Guest

Η Cisco παρουσιάζει τη βάση του Internet Επόμενης Γενιάς: Το Cisco CRS-3 Carrier Routing System

Προηγμένη Πλατφόρμα, ειδικά σχεδιασμένη για να προσφέρει νέες υπηρεσίες
Βίντεο, Φορητότητας και Data Center/Cloud

Μαρούσι, 12 Mαρτίου 2010. Η Cisco ανακοίνωσε μία σημαντική εξέλιξη για την αγορά διαδικτύωσης, το Cisco® CRS-3 Carrier Routing System (CRS), ειδικά σχεδιασμένο για να αποτελέσει τη βάση του Internet Επόμενης Γενιάς και να υπηρετήσει τη ραγδαία ανάπτυξη της μετάδοσης βίντεο, της υιοθέτησης φορητών συσκευών και των νέων online υπηρεσιών αυτήν τη δεκαετία, αλλά και μετά από αυτήν.

Με μεγαλύτερη από 12πλάσια ικανότητα διακίνησης δεδομένων, σε σύγκριση με το πλησιέστερο ανταγωνιστικό σύστημα, το Cisco CRS-3 είναι σχεδιασμένο να αλλάξει ριζικά την ευρυζωνική επικοινωνία και την ψυχαγωγία, επιταχύνοντας την παροχή συναρπαστικών νέων εμπειριών για τους καταναλωτές, ευκαιρίες για νέα έσοδα για τους Τηλεπικοινωνιακούς Παρόχους και νέους τρόπους συνεργασίας στο χώρο εργασίας

Επισκόπηση

  • Το Cisco CRS-3 τριπλασιάζει την ικανότητα του προκατόχου του, του Cisco CRS-1 Carrier Routing System, με μέχρι 322 Terabits ανά δευτερόλεπτο - γεγονός που δίνει τη δυνατότητα σε όλα τα έντυπα της Βιβλιοθήκης του Κογκρέσου να κατεβούν σε κάτι παραπάνω από ένα δευτερόλεπτο! Αντίστοιχα, κάθε άνδρας, γυναίκα και παιδί στην Κίνα θα μπορούσαν να πραγματοποιήσουν μία βιντεοκλήση ταυτόχρονα, ενώ κάθε κινηματογραφική ταινία που έγινε ως τώρα θα μπορούσε να προβάλλεται σε λιγότερο από τέσσερα λεπτά.
  • Το Cisco CRS-3 προσφέρει ενιαία παροχή υπηρεσιών Internet και cloud services, χρησιμοποιώντας τον service intelligence spanning service provider Internet Protocol Next-Generation Networks (IP NGNs) αλλά και data center. Το Cisco CRS-3 προσφέρει επίσης εκπληκτική οικονομία με προστασία επένδυσης για τα περίπου 5.000 συστήματα Cisco CRS-1 που έχουν εγκατασταθεί σε όλον τον κόσμο. Η συνολική επένδυση της Cisco στην οικογένεια προϊόντων Cisco CRS ανέρχεται στα $1,6 δις USD, υπογραμμίζοντας ακόμη περισσότερο τη δέσμευση της εταιρείας.
  • Η AT&T, ο μεγαλύτερος πάροχος τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών στον κόσμο, δοκίμασε πρόσφατα το Cisco CRS-3 στο δίκτυο παραγωγής της, καθιστώντας την πρώτη παγκοσμίως επιτυχημένη δοκιμή τεχνολογίας δικτύου backbone 100-Gigabit στο δίκτυο της ΑΤ&Τ μεταξύ Νέας Ορλεάνης και Μαϊάμι. Η συγκεκριμένη δοκιμή προάγει την ανάπτυξη τεχνολογίας δικτύων backbone επόμενης γενιάς που θα υποστηρίξει τις απαιτήσεις του δικτύου για έναν αυξανόμενο αριθμό προηγμένων υπηρεσιών από την AT&Τ σε μεμονωμένους χρήστες και επιχειρήσεις.
  • Το Cisco CRS-3 αυτή τη στιγμή δοκιμάζεται σε εγκαταστάσεις και η τιμή του θα ξεκινάει από $90.000 δολλάρια.

Υποστηρικτικές Δηλώσεις

Keith Cambron, president and CEO, AT&T Labs: «Είμαστε στην αρχή της επόμενης εποχής στις ολοκληρωμένες επικοινωνίες, υπηρεσίες και εφαρμογές ψυχαγωγίας, γεγονός που απαιτεί μία νέα ομάδα προηγμένων τεχνολογιών διαδικτύωσης. Το δίκτυο της AT&T διαχειρίστηκε, το 2009, 40% μεγαλύτερη διακίνηση δεδομένων από την προηγούμενη χρονιά και συνεχίζουμε να παρατηρούμε αυτήν την ανάπτυξη το 2010. Έχοντας κορυφαία εμπειρία στη διαχείριση δικτύων με το μέγιστο όγκο δεδομένων, είμαστε ικανοποιημένοι που συνεχίζουμε τη στενή συνεργασία μας με τη Cisco και την καινοτόμο πλατφόρμα της, Cisco CRS-3».

Pankaj Patel, senior vice president και general manager, Service Provider Business της Cisco: «Η επόμενη γενιά του Internet είναι εδώ και είμαστε πεπεισμένοι ότι το Cisco CRS-3 θα διαδραματίσει σημαντικό ρόλο, καθώς Τηλεπικοινωνιακοί Πάροχοι όπως η AT&T προσφέρουν μία συναρπαστική γκάμα υπηρεσιών βίντεο, φορητότητας, data center και υπηρεσιών cloud. Το Cisco CRS-3 συνεχίζει την παράδοση του Cisco CRS-1, αποτελεί τη ναυαρχίδα των routers του μέλλοντος και είναι η βάση για τα πιο ευφυή και προηγμένα ευρυζωνικά δίκτυα του κόσμου».

Συνοδευτικά Βίντεο

Scale up to 322 Tbps with the Cisco CRS-3
http://www.cisco.com/en/US/prod/routers/ps5763/cisco_crs-3_demo_video.html
John Chambers Introduces the Cisco CRS-3
http://www.cisco.com/en/US/prod/routers/ps5763/cisco_crs-3_chambers_intro_video.html

Υποστηρικτικοί Πόροι

Σχετικά με τη Cisco
Η Cisco είναι η κορυφαία εταιρεία παγκοσμίως που αλλάζει ριζικά τον τρόπο με τον οποίο οι άνθρωποι συνδέονται, επικοινωνούν και συνεργάζονται. Πληροφορίες σχετικά με τη Cisco είναι διαθέσιμες στη διεύθυνση www.cisco.com.

 

Υπεύθυνη Τύπου
Σιλβάνα Θεοδωροπούλου
Τηλ: +30 2106381457, 6947656057
e-mail: stheodor@cisco.com  

Αφήστε μας να σας βοηθήσουμε

  • e-mail
  • Εντοπίστε επαφές σε όλον τον κόσμο
  • Μπείτε σε ένα Φόρουμ Συζήτησης
  • Για Tεχνική Υποστήριξη 
  • Βρείτε έναν Μεταπωλητή στην περιοχή σας
  • Διαχειριστείτε τις επιλογές του e-mail

Μοιραστείτε το