Har du en konto?

  •   Tilpasset indhold
  •   Dine produkter og support

Brug for en konto?

Opret en konto

Arbejd hjemmefra

Udforsk de pålidelige løsninger til distancearbejde, som holder din virksomhed kørende og lader dit team samarbejde på sikker vis fra alle lokaliteter, på alle enheder og uanset virksomhedens størrelse eller branche.

Overblik over løsninger

Distancearbejde er ingen hindring hverken for din virksomhed eller dine teams.

Din virksomhed opretholder effektiviteten, produktiviteten og sikkerheden med de rigtige samarbejds-, sikkerheds-, netværks- og databehandlingsløsninger.

Hold online møder og samarbejd ansigt til ansigt

Takket være videokonferencer, bør hjemme- eller distancearbejde ikke have nogen indvirkning på dine normale forretningsmøder. Det er nemt at sætte din Webex-konto op og deltage i onlinemøder. Mød dit team eller dine kunder ansigt til ansigt, uanset hvor du befinder dig, og uanset hvilken enhed du benytter dig af.

Samarbejd på sikker vis i henhold til de bedste branchestandarder med Cisco Webex. Sikkerhed bygget op fra bunden

Start med en gratis prøveversion af Webex

Cisco Webex gør det muligt at mødes i ét møderum. Uanset om der er tale om en mindre virksomhed, en global organisation eller enkeltpersoner, der arbejder hjemmefra, kan man hurtigt og sikkert oprette forbindelse til en videogruppechat via fjernadgang fra en browser-, mobil- eller videoenhed.

Funktionerne omfatter møder i Full HD med ubegrænset varighed, op til 200 deltagere, deling af indhold, optagelser​ samt alle de seneste værktøjer og muligheder, der hjælper dig med at få mest muligt ud af hvert eneste møde.

Virksomheder har mulighed for at prøve alle tjenestens funktioner gratis i 90 dage ved at kontakte en salgsrepræsentant. Enkeltpersoner kan komme i gang med en ubegrænset prøveversion ved simpelthen at tilmelde sig.

Løsning til eksterne møder

Med en gratis personlig Webex-konto kan du arbejde hjemmefra med det samme.

Eksternt kontor

Udstyr dine eksterne kontorlokaler med video, whiteboarding og AI i høj kvalitet, og skab et førsteklasses distancearbejdsmiljø.

Fjernagenter

En cloud-kontaktcenterløsning, der er lynhurtig at rulle ud, med fjernagenter og gratis PSTN til indgående opkald i de første 90 dage.

IT-administration via fjernadgang

Administrer, analysér, fejlfind, og beskyt dine samarbejdsenheder og -tjenester på tværs af organisationen.

Det er hurtigt og nemt at deltage i Webex-møder

Arbejd sikkert hjemmefra

 Simple, effektivte og integrerede sikkerhedsløsninger der forbinder og beskytter personer og enheder, når de arbejder hjemmefra.

Frem driftskontinuiteten ved hjælp af dit netværk

Dit netværk spiller en afgørende rolle, når det gælder om at holde organisationen oppe at køre. Nem udrulning af sikre netværksløsninger ved hjælp af din eksisterende kablede og trådløse infrastruktur.

Sikker ekstern netværksforbindelse

Konfigurer en ekstern forbindelse fra et hjem, en mikrofilial eller pop-op-behandlingsfacilitet, og forenkl fjernopsætningen uden klargøring på stedet.

Meraki zero-touch-distancearbejder

Anvend Meraki-distanceapparater til på sikker vis at udvide dit firmanetværk til hjemmet eller mikrofilialen.

Meraki-tilbud til sundhedssektoren

Cisco Meraki tilbyder support til eksisterende og midlertidige behandlingsfaciliteter med henblik på hurtig implementering af cloud-styret netværk.

Rapid Response-tilbud til sundhedssektoren

Berettigede kunder inden for sundhedssektoren kan ansøge om den omkostningsfrie Rapid-Response-netværkspakke, der består af Cisco-routere, -switches og -adgangspunkter.

Udvid dine datacentre hurtigere for at understøtte nye distancemedarbejdere

Med vores Virtual Desktop Infrastructure (VDI) og hyperkonvergerede systempakke kan du hurtigt og sikkert udstyre dine medarbejderes hjem med de essentielle, højtydende programmer og tjenester, som de har brug for. HyperFlex med VDI leveres med prioriteret forsendelse og er forudkonfigureret med cloud-baseret systemstyring, der gør provisioneringen enkel, hurtig og effektiv.

Er du klar til det næste skridt?

Cisco Capital

Se finansieringsmulighederne.

Kontakt salgsafdelingen

Anmod om et opkald fra salgsafdelingen.

Cisco-partner

Find en Cisco-partner.

For partnere

Er du Cisco-partner? Log ind for at se flere ressourcer.

Leder du efter en løsning fra en Cisco-partner? Kom i kontakt med vores partner-økosystem.