Guest

Παρουσιάστηκε στα Μελίσσια το Αυτόματο Σύστημα Έγκαιρης Πυρανίχνευσης

H Cisco οδηγεί την καινοτομία με υποδομή Carrier Ethernet για την "Zettabyte" Εποχή
Νέα σειρά Cisco Aggregation Services Router 9000

Ειδικά σχεδιασμένοι για τις ανάγκες των Service ProvidersIPNGN,
οι
CiscoASR 9000 προσφέρουν εντυπωσιακή ευελιξία,
αδιάκοπη εμπειρία βίντεο αλλά και μειωμένες εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα.

Μαρούσι, 24 Νοεμβρίου 2008. Η Cisco ανακοίνωσε σήμερα ένα μεγάλο βήμα στην τεχνολογία δικτύωσης για τους Παρόχους Τηλεπικοινωνιακών Υπηρεσιών, με την παρουσίαση της σειράς CiscoR Aggregation Services Router 9000 (ASR 9000). Η σειρά Cisco ASR 9000 είναι ειδικά σχεδιασμένη για να προσφέρει ασύγκριτη ευελιξία, αδιάκοπη εμπειρία βίντεο και μειωμένες εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα. Η Cisco ASR 9000 ανταποκρίνεται στην ανάγκη των Service Providers να αυξήσουν την ταχύτητα, τη διάρκεια ζωής, τον πλούτο των υπηρεσιών και την αποδοτικότητα του δικτύου τους, μία απαίτηση που είναι συνέπεια της μαζικής αύξησης της διακίνησης βίντεο και δεδομένων σε ενσύρματα και κινητά δίκτυα, αλλά και στην καλωδιακή τηλεόραση.
H μελέτη "Cisco Visual Networking Index (VNI) Forecast and Methodology, 2007-2012" προσφέρει σημαντικά συμπεράσματα αναφορικά με ποικίλες τάσεις στη δικτύωση μέσω Internet Protocol (IP), τόσο για οικιακούς καταναλωτές όσο και επιχειρήσεις, οι οποίες προωθούνται σε μεγάλο βαθμό από την αυξανόμενη χρήση των εφαρμογών βίντεο, κοινωνικής δικτύωσης Web 2.0 και επιχειρησιακής συνεργασίας. Οι προβλέψεις Cisco VNI δείχνουν ότι η κίνηση IP θα αυξηθεί με μέσο ετήσιο ρυθμό 46% από το 2007 έως το 2012, ένας ρυθμός ο οποίος διπλασιάζεται σχεδόν κάθε δύο χρόνια. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα την απαίτηση μίας ετήσιας ευρυζωνικότητας στα δίκτυα IP σε όλο τον κόσμο, της τάξης των 522 exabytes περίπου ή πάνω από μισό zettabyte. Αυτό ισοδυναμεί με το «κατέβασμα 125 δισεκατομμυρίων ταινιών DVD σε μηνιαία βάση.
Η σειρά Cisco ASR 9000 ανακοινώθηκε οχτώ μήνες μετά την παρουσίαση της σειράς Cisco ASR 1000, της πρώτης σειράς Cisco Aggregation Services Routers. Με το 92-terabit Cisco CRS-1 Carrier Routing System (CRS) στον πυρήνα, η Cisco προσφέρει τη λύση που ανταποκρίνεται στις ανάγκες ταχύτητας και αναβάθμισης των Service Providers στην εποχή των "zettabyte".
«Η Cisco ASR 9000 προσφέρει στους Service Providers εντυπωσιακή ευελιξία, καθώς και αρχιτεκτονική προσαρμοσμένη στις υπηρεσίες - που πραγματικά θέτει νέα όρια στον κλάδο των συστημάτων Carrier Ethernet στην εποχή του zettabyte», δήλωσε ο Pankaj Patel, Senior Vice President και General Manager του Cisco Service Provider Technology Group. «Η πλατφόρμα αυτή σχεδιάστηκε για τη μετάβαση σε IP NGN και θα χρησιμοποιείται ως η Ethernet υποδομή του Παρόχου Τηλεπικοινωνιακών Υπηρεσιών για να ανταποκριθεί στην αύξηση της μετάδοσης αρχείων βίντεο και στην επέκταση της φορητότητας. Η Cisco ASR 9000 έχει βελτιωθεί ειδικά για να προσφέρει βίντεο και rich media καλύτερα από οποιαδήποτε άλλη πλατφόρμα στην αγορά».
Η σειρά Cisco ASR 9000 με 10 και 6 θύρες προσφέρει μία σειρά νέων καινοτομιών hardware και λογισμικού που παρέχουν οπτική δικτύωση στην εποχή των "zettabyte", μεταξύ των οποίων είναι  μοναδική ευελιξία, μείωση της πολυπλοκότητας του δικτύου, αδιάκοπη εμπειρία βίντεο, μειωμένο κόστος κτήσης για υπηρεσίες φορητότητας (mobility) αλλά και μειωμένες εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα .

Περισσότερες πληροφορίες και βίντεο για τη σειρά ASR 9000 είναι διαθέσιμα στη διεύθυνση http://www.cisco.com/cdc_content_elements/flash/netsol/sp/getready/index.html?POSITION=banner&COUNTRY_SITE=us&CAMPAIGN=asr9000&CREATIVE=Corner+Banner+Ad+go/asr9000&REFERRING_SITE=CISCO%2ECOM+INDEX


Σχετικά με τη Cisco
Η Cisco είναι η κορυφαία εταιρεία παγκοσμίως που αλλάζει ριζικά τον τρόπο με τον οποίο οι άνθρωποι συνδέονται, επικοινωνούν και συνεργάζονται. Πληροφορίες σχετικά με τη Cisco είναι διαθέσιμες στη διεύθυνση www.cisco.com.


Υπεύθυνη Τύπου
Σιλβάνα Θεοδωροπούλου
Τηλ: +30 2106381457, 6947656057
e-mail: stheodor@cisco.com  

Αφήστε μας να σας βοηθήσουμε

  • e-mail
  • Εντοπίστε επαφές σε όλον τον κόσμο
  • Μπείτε σε ένα Φόρουμ Συζήτησης
  • Για Tεχνική Υποστήριξη 
  • Βρείτε έναν Μεταπωλητή στην περιοχή σας
  • Διαχειριστείτε τις επιλογές του e-mail

Μοιραστείτε το