Guest

Εγκατάσταση ολοκληρωμένου συστήματος Cisco IP τηλεφωνίας στην ΕΛΜΗ Systems AΕ.

10 Ιουνίου 2005 - Η Cisco Systems Hellas AE ανακοίνωσε την υλοποίηση έργου IP τηλεφωνίας στην εταιρεία ΕΛΜΗ SYSTEMS A.Ε για την κάλυψη των τηλεπικοινωνιακών της αναγκών.

Στην εγκατεστημένη λύση περιλαμβάνονται η πλατφόρμα διαχείρισης κλήσεων και voice mail Cisco Call Manager και Cisco Unity αντίστοιχα, τοπικό δίκτυο με power over Ethernet και IP τηλεφωνικές συσκευές, μεταξύ των οποίων οι CP-7970G με έγχρωμη οθόνη αφής καθώς και WLAN συσκευές CP-7920.

Μετά την ολοκλήρωση της εγκατάστασης και λειτουργίας του νέου IP τηλεφωνικού της κέντρου ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρίας κ. Νικόλαος Λαγουσάκος δήλωσε τα εξής: "Η εταιρεία μας στοχεύει στη συνεχή βελτίωση των μηχανισμών λειτουργίας της ώστε να αποτελεί μια σύγχρονη ευέλικτη ελληνική επιχείρηση με σύγχρονη οργανωτική υποδομή προσαρμοζόμενη στο νέο περιβάλλον που προδιαγράφουν οι ραγδαίες εξελίξεις της τεχνολογίας. Έτσι η εταιρεία μας προχώρησε στην αναβάθμιση του τηλεφωνικού της κέντρου, με την χρήση Cisco ΙΡ Telephony έχοντας στόχο να βελτιώσει την τηλεφωνική της επικοινωνία, τόσο στο εσωτερικό της περιβάλλον όσο και στο εξωτερικό μια και επιδίωξη μας είναι η άμεση και ποιοτική εξυπηρέτηση των πελατών μας".

Ο κ. Νίκος Κουτρούπης,  Διευθυντής Πωλήσεων Πληροφορικής της εταιρίας δήλωσε: "Η επιλογή της ολοκληρωμένης λύσης Cisco IP Telephony έγινε με γνώμονα την τεχνολογική αναβάθμιση των υποδομών της εταιρείας και την απόκτηση επιμέρους τεχνογνωσίας σε ένα πολύ εξειδικευμένο τομέα. Απώτερος στόχος είναι η εκμετάλλευση όλων των νέων δυνατοτήτων που προσφέρει αυτή η νέα τεχνολογία, καθώς και να αποκτηθεί εκ μέρους μας η ευχέρεια της διάθεσης νέων υπηρεσιών προστιθέμενης αξίας προς τους πελάτες μας".

"Η εταιρική χρήση IP τηλεφωνίας της Cisco Systems από μέρους της ΕΛΜΗ SYSTEMS, επισφραγίζει την μακροχρόνια συνεργασία μας. Δεν είναι τυχαίο εξάλλου που σε ελάχιστο χρονικό διάστημα η ΕΛΜΗ χρησιμοποίησε επιτυχώς την επένδυση της σαν άρμα πωλήσεων" δήλωσε το κ. Δημήτρης Κούρλας, SMB Market Manager της Cisco Systems Hellas.

Η εγκατάσταση του συστήματος πραγματοποιήθηκε από την ίδια την εταιρεία που έχει συνάψει στενή συνεργασία με την Cisco ως Cisco Premier Partner και το 2004 βραβεύτηκε ως "Premier Partner of the Year 2004-for the Mediterranean Region."

  Σχετικά με τις εταιρείες

 • Σχετικά με την ΕΛΜΗSYSTEMS A.Ε.: Η ΕΛΜΗSYSTEMS, αποτελεί μια καταξιωμένη εταιρεία και έναν από τους σημαντικότερους system integrators στον χώρο της  πληροφορικής που δίνει το δυναμικό παρών στην Ελληνική αγορά από το 1971 έχοντας ως διαρκή στόχο την προώθηση νέων προϊόντων και υπηρεσιών καθώς και καινοτόμων λύσεων με συνεχή προσήλωση στην ικανοποίηση των αναγκών των πελατών με τον πλέον αποτελεσματικό τρόπο. Περισσότερες πληροφορίες είναι διαθέσιμες στο:  www.elmisystems.gr

 • Σχετικά με την Cisco Systems: Η Cisco Systems, Inc. (NASDAQ:CSCO), η παγκόσμια πρωτοπόρος στην ανάπτυξη δικτύων για το Internet, εορτάζει φέτος τα 20 χρόνια δέσμευσης στην τεχνολογική καινοτομία, στην πρωτοπορία στον τεχνολογικό κλάδο και στην εταιρική ευθύνη.  Πληροφορίες σχετικά με τη Cisco μπορείτε να βρείτε στη διεύθυνση http://www.cisco.com και http://www.cisco.gr. Για συνεχή ενημέρωση μεταβείτε στη διεύθυνση http://newsroom.cisco.com

 • Σχετικά με τις IP επικοινωνίες της Cisco Systems: Οι IP επικοινωνίες της Cisco Systems αποτελούν ένα σύστημα ανοιχτών τηλεπικοινωνιακών λύσεων προορισμένες για επιχειρήσεις όλων των μεγεθών και καλύπτουν πλήρων απαιτήσεις IP τηλεφωνικών κέντρων, unified communications, rich media IP audio and videoconferencing, IP video broadcasting και customer contact Call Centers. Περισσότερες πληροφορίες είναι διαθέσιμες στο: www.cisco.com/go/ipc.

Cisco, Cisco Systems και το Cisco logo είναι εμπορικά σήματα κατατεθέντα ή εμπορικά σήματα της Cisco Systems, Inc. και / ή των συνδεδεμένων εταιριών στις ΗΠΑ και ορισμένων άλλων χωρών. Τα υπόλοιπα εμπορικά σήματα που αναφέρονται στο παρόν έγγραφο είναι ιδιοκτησία των αντίστοιχων ιδιοκτητών. Η χρήση της λέξης συνεργάτης δεν συνεπάγεται σχέση συνεργασίας ανάμεσα στη Cisco και οποιαδήποτε άλλη εταιρία. Το παρόν έγγραφο είναι δημόσια πληροφόρηση της Cisco.

Αφήστε μας να σας βοηθήσουμε

 • Εντοπίστε επαφές σε όλον τον κόσμο
 • Μπείτε σε ένα Φόρουμ Συζήτησης
 • Για Tεχνική Υποστήριξη
 • Βρείτε έναν Μεταπωλητή στην περιοχή σας
 • Διαχειριστείτε τις επιλογές του e-mail


Αφήστε μας να σας βοηθήσουμε

 • e-mail
 • Εντοπίστε επαφές σε όλον τον κόσμο
 • Μπείτε σε ένα Φόρουμ Συζήτησης
 • Για Tεχνική Υποστήριξη 
 • Βρείτε έναν Μεταπωλητή στην περιοχή σας
 • Διαχειριστείτε τις επιλογές του e-mail

Μοιραστείτε το