Guest

Η ιστοσελίδα της Cisco διαθέσιμη και σε φορητές συσκευές

Η κορυφαία εταιρία στον κόσμο σε λύσεις δικτύωσης ξεκινά τη διάθεση του Cisco Mobile Web

Ανταποκρινόμενη στις ανάγκες του σύγχρονου ασύρματου κόσμου, η Cisco® παρουσίασε τη νέα ιστοσελίδα της σχεδιασμένη για πρόσβαση από φορητές συσκευές. Η νέα ιστοσελίδα παρέχει πλούτο πληροφοριών σε IT διαχειριστές, πελάτες και άλλους χρήστες, οι οποίοι επιθυμούν πρόσβαση σε πληροφορίες της Cisco σε πραγματικό χρόνο χρησιμοποιώντας φορητές συσκευές, όπως κινητά τηλέφωνα 3ης γενιάς και PDA με δυνατότητα πρόσβασης στο διαδίκτυο.

Το Cisco Mobile Web, www.cisco.com, βελτιωμένο ειδικά για φορητές συσκευές, δίνει τη δυνατότητα εύκολης και έξυπνης πλοήγησης σε πληροφορίες που αφορούν τη Cisco, όπως νέα, οικονομικά αποτελέσματα, προϊόντα, ενημέρωση σε θέματα ασφάλειας, τεχνική υποστήριξη, streaming βίντεο, call on demand, εκδηλώσεις και άλλες υπηρεσίες.

Η Gartner προέβη πρόσφατα στην εκτίμηση ότι μέχρι το 2010, οι συνδρομητές κινητής τηλεφωνίας σε όλο τον κόσμο θα ανέλθουν στα τρία δισεκατομμύρια. Το γεγονός αυτό υποδηλώνει ότι σύντομα θα υπάρχουν περισσότεροι άνθρωποι με πρόσβαση σε φορητό περιεχόμενο σε όλο τον κόσμο, παρά χρήστες με συνηθισμένους Web browsers βασιζόμενους σε υπολογιστές.

«Η βελτίωση του περιεχομένου για χρήστες φορητών συσκευών δίνει στους πελάτες μας και στους μετόχους ένα ισχυρό εργαλείο, που τους κρατάει πάντα ενήμερους», δήλωσε η Marilyn Mersereau, αντιπρόεδρος εταιρικού marketing της Cisco. «Η φορητότητα είναι σημαντική για το σύγχρονο άνθρωπο καθώς και ο λόγος για τον οποίο η ανάπτυξη του Cisco Mobile Web αποτελεί φυσική προέκταση λύσεων ειδικά σχεδιασμένων για το ανθρώπινο δίκτυο».

Ξεπερνώντας τις προκλήσεις του φορητού περιεχομένου

Πολλά προβλήματα πρέπει να ξεπεραστούν έτσι ώστε να ανταποκριθεί κανείς στις απαιτήσεις μίας φορητής αγοράς. Ένα από τα πιο σημαντικά ζητήματα στην παροχή φορητού περιεχομένου είναι η βελτίωση του μηχανισμού παροχής, δηλαδή η επίλυση προβλημάτων, όπως ο χρόνος απόκρισης, η μη συμβατότητα των συσκευών καθώς και η ύπαρξη ελάχιστων προτύπων και πολλαπλών λειτουργικών συστημάτων.

Κατά τη διάρκεια της συνεργασίας τους με φορείς του κλάδου, όπως η W3C.org και το Mobile Web Panel στο Web 2.0, οι ειδικοί ανάπτυξης της Cisco ενσωμάτωσαν τις καλύτερες πρακτικές του κλάδου στη δημιουργία της νέας ιστοσελίδας για φορητές συσκευές. Ένα παράδειγμα είναι το πώς η φορητή ιστοσελίδα Cisco.com μορφοποιεί βίντεο, κείμενο και κλήση με ένα και μόνο κλικ, ώστε οι χρήστες να πλοηγούνται και να βρίσκουν εύκολα πληροφορίες.

Επιπλέον, η φορητή ιστοσελίδα υποστηρίζει ένα μεγάλο αριθμό Web browsers για μικρές φορητές συσκευές και κινητά τηλέφωνα, συμπεριλαμβανομένων των AvantGo, Blackberry, GoodAccess, Intellisync, NetFront, Opera, PalmOne, Symbian και Windows Mobile. Έτσι, το περιεχόμενο της Cisco μπορεί να φτάσει σε μεγαλύτερο αριθμό εργαζομένων και συσκευών.

«Η πραγματική φορητότητα δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες να έχουν ανά πάσα στιγμή πρόσβαση σε πληροφορίες από μία γκάμα συσκευών», δήλωσε ο Alan Cohen, senior manager φορητών λύσεων της Cisco. «Η βελτίωση του περιεχομένου ειδικά για χρήστες που μετακινούνται συχνά είναι το ισχυρότερο μέσο, ώστε ένας οργανισμός να προσθέσει αξία και να βελτιώσει τις σχέσεις του».

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το mobile Website της Cisco είναι διαθέσιμες στη διεύθυνση: www.cisco.com.

Σχετικά με την Cisco

Η Cisco (NASDAQ: CSCO) είναι η ηγέτιδα εταιρία διεθνώς για τα δίκτυα και το Internet. Πληροφορίες σχετικά με τη Cisco μπορείτε να βρείτε στη διεύθυνση http://www.cisco.com/. Για συνεχή ενημέρωση επισκεφθείτε τη διεύθυνση http://newsroom.cisco.com/. Ο εξοπλισμός Cisco διατίθεται στην Ευρώπη από την Cisco International BV, πλήρη θυγατρική της Cisco Systems Inc.]

Αφήστε μας να σας βοηθήσουμε

 • Εντοπίστε επαφές σε όλον τον κόσμο
 • Μπείτε σε ένα Φόρουμ Συζήτησης
 • Για Tεχνική Υποστήριξη
 • Βρείτε έναν Μεταπωλητή στην περιοχή σας
 • Διαχειριστείτε τις επιλογές του e-mail


Αφήστε μας να σας βοηθήσουμε

 • e-mail
 • Εντοπίστε επαφές σε όλον τον κόσμο
 • Μπείτε σε ένα Φόρουμ Συζήτησης
 • Για Tεχνική Υποστήριξη 
 • Βρείτε έναν Μεταπωλητή στην περιοχή σας
 • Διαχειριστείτε τις επιλογές του e-mail

Μοιραστείτε το