Guest

Νέο ρεκόρ συμμετοχών, εκθετών και παρουσιάσεων αναμένεται στην Cisco Expo 2005.

17 Ιανουαρίου 2005 -  H Cisco Systems  διοργανώνει και φέτος στις 26 & 27 Ιανουαρίου 2005 στο ξενοδοχείο Athenaeum Intercontinental τη Cisco Expo 2005, την πρωτοποριακή διημερίδα για τη Διαδικτύωση και τις Τηλεπικοινωνίες, προσαρμοσμένη στις ανάγκες της ελληνικής αγοράς που έχει γίνει πλέον θεσμός. Η έκθεση υποστηρίζεται από χορηγούς εταιρείες, τις μεγαλύτερες στο χώρο της διαδικτύωσης και των τηλεπικοινωνιών, καθώς και από ΜΜΕ, που φέτος ξεπερνούν οποιαδήποτε προηγούμενη χρονιά.

Σε ένα ενιαίο χώρο με έκθεση προϊόντων, λύσεων και πέντε διαφορετικές παρουσιάσεις να τρέχουν παράλληλα την πρώτη ημέρα και τη δεύτερη ημέρα, κάθε ενδιαφερόμενο στέλεχος επιχείρησης ή οργανισμού θα μπορεί άμεσα να ενημερωθεί για τις τάσεις της αγοράς πληροφορικής, διαδικτύωσης και τηλεπικοινωνιών, να δει από κοντά τις νέες αλλά δοκιμασμένες τεχνολογίες και διαδικτυακές λύσεις που διατίθενται, καθώς επίσης να γνωρίσει τις νέες τηλεπικοινωνιακές υπηρεσίες που μπορεί πλέον να χρησιμοποιήσει στην Ελλάδα. Η ολοκληρωμένη ενημέρωση που θα αποκομίσουν οι επισκέπτες για τη διαδικτυακή και τηλεπικοινωνιακή πραγματικότητα αποτελεί μία ιδιαίτερη ευκαιρία πολύπλευρης ενημέρωσης για τα ελληνικά δεδομένα.

Η Cisco Expo 2005 αποτελείται από παράλληλες εκδηλώσεις, στα πλαίσια των οποίων θα πραγματοποιηθούν:

 • Κύριες ομιλίες (keynotes)

Θα πραγματοποιηθούν από στελέχη της Cisco Systems, των Κύριων Χορηγών, καθώς και επισήμων προσκαλεσμένων. Ομιλίες θα πραγματοποιήσουν οι κκ. Χρήστος Τριζόγλου, Γενικός Διευθυντής της  Cisco Systems για την Ελλάδα, Κύπρο και Μάλτα,  Chris Dedicoat, Senior Vice President, Cisco Systems ΕΜΕΑ, Enrico Deluchi, Managing Director Wireline - Sales Development & Marketing, Cisco Systems EMEA, David Parsons, Business Development Manager, Cisco Systems, Michael Maigret, Senior Director, Customer Advocacy Cisco Systems EMEA, Β. Ασημακόπουλος, Ειδικός Γραμματέας για την Κοινωνία της Πληροφορίας, Κωνσταντίνος Φρουζής, Διευθυντής Marketing του ΟΤΕ, Στέλιος Χριστάκος, Προϊστάμενος της Διαχείριστικης Αρχής για την Κοινωνία της Πληροφορίας, Ηλίας Δρακόπουλος, Γενικός Διευθυντής της Τεχνολογίας, Στρατηγικής και Ανάπτυξης του ΟΤΕ.

Ο συντονισμός των keynotes παρουσιάσεων θα γίνει την πρώτη ημέρα της διημερίδας απο τον έγκριτο δημοσιογράφο κ. Ιωάννη Χαλαβαζή, και τη δεύτερη μέρα απο τον κ. Γιώργο Ροπόδη, εκδότη του περιδικού PC World.

 • Επιχειρηματικές & τεχνολογικές παράλληλες παρουσιάσεις.

Κατά τη διάρκεια της Cisco Expo 2005 θα πραγματοποιηθούν περισσότερες από 50 παρουσιάσεις, από υψηλόβαθμα στελέχη, συμπληρωματικές των επιχειρηματικών και τεχνολογικών λύσεων που θα παρουσιάζονται στην έκθεση τόσο από την Cisco Systems όσο και από τους Συνεργάτες / Χορηγούς.

 • Έκθεση νέων τεχνολογιών και προϊόντων της Cisco Systems και των Χορηγών.

