellisen tilikauden vastaavalla vuosineljänneksellä.

Yhtiön tilikauden 2013 toisen vuosineljänneksen nettotulos (GAAP) oli 3,1 miljardia dollaria eli 0,59 dollaria osakkeelta. Edellisen tilivuoden vastaavalla neljänneksellä nettotulos (GAAP) oli 2,2 miljardia dollaria eli 0,40 dollaria osakkeelta. GAAP-nettotulos kasvoi 44 prosenttia verrattuna edellisen tilikauden vastaavaan vuosineljännekseen.

Yhtiön nettotulos (non-GAAP) oli toisella vuosineljänneksellä 2,7 miljardia dollaria eli 0,51 dollaria osakkeelta, kun se edellisvuoden vastaavaan aikaan oli 2,6 miljardia dollaria eli 0,47 dollaria osakkeelta.

“Cisco teki ennätyskovan osakekohtaisen tuloksen tällä neljänneksellä ja takoi ennätyksellisen liikevaihdon kahdeksantena perättäisenä vuosineljänneksenä haastavassa taloustilanteessa. Keskitymme myös jatkossa viemään eteenpäin sitä innovaatiotoimintaa, laatua ja johtajuutta, jota asiakkaamme meiltä odottavat, ja keskitymme samalla tarjoamaan osakkeenomistajillemme tasaista tuottoa”, sanoo Ciscon pääjohtaja John Chambers.

”Olemme vakaasti matkalla kohti tavoitettamme tulla maailman tärkeimmäksi IT-yhtiöksi. Kun markkina kasvaa ja uusia markkinoita syntyy, kuten Internet of Everything - ’kaiken netti’, on helppo nähdä älykäs tietoverkko tämän tulevaisuuden keskiössä. Asiakkaamme ymmärtävät jo, että Ciscolla on ne arkkitehtuurit, ratkaisut ja palvelut, jotka parhaiten auttavat heitä saavuttamaan liiketoiminnalliset tuloksensa. Meille on suuri kunnia työskennellä heidän kanssaan ja palvella heitä”, Chambers jatkaa.


Alkuperäinen englanninkielinen tiedote saatavilla osoitteesta:
http://newsroom.cisco.com/press-release-content?type=webcontent&articleId=1136722

Lisätietoja:

Cisco Systems Finland Oy,
puh. 0204 7061

Esa Korvenmaa, Ciscon Suomen ja Baltian toimitusjohtaja
esa.korvenmaa (at) cisco.com

Merja Lehtoranta, viestintä- ja markkinointijohtaja
merja.lehtoranta (at) cisco.com

Cisco Systems (NASDAQ: CSCO) on maailman johtava tietoverkkoratkaisujen toimittaja. Ciscon ratkaisuihin perustuvat tietoverkot mahdollistavat puheen, datan ja videokuvan turvallisen välittämisen ja jakamisen ajasta tai paikasta riippumatta. Ciscon kehittämät laitteet, ohjelmistot ja palvelut auttavat ihmisiä monipuolistamaan viestintäänsä ja vuorovaikutustaan tietoverkkojen välityksellä. Lisätietoa Ciscosta löytyy osoitteista http://newsroom.cisco.com ja suomeksi www.cisco.fi.

Tarvitsetko apua?