Guest

Η Cisco βοηθάει τους Συνεργάτες της να επιβιώσουν σε μία οικονομία γεμάτη προκλήσεις και να προετοιμαστούν για τη μελλοντική ανάπτυξη, με το φιλόδοξο πρόγραμμα Navigate to Accelerate

Η Cisco βοηθάει τους Συνεργάτες της να επιβιώσουν σε μία οικονομία γεμάτη προκλήσεις και να προετοιμαστούν για τη μελλοντική ανάπτυξη, με το φιλόδοξο πρόγραμμα Navigate to Accelerate


Μαρούσι, 5 Ιουνίου 2009. Μία σειρά από φιλόδοξες πρωτοβουλίες, ειδικά σχεδιασμένες για να βοηθήσουν τους Συνεργάτες της να επιβιώσουν σε ένα οικονομικό περιβάλλον γεμάτο προκλήσεις και να προετοιμαστούν για την αναμενόμενη ανάκαμψη, ανακοίνωσε η Cisco κατά τη διάρκεια του Παγκόσμιου Συνεδρίου Συνεργατών που διεξάγεται αυτές τις ημέρες στη Βοστώνη των ΗΠΑ. Οι πρωτοβουλίες αυτές περιλαμβάνουν τη διεύρυνση της χρηματοδότησης Συνεργατών από τη Cisco, τη διεύρυνση του προγράμματος διαχειριζόμενων υπηρεσιών (Managed Services), καθώς και την εξέλιξη του προγράμματος κερδοφορίας των Συνεργατών.
Η πρωτοβουλία CiscoR Navigate to Accelerate αποτελεί ένα ολοκληρωμένο πλαίσιο που βοηθάει τους Συνεργάτες να βελτιώσουν τις επιχειρήσεις τους σε τέσσερις σημαντικούς τομείς: Να βρουν επαρκή χρηματοδότηση, να δημιουργήσουν νέες επιχειρηματικές δραστηριότητες από υπάρχοντες πελάτες, να ανταποκριθούν στις συνεχώς μεταβαλλόμενες ανάγκες των πελατών και να προετοιμαστούν για τη μελλοντική ανάπτυξη.
Η Cisco επενδύει δυναμικά σε προγράμματα Navigate to Accelerate για να βοηθήσει τους Συνεργάτες της να προσαρμοστούν και να επιτύχουν σε καιρούς οικονομικής αβεβαιότητας.
 

Κύρια στοιχεία:

 Η διεθνής χρηματοδότηση βοηθάει τους Συνεργάτες να διαχειριστούν τα ταμειακά τους αποθεματικά

 1. Η Cisco επενδύει σε χρηματοδότηση Συνεργατών, ώστε να βελτιώσει την κερδοφορία τους κατά την ύφεση.
 2. Προσφέρει ένα 6μηνιαίο πακέτο χρηματοδότησης για να παρακινήσει τους Συνεργάτες της να συμμετάσχουν σε χρηματοδότηση με εκτεταμένα περιθώρια από 60 έως και 90 ημέρες.
 3. H Cisco θα συνεχίσει να επεκτείνει το πρόγραμμα χρηματοδότησης για να συμπεριλάβει περισσότερους Συνεργάτες σε όλο τον κόσμο, ενώ οι προσπάθειες διεύρυνσης θα επικεντρωθούν κυρίως στη γεωγραφική περιοχή της Ασίας/Ειρηνικού και στην Ευρώπη.
 4. Η Cisco προσφέρει χρηματοδότηση σε 140 χώρες, διπλάσιο αριθμό χωρών από άλλους κατασκευαστές της αγοράς.
 5. Σε μία εποχή που οι πιστώσεις δίδονται όλο και πιο δύσκολα, η Cisco προσφέρει πιστώσεις που είναι δυνατό να δημιουργήσουν επιπρόσθετες πωλήσεις ύψους 2 δισεκατομμυρίων δολαρίων από τον Οκτώβριο.
 6. Έχει αποδειχθεί ότι οι Συνεργάτες που λαμβάνουν χρηματοδότηση με εκτεταμένα περιθώρια, αυξάνουν τις πωλήσεις τους κατά 20%.