Καθ' όλη τη διάρκεια της Cisco Expo 2005 θα λειτουργεί στον εκθεσιακό χώρο ζωντανή επίδειξη των επιχειρηματικών και τεχνολογικών λύσεων που διατίθενται στην ελληνική αγορά από τη Cisco Systems και τους συνεργάτες της.

 • ''Cisco  Design  Clinic''.

Στον εκθεσιακό χώρο, έμπειροι μηχανικοί και σύμβουλοι της Cisco Systems, συζητούν και δίνουν λύσεις σε απορίες και προβλήματα διαδικτύωσης  των επισκεπτών.

 • Ασύρματη διασύνδεση στο Internet  (Wireless  Hot  Spot).

Όλοι οι χώροι του Athenaeum Intercontinental θα λειτουργούν σαν Wireless Hot Spots, δίνοντας την ευκαιρία, σε όσους επιλέξουν να συνδεθούν, να διαπιστώσουν από κοντά την ελευθερία, ευελιξία και λειτουργικότητα που προσφέρει ένα ασύρματο τοπικό δίκτυο. Οι συμμετέχοντες στη διημερίδα είναι ευπρόσδεκτοι να χρησιμοποιήσουν Laptop PC ή το PDA τους, εφόσον είναι εξοπλισμένο με κάρτα 802.11b (Wi-Fi).

Οι Eκθέτες/Xορηγοί που συμμετέχουν στη Cisco Expo 2005 είναι:
Grand Sponsors ΟΤΕbusiness,  OTEnet
Major Sponsors Algosystems,  Altec,  Byte,  Hewlett Packard,  IBM, Info-Quest, Intracom,  Space Hellas,  Synet, Syscom
Major SP Sponsors Vivodi
Distributor Sponsors Πουλιάδης & Συνεργάτες, e-Net Solutions - Logicom
Hardware Infrastructure Sponsors APC, CPI - MDI, Panduit
Eco-Systems Sponsors NetScope Solutions
Training Sponsors Itec,  New Horizons
Media Sponsors ANT1, GBC, COMDEX, Flash.gr, NE.O, NETWEEK - NETFAX, PC WORLD, ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ - eWORKING
On -line Communication Sponsor Evensoft
 • Κλήρωση δώρων

Κατά τη διάρκεια των διαλειμμάτων και στο πέρας της εκδήλωσης, κάθε μέρα θα γίνεται κλήρωση για χρήσιμα δώρα της Cisco Systems και των χορηγών.

Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες στη διεύθυνση: www.ciscoexpo.gr

Σχετικά με τις εταιρείες

 • Σχετικά με την Cisco Systems: Η Cisco Systems, Inc. (NASDAQ:CSCO), η παγκόσμια πρωτοπόρος στην ανάπτυξη δικτύων για το Internet, εορτάζει φέτος τα 20 χρόνια δέσμευσης στην τεχνολογική καινοτομία, στην πρωτοπορία στον τεχνολογικό κλάδο και στην εταιρική ευθύνη.  Πληροφορίες σχετικά με τη Cisco μπορείτε να βρείτε στη διεύθυνση http://www.cisco.com και http://www.cisco.gr. Για συνεχή ενημέρωση μεταβείτε στη διεύθυνση http://newsroom.cisco.com

Cisco, Cisco Systems και το Cisco logo είναι εμπορικά σήματα κατατεθέντα ή εμπορικά σήματα της Cisco Systems, Inc. και / ή των συνδεδεμένων εταιριών στις ΗΠΑ και ορισμένων άλλων χωρών. Τα υπόλοιπα εμπορικά σήματα που αναφέρονται στο παρόν έγγραφο είναι ιδιοκτησία των αντίστοιχων ιδιοκτητών. Η χρήση της λέξης συνεργάτης δεν συνεπάγεται σχέση συνεργασίας ανάμεσα στη Cisco και οποιαδήποτε άλλη εταιρία. Το παρόν έγγραφο είναι δημόσια πληροφόρηση της Cisco.

Αφήστε μας να σας βοηθήσουμε

 • Εντοπίστε επαφές σε όλον τον κόσμο
 • Μπείτε σε ένα Φόρουμ Συζήτησης
 • Για Tεχνική Υποστήριξη
 • Βρείτε έναν Μεταπωλητή στην περιοχή σας
 • Διαχειριστείτε τις επιλογές του e-mail


Αφήστε μας να σας βοηθήσουμε

 • e-mail
 • Εντοπίστε επαφές σε όλον τον κόσμο
 • Μπείτε σε ένα Φόρουμ Συζήτησης
 • Για Tεχνική Υποστήριξη 
 • Βρείτε έναν Μεταπωλητή στην περιοχή σας
 • Διαχειριστείτε τις επιλογές του e-mail

Μοιραστείτε το