Guest

‘Video on All Endpoints’: Η Cisco εισάγει το βίντεο στην Επιχείρηση, με δυνατότητες βίντεο σε κάθε τερματικό!

Προσωπικές τερματικές συσκευές σε πιο προσιτή τιμή, νέες υπηρεσίες TelePresence Cloud,
καθώς και νέα υψηλής ποιότητας εμπειρία βίντεο μέσω WebEx

Μαρούσι, 17 Νοεμβρίου 2010. Η Cisco ανακοινώνει μία σειρά προϊόντων, καινοτομιών και υπηρεσιών ειδικά σχεδιασμένων για να κάνουν το Cisco TelePresence και τη συνεργασία μέσω βίντεο πιο προσιτή, πιο απλή στη διαχείριση -με ενιαία αρχιτεκτονική- και περισσότερο διαθέσιμη μέσω υπηρεσιών cloud. Οι σημερινές ανακοινώσεις θα βοηθήσουν τις επιχειρήσεις να εκμεταλλευτούν γρήγορα και σε καλή σχέση τιμής-απόδοσης τη διάδοση του βίντεο σε κάθε σημείο και σε κάθε γραφείο μέσα στην επιχείρηση.

Καθώς όλο και περισσότερες εταιρείες ενσωματώνουν το βίντεο στις λειτουργίες τους, η Cisco σχεδίασε και παρουσιάζει νέες τερματικές συσκευές με ενσωματωμένες δυνατότητες βίντεο που διευκολύνουν τη συνεργασία. Επιπλέον, ανακοίνωσε ότι όλα τα προϊόντα με δυνατότητα βίντεο θα έχουν δυνατότητα επικοινωνίας με τον Cisco Unified Communications Manager.

Ενώ οι επιχειρήσεος υιοθετούν το telepresence και τη δυνατότητα βιντεοκλήσης σε όλη την έκταση των επιχειρησιακών τους δραστηριοτήτων, η ύπαρξη υποδομής ελέγχου κλήσης για φωνή και βίντεο, η οποία τρέχει σε μία και μοναδική αρχιτεκτονική, μπορεί να συμβάλει στην απλούστερη ανάπτυξη, στη βελτιωμένη δυνατότητα διαχείρισης και στην ταχύτερη απόδοση της επένδυσης. Το σύστημα ελέγχου και επεξεργασίας κλήσεων του Cisco Unified Communications Manager κάνει ακριβώς αυτό. 'Οντας η βάση για όλα τα προϊόντα φωνής της Cisco και για το Cisco TelePresence, ο Cisco Unified Communications Manager απλουστεύει την πραγματοποίηση βιντεοκλήσεων με το πάτημα ενός πλήκτρου. Οι τερματικές συσκευές της Tandberg θα συνδέονται τώρα με τον Cisco Unified Communications Manager, ξεκινώντας αυτό το τρίμηνο με το Cisco IP Video Phone E20. Με την ανακοίνωση αυτή, η Cisco εξακολουθεί τη στρατηγική σύγκλισης με την Tandberg.

Η Cisco προχώρησε και σε άλλες ανακοινώσεις, οι οποίες έχουν στόχο να βοηθήσουν τους πελάτες και τους συνεργάτες της να ενσωματώσουν αλλά και να αναβαθμίσουν το βίντεο σε όλες τις επιχειρησιακές λειτουργίες, ενώ παράλληλα προσφέρουν μία ξεχωριστή εμπειρία συνεργασίας στους χρήστες.

