Guest

Η Cisco ολοκληρώνει την εξαγορά της NDS

Hierarchical Navigation

Διεύρυνση των δυνατοτήτων βίντεο με σκοπό την επιτάχυνση του συστήματος Videoscape της Cisco, που καθιστά δυνατό σε παρόχους υπηρεσιών και εταιρείες ΜΜΕ να παράσχουν εμπειρίες διασκέδασης επόμενης γενιάς

9 Αυγούστου 2012. Η Cisco (NASDAQ: CSCO) ανακοίνωσε σήμερα ότι ολοκλήρωσε την εξαγορά της NDS Group Ltd., ενός εξέχοντος παρόχου λογισμικού βίντεο και λύσεων προστασίας περιεχομένου που επιτρέπει σε παρόχους υπηρεσιών και εταιρείες ΜΜΕ να παρέχουν και να μετατρέπουν με ασφάλεια νέες εμπειρίες βίντεο.

Στις 15 Μαρτίου 2012, η Cisco ανακοίνωσε την οριστική συμφωνία εξαγοράς της NDS. Η πλατφόρμα λογισμικού της NDS, το πελατολόγιό της και το μοντέλο υπηρεσιών συμπληρώνουν τις διαδικτυακές παροχές βίντεο της Cisco και επιταχύνουν το VideoscapeTM , την εκτενή πλατφόρμα της Cisco που επιτρέπει στους παρόχους υπηρεσιών και τις εταιρείες ΜΜΕ να παρέχουν εμπειρίες διασκέδασης νέας γενιάς. Μέσω της εξαγοράς της NDS, η Cisco διευρύνει επίσης το παγκόσμιο αποτύπωμά της σε νέες και ανερχόμενες αγορές, διευρύνοντας περαιτέρω την παρουσία της ως παρόχου υπηρεσιών και εμβαθύνοντας τις σχέσεις της με τους πελάτες.

Οι υπάλληλοι της NDS εισέρχονται στο Service Provider Video Technology Group (SPVTG) της Cisco, με επικεφαλής τον Αντιπρόεδρο και Γενικό Διευθυντή Jesper Andersen. Με την ολοκλήρωση αυτής της συναλλαγής, ο Δρ. Abe Peled, πρώην Πρόεδρος της NDS και Διευθύνων Σύμβουλος, καθίσταται Αντιπρόεδρος και Επικεφαλής Στρατηγικής για το Video and Collaboration Group της Cisco, του οποίου μέρος αποτελεί το SPVTG. Ο Δρ. Peled αναφέρεται στον Marthin De Beer, Αντιπρόεδρο του Video and Collaboration Group της Cisco.

Σύμφωνα με τους όρους της συμφωνίας, η Cisco κατέβαλε περίπου 5 δισεκατομμύρια δολλάρια ΗΠΑ, περιλαμβανομένης της αποπληρωμής του χρέους και των δράσεων διάσωσης της επιχείρησης, προκειμένου να αποκτήσει ολόκληρη την επιχείρηση και τις λειτουργίες της NDS. Το καθαρό κέρδος της Cisco αναμένεται να είναι αυξητικό ανά μετοχή εντός του πρώτου έτους σε non-GAAP βάση (όχι με βάση τις Γενικώς Αποδεκτές Λογιστικές Αρχές).

Δηλώσεις

 • Jesper Anderson, Αντιπρόεδρος και Γενικός Διευθυντής της Service Provider Video Technology Group

  «Η προσθήκη των λύσεων λογισμικού της NDS και η εξειδίκευση στην συνένωση συστημάτων διαδραματίζουν σπουδαίο ρόλο στην επιτάχυνση της πλατφόρμας Videoscape της Cisco που έχει ως σκοπό την παροχή ολοζώντανων εμπειριών διασκέδασης. Μέσω της συνδυασμένης εξειδίκευσής μας, αποσκοπούμε στην παροχή εμπειριών τηλεόρασης νέας γενιάς που είναι περισσότερο ελκυστική, ενδιαφέρουσα και κοινωνική, ενώ συμμετέχουμε στη δημιουργία νέων ευκαιριών κέρδους για τους παρόχους υπηρεσιών που είναι ταυτόχρονα πελάτες μας.»


Τροφοδοσία RSS σχετικά με τη Cisco: http://newsroom.cisco.com/dlls/rss.html

Η NDS αποτελεί καταχωρημένο λογότυπο ή λογότυπο στις Η.Π.Α. και σε ορισμένες άλλες χώρες. Όλα τα υπόλοιπα λογότυπα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των αντίστοιχων ιδιοκτητών.

Σχετικά με τη Cisco

Η Cisco (NASDAQ: CSCO) είναι η κορυφαία εταιρεία παγκοσμίως στην ανάπτυξη δικτύων που μεταμορφώνει τον τρόπο με τον οποίο οι άνθρωποι συνδέονται, επικοινωνούν και συνεργάζονται. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη Cisco είναι διαθέσιμες στη διεύθυνση http://www.cisco.com. Συνεχής ενημέρωση είναι διαθέσιμη στη διεύθυνση http://newsroom.cisco.com.

Cisco και Cisco logo είναι εμπορικά σήματα ή καταγεγραμμένα εμπορικά σήματα της Cisco και/ή των θυγατρικών της στις Ηνωμένες Πολιτείες και άλλες χώρες. Λίστα με τα εμπορικά σήματα της Cisco είναι διαθέσιμη στη διεύθυνση www.cisco.com/go/trademarks. Εμπορικά σήματα τρίτων παρόχων είναι περιουσία των αντίστοιχων ιδιοκτητών τους. Η χρήση του όρου συνεργάτης δεν υπονοεί οποιαδήποτε σχέση συνεργασίας ανάμεσα στη Cisco και σε άλλη εταιρεία.

Υπεύθυνος Τύπου

Έλενα Πρασσάκη
e-mail: eprassak@cisco.com

Αφήστε μας να σας βοηθήσουμε

 • Εντοπίστε επαφές σε όλον τον κόσμο
 • Μπείτε σε ένα Φόρουμ Συζήτησης
 • Για Tεχνική Υποστήριξη
 • Βρείτε έναν Μεταπωλητή στην περιοχή σας
 • Διαχειριστείτε τις επιλογές του e-mail


Αφήστε μας να σας βοηθήσουμε

 • e-mail
 • Εντοπίστε επαφές σε όλον τον κόσμο
 • Μπείτε σε ένα Φόρουμ Συζήτησης
 • Για Tεχνική Υποστήριξη 
 • Βρείτε έναν Μεταπωλητή στην περιοχή σας
 • Διαχειριστείτε τις επιλογές του e-mail

Μοιραστείτε το