 
Απλοποίηση και Διεύρυνση του Cisco Managed Services Channel Program

 1. Για να ανταμείψει και να υποστηρίξει τους παρόχους διαχειριζόμενων υπηρεσιών ,η Cisco παρουσίασε το επόμενης γενιάς Managed Services Channel Program.
 2. Αναλυτές του κλάδου προβλέπουν ότι η υπάρχουσα κατάσταση στην οικονομία αποτελεί την τέλεια ευκαιρία για διαχειριζόμενες υπηρεσίες, καθώς οι πελάτες αναζητούν τρόπους να περάσουν από τις κεφαλαιακές στις λειτουργικές δαπάνες.
 3. Σύμφωνα με την Ovum Research, οι διαχειριζόμενες υπηρεσίες αποτελούν μία αγορά αξίας 42 δισεκατομμυρίων δολαρίων σε παγκόσμιο επίπεδο, η οποία παρουσιάζει αύξηση 19% σε ετήσια βάση.
 4. Στην πιο πρόσφατη ετήσια έρευνα που διεξήχθη από την Nemertes Research, το 63% των επιχειρήσεων πιστεύουν ότι θα χρησιμοποιήσουν σε κάποιο βαθμό διαχειριζόμενες υπηρεσίες μέσα στο 2009.
 5. Για να συμμετάσχουν περισσότεροι Συνεργάτες στο πρόγραμμα, το MSCP ενθαρρύνει τη συνεργασία μέσω ενός διακανονισμού "white label", που επιτρέπει σε δύο Συνεργάτες να εργαστούν μαζί ώστε να δημιουργήσουν μία υπηρεσία, χρησιμοποιώντας ένα δικτυακό κέντρο.
 6. Για να μεγιστοποιήσει την κερδοφορία των Συνεργατών, η Cisco προσφέρει μέσω του MSCP επιπρόσθετα κίνητρα και δυνατότητα προώθησης. Σήμερα το Technology Migration Program της Cisco περιλαμβάνεται στο MSCP, ενώ το Solution Incentive Program και το Opportunity Incentive Program θα είναι διαθέσιμα στο τέλος του 2009.

Εξέλιξη του Cisco Value Incentive Program

 1. Η Cisco αναβαθμίζει το κορυφαίο για τον κλάδο Value Incentive Program (VIP) ώστε να παρακινήσει τους Συνεργάτες της να επενδύσουν σε αρχιτεκτονικές όσον αφορά στη συνεργασία, το virtualization και τα χωρίς περιορισμούς δίκτυα.
 2. Το VIP της Cisco παρουσιάστηκε για πρώτη φορά το 2003 για να βοηθήσει Συνεργάτες να αναβαθμίσουν τις προηγμένες τεχνολογικές τους μεθόδους, συμπεριλαμβανομένων αυτών που αφορούν στις ενοποιημένες επικοινωνίες, την ασφάλεια, τα ασύρματα δίκτυα και τα datacenter. 
 3. Από την ώρα που ξεκίνησε το πρόγραμμα το 2003, η Cisco έχει επενδύσει 2,5 δισεκατομμύρια δολάρια σε Συνεργάτες μέσω εκπτώσεων στο VIP.
 4. Για πρώτη φορά το VIP θα επιβραβεύσει τους Συνεργάτες για την πώληση τεχνολογιών routing, switching και άλλων νεοεμφανιζόμενων τεχνολογιών, όπως το Cisco TelePresenceT, σε έναν από τους παρακάτω τομείς: Συνεργασίας, virtualization και δικτύων χωρίς περιορισμούς.
 5. Η πρώτη από τις αρχιτεκτονικές που θα παρουσιάσει η Cisco θα είναι η Smart Business Architecture για μεσαίου μεγέθους δίκτυα και για επιχειρήσεις με 250 έως 1000 υπαλλήλους, που προσφέρει σχεδιασμό δικτύου και ανάπτυξη των καλύτερων πρακτικών, ενώ χαρακτηρίζεται από μία διαδικασία που βοηθάει τους Συνεργάτες να αυξήσουν την κερδοφορία τους - προσφέροντας παράλληλα στον τελικό χρήστη την καλύτερη δυνατή εμπειρία. Η Smart Business Architecture για μεσαίου μεγέθους δίκτυα περιλαμβάνει  switching, routing, ασύρματα δίκτυα, ενοποιημένες επικοινωνίες, βελτίωση δικτύων ευρείας περιοχής (wide area networking), ασφάλεια και τεχνολογίες διαχείρισης δικτύων.

