Guest

Η Cisco παρουσιάζει ένα νέο τρόπο επικοινωνίας και συνεργασίας

Η λύση Cisco TelePresence επεκτείνει το δίκτυο ως πλατφόρμα για την διαπροσωπική επικοινωνία. Μία νέα κατηγορία προστίθεται στις προσφερόμενες υπηρεσίες σύγχρονων τεχνολογιών της Cisco.

Η Cisco παρουσίασε τη Cisco TelePresence, μία νέα τεχνολογική λύση, που δημιουργεί μοναδικές διαπροσωπικές επικοινωνίες ανάμεσα σε άτομα, τόπους και γεγονότα, είτε βρίσκονται στη μια άκρη της πόλης είτε στην άλλη άκρη του κόσμου. Αξιοποιώντας τις καινοτομίες της Cisco σε τεχνολογίες βίντεο, φωνής και επικοινωνίας από απόσταση μέσω δικτύου Internet Protocol (IP), η Cisco επαναπροσδιορίζει τον τρόπο των διαπροσωπικών επικοινωνιών.

Η έρευνα αποδεικνύει ότι περισσότερο από το 60% των διαπροσωπικών επικοινωνιών είναι μη φραστική, παρ' όλα αυτά, τα περισσότερα υπάρχοντα εργαλεία επικοινωνίας δεν αποτυπώνουν τα μηνύματα που ανταλλάσσουν τα άτομα στις διαπροσωπικές τους επαφές. Η λύση Cisco TelePresence μεταμορφώνει την εμπειρία της επικοινωνίας από απόσταση, «αιχμαλωτίζοντας» τέτοιες σημαντικές διεπικοινωνίες μέσω μίας πλούσιας, υψηλής ποιοτικά λύσης που είναι σχεδόν ίδια όπως στην διαπροσωπική επικοινωνία, ανεξάρτητα από την απόσταση αυτών που επικοινωνούν.

«Η Cisco αλλάζει τον τρόπο που ο κόσμος εργάζεται, ζει, διασκεδάζει και μαθαίνει με μοναδική προσωπική εμπειρία κάθε στιγμή. Το IP δίκτυο μας έχει δώσει τη δυνατότητα να επεκτείνουμε τον ορίζοντα της επικοινωνίας, να συναντιόμαστε και να συνεργαζόμαστε με ανθρώπους, πρόσωπο με πρόσωπο, χωρίς να χρειάζεται να ταξιδέψουμε. Η λύση Cisco TelePresence θα ανοίξει το δρόμο στη φυσική εξ αποστάσεως επικοινωνία με μία αμεσότητα και αποτελεσματικότητα που δεν ήταν ποτέ μέχρι τώρα εφικτή», δήλωσε ο Charles Giancarlo, chief development officer και senior vice president της Cisco.

Χρησιμοποιώντας την έκταση και την ευφυΐα του δικτύου, η λύση Cisco TelePresence ελαχιστοποιεί τις δυσκολίες της από απόστασης επικοινωνίας, ενώ την ίδια στιγμή προσφέρει υψηλής ποιότητας εμπειρίες. Με τη δυνατότητα να δημιουργεί μία πραγματική αίσθηση άμεσης επικοινωνίας, η λύση Cisco TelePresence αλλάζει πλήρως την αίσθηση της επικοινωνίας από απόσταση. Επιπλέον, χρησιμοποιεί τις μοναδικές δυνατότητες Unified Communications της Cisco, κάνοντας τις κλήσεις TelePresence τόσο εύκολες όσο και μία συνηθισμένη τηλεφωνική κλήση.

Εφαρμογές της λύσης Cisco TelePresence

Η λύση Cisco TelePresence, χρησιμοποιώντας καινοτόμες τεχνολογίες σχεδιασμένες από τη Cisco, όπως ultra high definition 1080p video, ανεπαίσθητη καθυστέρηση στα άκρα και ήχο ευρείας διασποράς, ανοίγει το δρόμο για νέα επαναστατικά επιχειρηματικά μοντέλα, προσφέροντας ζωντανές προσωπικές εμπειρίες. Καθώς η γκάμα των υπηρεσιών της TelePresence θα διευρύνεται, η Cisco θα προσφέρει επιπρόσθετες υπηρεσίες για ειδικές αγορές, όπως η υγεία, η λιανική, οι τράπεζες, η διασκέδαση ή οι δημόσιες υπηρεσίες. Τέτοιες εφαρμογές θα μπορούσαν να είναι η «συνάντηση» με τον γιατρό, η παροχή ειδικών συμβούλων «μέσα» στα καταστήματα, από μακρόθεν συνεντεύξεις ή καταθέσεις, ή ακόμη συνάντηση παιδιών με παππούδες, χωρίς να απαιτείται να ταξιδέψουν. Η πρώτη εφαρμογή που ανακοινώθηκε, η Cisco TelePresence meeting, απευθύνεται σε επιχειρήσεις, προσφέροντας ευκολότερες συνεργασίες καθώς και αύξηση παραγωγικότητας.

Λύσεις Cisco Enterprise Video

Το δίκτυο αποτελεί τη πλατφόρμα για video πραγματικού χρόνου, επόμενης γενιάς. Οι νέες τεχνολογικές λύσεις Cisco TelePresence είναι η Τρίτη ανακοίνωση σε μία σειρά νέων λύσεων video για τις επιχειρήσεις. Οι πρόσφατες ανακοινώσεις περικλείουν παρακολούθηση ασφάλειας μέσω video (physical security/video surveillance), καθώς και το Cisco Digital Media System, μία λύση για τη δημιουργία, διαχείριση και αναπαραγωγή ψηφιακών μέσων. Όλες αυτές οι τρεις λύσεις προέρχονται από το Cisco Emerging Markets Technology Group, ένα εσωτερικό τμήμα της εταιρίας που επικεντρώνεται σε καινοτομίες σε παραπλήσιες αγορές με τις παραδοσιακές προσφερόμενες υπηρεσίες από τη Cisco.

Σχετικά με την Cisco Systems

Η Cisco Systems, Inc. (NASDAQ: CSCO) είναι η ηγέτιδα εταιρία διεθνώς για τα δίκτυα και το Internet. Πληροφορίες σχετικά με τη Cisco Systems μπορείτε να βρείτε στη διεύθυνση http://www.cisco.com/. Για συνεχή ενημέρωση επισκεφθείτε τη διεύθυνση http://newsroom.cisco.com/. Ο εξοπλισμός Cisco διατίθεται στην Ευρώπη από την Cisco Systems International BV, πλήρη θυγατρική της Cisco Systems Inc.

Αφήστε μας να σας βοηθήσουμε

 • Εντοπίστε επαφές σε όλον τον κόσμο
 • Μπείτε σε ένα Φόρουμ Συζήτησης
 • Για Tεχνική Υποστήριξη
 • Βρείτε έναν Μεταπωλητή στην περιοχή σας
 • Διαχειριστείτε τις επιλογές του e-mail


Αφήστε μας να σας βοηθήσουμε

 • e-mail
 • Εντοπίστε επαφές σε όλον τον κόσμο
 • Μπείτε σε ένα Φόρουμ Συζήτησης
 • Για Tεχνική Υποστήριξη 
 • Βρείτε έναν Μεταπωλητή στην περιοχή σας
 • Διαχειριστείτε τις επιλογές του e-mail

Μοιραστείτε το