Guest

Η Cisco επιταχύνει τη μετάβαση των επιχειρήσεων στο Cloud με την καινοτόμο λύση Cloud Connected Solution

Hierarchical Navigation

Η λύση Cloud Connected Solution της Cisco μεταμορφώνει το Wide Area Network (WAN) με νέα προϊόντα Routing και βελτιστοποίησης WAN, ώστε οι χρήστες να συνδέονται στο Cloud με ασφάλεια

Μαρούσι, 14 Ιουνίου 2012. Σύμφωνα με τη μελέτη 2012 Cisco Global Cloud Networking Survey, οι υπεύθυνοι λήψης αποφάσεων IT αναφέρουν ένα έτοιμο δίκτυο cloud ως τη μεγαλύτερη πρόκληση προκειμένου να είναι δυνατή η μετάβαση των επιχειρηματικών εφαρμογών στο cloud.

Για να αντιμετωπίσει αυτές τις προκλήσεις, η Cisco ανακοίνωσε σήμερα τη λύση Cisco Cloud Connected Solution, η οποία φέρνει πλατφόρμες βελτιστοποίησης routing και Wide Area Network (WAN) για πρόσβαση στο cloud, καθώς και καινοτόμους Cloud Connectors, μια ανοικτή αρχιτεκτονική που επιτρέπει στους χρήστες να συνδέονται έξυπνα με τις υπηρεσίες cloud.

Η λύση Cisco Cloud Connected Solution περιλαμβάνει τρία σημαντικά στοιχεία:

 • Cloud Connectors – νέα module λογισμικού που βρίσκονται στην πλατφόρμα ISR G2, τα οποία αλληλεπιδρούν με τις υπηρεσίες cloud με στόχο τη βελτιωμένη απόδοση, ασφάλεια και διαθεσιμότητα των εφαρμογών cloud. Το λογισμικό Cloud Connector επιτρέπει στους συνεργάτες των παρόχων υπηρεσιών και δικτύου να αναπτύσσουν Cloud Connectors τρίτων ώστε να προσφέρουν διαφοροποιημένες υπηρεσίες στους πελάτες τους. Η Cisco παρουσιάζει επίσης Cloud Connectors για τις υπηρεσίες Cisco Hosted Collaboration Services (HCS), την υπηρεσία ασφάλειας στον Web, Cisco ScanSafe, και το CTERA Storage Connector στη σειρά UCS-E της Cisco για τη λειτουργία φωνητικών υπηρεσιών και εφαρμογών.
 • Πλατφόρμες για πρόσβαση στο cloud – Η Cisco επεκτείνει την πλατφόρμα Aggregation Services Router (ASR) με το Cisco ASR 1002-X router, και παρουσιάζει επίσης την τεχνολογία Cisco AppNav, η οποία συνδυάζει έξυπνα τις φυσικές και εικονικές συσκευές Wide Area Application Services (WAAS) της Cisco σε μια ομάδα πόρων που διαχειρίζεται ένας κεντρικός controller.
 • Καινοτόμες υπηρεσίες cloud – παρουσιάζοντας τον εικονικό router Cisco Cloud Services Router (CSR) που επιτρέπει στους πελάτες να επεκτείνουν τα VPN δικτυά τους στο cloud, την τεχνολογία Application Visibility and Control (AVC) της Cisco ενοποιείται με τις πλατφόρμες της Integrated Services Router (ISR) G2 και ASR για τη βελτιστοποιημένη προσφορά εφαρμογών cloud στο δίκτυο, και τα Cisco UCS® E-Series Server Modules στην πλατφόρμα ISR G2.

Με περισσότερους από 500.000 πελάτες παγκοσμίως και 78,6% της παγκόσμιας αγοράς επιχειρηματικού routing1, η Cisco είναι η μοναδική που μπορεί να ανοίξει το δρόμο προς τη μεταμόρφωση του WAN με τις πλατφόρμες επιχειρηματικού routing και την εισαγωγή της λύσης Cisco Cloud Connected Solution.

Η λύση Cisco Cloud Connected Solution αποτελεί το θεμέλιο λίθο του Cisco Cloud Intelligent Network, που σε συνδυασμό με το Cisco Unified Data Center και τις Cisco Cloud Applications and Services επιτρέπει την ύπαρξη πολλών cloud. Επιπλέον, η Cisco παρουσιάζει βελτιώσεις στις υπάρχουσες λύσεις routing, ασφάλειας και βελτιστοποίησης WAN, συμπεριλαμβανομένων καινοτομιών WAN καθώς και νέες δυνατότητες και μοντέλα στις συσκευές ASR, ISR G2 και WAAS:

Τα κύρια νέα προϊόντα της λύσης Cisco Cloud Connection Solution περιλαμβάνουν τα εξής:

 • Cloud Services Router (CSR) 1000v: Προσφέρει τις πλούσιες υπηρεσίες δικτύωσης και ασφάλειας της Cisco με εικονική μορφή για ανάπτυξη σε περιβάλλοντα cloud. Κατ' αυτόν τον τρόπο, οι επιχειρήσεις μπορούν να επεκτείνουν και να ελέγχουν διάφορες πτυχές του επιχειρηματικού τους δικτύου σε cloud, ενώ παράλληλα οι πάροχοι υπηρεσιών cloud (CSP) έχουν ευκαιρίες αύξησης των εσόδων τους μέσω ενός ευέλικτου μοντέλου «network-as-a-service» βασισμένου στη ζήτηση.
 • Cisco WAAS 5.0 με AppNav: Επιτρέπει στους πελάτες να πραγματοποιούν virtualization των πόρων βελτιστοποίησης WAN συγκεντρώνοντάς τους σε έναν ελαστικό πόρο βάσει πολιτικής και ζήτησης και με τις καλύτερες επιδόσεις ως προς τον χρόνο αναμονής (latency). Το Cisco WAAS 5.0 με AppNav προσφέρει εξαιρετικά ασφαλείς εφαρμογές και συνδεσιμότητα cloud, μαζί με ένα ελαστικό μοντέλο «scale-as-you-grow» που επιτρέπει την επιτάχυνση των εφαρμογών και την ορατότητα των επιδόσεων σε ολόκληρη την επιχείρηση. Η τεχνολογία Cisco AppNav μπορεί να εγκατασταθεί ως στοιχείο υλικού σε υπάρχουσες συσκευές Cisco Wide Area Virtualization Engine (WAVE) της Cisco ή ως λογισμικό στο νέο Cloud Services Router (CSR).
 • Cisco ASR 1002-X router: Επιτρέπει στους οργανισμούς να αυξάνουν τις επιδόσεις των WAN τους έως και επτά φορές και να αυξάνουν την ευελιξία ανάπτυξης με ένα εύκολο «pay-as-you-grow» μοντέλο αναβάθμισης επιδόσεων που προσφέρει επιδόσεις έως και 36Gbps και ενεργοποίηση υπηρεσιών για τα περιβάλλοντα WAN Edge, Internet Edge και Managed Services. Η Cisco παρουσιάζει επίσης το ESP-100G, έναν επεξεργαστή προώθησης για τη σειρά ASR 1000 σε αναπτύξεις cloud αιχμής, επιπλέον του FlexVPN σε ASR 1000, για εξαιρετικά ασφαλή site-to-site και απομακρυσμένη πρόσβαση IPSec σε VPN.

Όλα τα προϊόντα είναι διαθέσιμα, εκτός των CSR 1000v, AppNav on the CSR και Cisco UCS E-Series on ISR G2, τα οποία θα είναι διαθέσιμα από το τέταρτο τρίμηνο του 2012. Το ASR 1002-X θα είναι διαθέσιμο από τον Ιούλιο του 2012.

Supporting Resources:

1 Βάσει των εσόδων του πρώτου τριμήνου του 2012. Dell’Oro Group, “Enterprise Routers Vendor Share 1Q12 Data,” Μάιος 2012.


Σχετικά με τη Cisco

Η Cisco (NASDAQ: CSCO) είναι η κορυφαία εταιρεία παγκοσμίως στην ανάπτυξη δικτύων που μεταμορφώνει τον τρόπο με τον οποίο οι άνθρωποι συνδέονται, επικοινωνούν και συνεργάζονται. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη Cisco είναι διαθέσιμες στη διεύθυνση http://www.cisco.com. Συνεχής ενημέρωση είναι διαθέσιμη στη διεύθυνση http://newsroom.cisco.com.

Cisco και Cisco logo είναι εμπορικά σήματα ή καταγεγραμμένα εμπορικά σήματα της Cisco και/ή των θυγατρικών της στις Ηνωμένες Πολιτείες και άλλες χώρες. Λίστα με τα εμπορικά σήματα της Cisco είναι διαθέσιμη στη διεύθυνση http://www.cisco.com/go/trademarks. Εμπορικά σήματα τρίτων παρόχων είναι περιουσία των αντίστοιχων ιδιοκτητών τους. Η χρήση του όρου συνεργάτης δεν υπονοεί οποιαδήποτε σχέση συνεργασίας ανάμεσα στη Cisco και σε άλλη εταιρεία. 

Αφήστε μας να σας βοηθήσουμε

 • Εντοπίστε επαφές σε όλον τον κόσμο
 • Μπείτε σε ένα Φόρουμ Συζήτησης
 • Για Tεχνική Υποστήριξη
 • Βρείτε έναν Μεταπωλητή στην περιοχή σας
 • Διαχειριστείτε τις επιλογές του e-mail


Αφήστε μας να σας βοηθήσουμε

 • e-mail
 • Εντοπίστε επαφές σε όλον τον κόσμο
 • Μπείτε σε ένα Φόρουμ Συζήτησης
 • Για Tεχνική Υποστήριξη 
 • Βρείτε έναν Μεταπωλητή στην περιοχή σας
 • Διαχειριστείτε τις επιλογές του e-mail

Μοιραστείτε το