 

Συνοδευτικές δηλώσεις:

Keith Goodwin, senior vice president, Worldwide Channels της Cisco: «Καθώς η Cisco κινείται επιθετικά σε παραπλήσιες αγορές κατά τη διάρκεια της οικονομικής ύφεσης, οι Συνεργάτες μας είναι περισσότερο σημαντικοί από ποτέ άλλοτε για την επιτυχία μας. Με την οικονομική της ισχύ, η Cisco βρίσκεται στην πλεονεκτική θέση να επενδύει στην ευρωστία της κοινότητας των Συνεργατών μας».

Edison Peres, senior vice president, Go-to-Market Group, Worldwide Channels της Cisco: «Η Cisco εργάζεται στενά με τους Συνεργάτες για να αντεπεξέλθει στη σημερινή οικονομική πρόκληση, ενώ παράλληλα επενδύει για τη μελλοντική ανάπτυξη. Καθώς οι Συνεργάτες αναζητούν βοήθεια για να επιβιώσουν σε ένα οικονομικό περιβάλλον γεμάτο προκλήσεις, εμείς συνεχίζουμε να διευρύνουμε το οικονομικό μας πρόγραμμα έτσι ώστε να συμμετάσχουν περισσότεροι Συνεργάτες. Για να προετοιμάσουμε τους Συνεργάτες να επιταχύνουν για την επερχόμενη ανάκαμψη, προχωρήσαμε σε σημαντικές ανακοινώσεις, θέλοντας να επενδύσουμε στη μακροπρόθεσμη βιωσιμότητα και ανάπτυξη των Συνεργατών μας. Η αναβάθμιση του Value Incentive Program και η παρουσίαση του επόμενης γενιάς MSCP θα βοηθήσει τους Συνεργάτες να κατανοήσουν τις αλλαγές της αγοράς και να αυξήσουν την κερδοφορία τους».

 

Διαθεσιμότητα:

 1. Λεπτομέρειες για την αναβάθμιση του VIP θα ανακοινωθούν με την παρουσίαση του VIP 14 στις αρχές του οικονομικού έτους 2010 (Αύγουστος 2009).
 2. Η Cisco έχει ένα διάστημα 90 ημερών για τη μετάβαση στη δομή του νέου MSCP, καθώς τα εργαλεία και οι διαδικασίες αναβαθμίζονται. Η Cisco θα δέχεται αιτήσεις από τις 31 Αυγούστου.Υποστηρικτικοί Πόροι:

 1. Cisco Channels Partner Program
 2. Cisco Capital

 

Σχετικά με τη Cisco

Η Cisco είναι η κορυφαία εταιρεία παγκοσμίως που αλλάζει ριζικά τον τρόπο με τον οποίο οι άνθρωποι συνδέονται, επικοινωνούν και συνεργάζονται. Πληροφορίες σχετικά με τη Cisco είναι διαθέσιμες στη διεύθυνση www.cisco.com

 

 

Υπεύθυνη Τύπου
Σιλβάνα Θεοδωροπούλου
Τηλ: +30 2106381457, 6947656057
e-mail: stheodor@cisco.com  

Αφήστε μας να σας βοηθήσουμε

 • e-mail
 • Εντοπίστε επαφές σε όλον τον κόσμο
 • Μπείτε σε ένα Φόρουμ Συζήτησης
 • Για Tεχνική Υποστήριξη 
 • Βρείτε έναν Μεταπωλητή στην περιοχή σας
 • Διαχειριστείτε τις επιλογές του e-mail

Μοιραστείτε το