  • Επέκταση του Cisco TelePresence: Η Cisco παρουσιάζει νέες τερματικές συσκευές για desktop και γραφεία, οι οποίες επεκτείνουν το Cisco TelePresence σε ευρύτερη γκάμα χρηστών καθώς και σε μεσαίες επιχειρήσεις. Οι νέες τερματικές συσκευές, τα Cisco TelePresence EX60 και Cisco TelePresence System 500 32-inch, διευρύνουν την οικογένεια προσωπικών μονάδων Cisco TelePresence με μικρότερο ενεργειακό αποτύπωμα και χαμηλότερη τιμή.
  • Επαναπροσδιορισμός της εμπειρίας Web Conferencing: Με την παρουσίαση του Cisco WebEx Meeting Center με υψηλής ποιότητας βίντεο, οι συμμετέχοντες στη διάσκεψη μπορούν να δουν άλλους συμμετέχοντες με εκπληκτική ευκρίνεια και σε μεγάλη οθόνη, γεγονός που μετατρέπει τη διάσκεψη μέσω Διαδικτύου σε αίθουσα συσκέψεων εικονικού βίντεο. Σύντομα η συγκεκριμένη εμπειρία θα επεκταθεί και στους χρήστες κινητών τηλεφώνων μέσω του Cisco Cius tablet, ενώ από τις αρχές Δεκεμβρίου και μέσω Apple iPad.
  • Πιο ευέλικτες λύσεις ανάπτυξης λύσεων για Τηλεπικοινωνιακούς Παρόχους: Η Cisco παρουσίασε το Cisco TelePresence Exchange System, μία πλατφόρμα δημιουργίας telepresence που προσφέρει στους τηλεπικοινωνιακούς παρόχους τη βάση για να αναπτύξουν εύκολα και σε καλή σχέση τιμής–απόδοσης υπηρεσίες telepresence, όπως οι ενδοεταιρικές κλήσεις. Οι συγκεκριμένες δυνατότητες, που φιλοξενούνται στο cloud του συνεργάτη, προσφέρουν πολύ ασφαλή συνεργασία και υπηρεσίες διάσκεψης μεταξύ δικτύων.
  • Ενίσχυση των Πιστοποιημένων Συνεργατών: Η Cisco παρουσιάζει ένα ενιαίο πρόγραμμα για πιστοποιημένους Συνεργάτες της Cisco και της Tandberg που εξειδικεύονται σε τεχνολογίες βίντεο. Ο τίτλος TelePresence Video Authorized Technology Provider (ATP) καλύπτει επίπεδα εξειδίκευσης στα οποία περιλαμβάνονται τα express, advanced και master. Ενσωματώνοντας τα καλύτερα στοιχεία των προγραμμάτων Tandberg και Cisco για πιστοποιημένους συνεργάτες, το νέο πρόγραμμα προσφέρει ευκαιρίες για κερδοφορία σε πιστοποιημένους συνεργάτες.

*Πηγή: CiscoVisualNetworkingIndex—Πρόβλεψη, 2008-2013

Υποστηρικτική άποψη Ο Marthin De Beer, senior vice president, Emerging Technologies business group της Cisco δήλωσε: «Βρισκόμαστε εν μέσω μίας μεταβολής της αγοράς προς την υιοθέτηση του βίντεο. Το βίντεο είναι για την επιχείρηση το ίδιο σημαντικό όπως και πριν από 15 χρόνια. Είτε πρόκειται για το Cisco TelePresence ή για Cisco WebEx ή για Ενοποιημένες Επικοινωνίες Cisco, προχωρούμε στις απαραίτητες επενδύσεις σε όλη την αρχιτεκτονική medianet, ώστε να γίνει περισσότερο προσιτή και να αποκτήσει μεγαλύτερη δυνατότητα αναβάθμισης με τη μεγαλύτερη δυνατή εμπειρία. Στόχος μας είναι να κάνουμε τον άνθρωπο κέντρο της συνεργασίας».

Σχετικά με τις λύσεις Συνεργασίας της Cisco Από τις βραβευμένες επικοινωνίες IP μέχρι τη φορητότητα, την πελατειακή εξυπηρέτηση, τη διάσκεψη μέσω Διαδικτύου, το messaging, το επιχειρησιακό κοινωνικό λογισμικό και τη διαλειτουργική εμπειρία telepresence, η Cisco ενοποιεί ολοκληρωμένες λύσεις συνεργασίας που βασίζονται στο δίκτυο βάσει προτύπων ανοιχτού κώδικα. Οι λύσεις αυτές, καθώς και οι υπηρεσίες που προσφέρονται από τη Cisco και τους συνεργάτες μας, είναι σχεδιασμένες ειδικά για να δώσουν ώθηση στην ανάπτυξη και να αυξήσουν την καινοτομία και την παραγωγικότητα της επιχείρησης. Επίσης, είναι σχεδιασμένες για να επιταχύνουν την απόδοση της ομάδας, να προστατεύσουν επενδύσεις και να απλοποιήσουν τη διαδικασία εξεύρεσης των κατάλληλων ανθρώπων και πληροφοριών.

 

Σχετικά με τη Cisco
Η Cisco είναι η κορυφαία εταιρεία παγκοσμίως που αλλάζει ριζικά τον τρόπο με τον οποίο οι άνθρωποι συνδέονται, επικοινωνούν και συνεργάζονται. Πληροφορίες σχετικά με τη Cisco είναι διαθέσιμες στη διεύθυνση www.cisco.com.

 

Υπεύθυνη Τύπου
Σιλβάνα Θεοδωροπούλου
Τηλ: +30 2106381457, 6947656057
e-mail: stheodor@cisco.com  

Αφήστε μας να σας βοηθήσουμε

  • e-mail
  • Εντοπίστε επαφές σε όλον τον κόσμο
  • Μπείτε σε ένα Φόρουμ Συζήτησης
  • Για Tεχνική Υποστήριξη 
  • Βρείτε έναν Μεταπωλητή στην περιοχή σας
  • Διαχειριστείτε τις επιλογές του e-mail

Μοιραστείτε το