Har du en konto?

  •   Tilpasset indhold
  •   Dine produkter og support

Brug for en konto?

Opret en konto

Bliv klar til at arbejde hjemmefra

Arbejd hjemmefra, modtag undervisning eller undervis online. Ubegrænset brug af den mest sikre samarbejdsplatform: Cisco Webex

  • Ved at klikke på "Prøv meetings gratis" forstår du og godkender Ciscos Terms of Service.

Vi er her for dig

For at hjælpe vores kunder med at få klaret opgaverne og forsætte deres aktivititeter, tilbyder Cisco lige nu en gratis og forbedret service til support af sikkert hjemmearbejde på tværs af kloden, uanset størrelsen af virksomheden.

Kom i gang med Webex gratis

Øjeblikkelig gratis bruger

For individuelle der arbejder hjemmefra og gerne vil have en gratis bruger.

Denne mulighed sikre et ubegrænset antal virtuelle sessioner med HD video kvalitet og skærmdeling. Nu også med ubegrænset antal minutter med op til 100 deltagere per møde.

  • Ved at klikke på "Prøv meetings gratis" forstår du og godkender Ciscos Terms of Service.

Få en 90-dages komplet trial

Til virksomheder som hurtigt vil integrere remote-arbejde på tværs af forretningen.

De forskellige features inkluderer blandt andet ubegrænset Full HD afholdelse af møder med op til 200 deltagere, skærmdeling og optagelser af alle de nyeste værktøjer og muligheder til at hjælpe dig med at få mest muligt ud af hvert møde.

Overgå til virtuel undervisning

Skoler, universiteter og andre uddannelsesinstitutioner kan overgå til virtuel undervisning.

Vi er her for at hjælpe med at skabe virtuelle klasselokaler, således at undervisningen ikke stopper. Du kan finde materiale til at hjælpe dig i gang med virtuel undervisning, elev- og forældreguides, samt ressourcer til at hjælpe IT hurtigt i gang med at planlægge, implementere og få oprettet brugere.

Arbejd sikkert hjemmefra

Med en stort antal medarbejdere der arbejder hjemme, er virksomheder ikke kun nød til at have de rette samarbejdsværktøjer men også en stærk it-sikkerhed. Til at hjælpe med det, tilbyder vi gratis licenser til 3 sikkerhedsteknologier der er designet til at beskytte medarbejdere der arbejder hjemmefra.

Hvis du allerede er kunde af Cisco Umbrella, Cisco Duo og Cisco AnyConnect Secure Mobility Client, kan du nu overstige din brugerbegrænsning uden ekstra omkostninger. Hvis du ikke allerede er kunde, kan du finde mere information omkring disse løsninger, og hvordan du får et gratis licens her:

Send og modtag data sikkert

Cisco AnyConnect Secure Mobility Client gør det muligt for medarbejdere at arbejde sikkert alle steder fra, på en arbejdscomputer eller mobilenhed. Snak med Cisco repræsentant eller partner.

 

Stop adgangen til ondsindede hjemmesider

Cisco Umbrella beskytter brugere mod ondsindede hjemmeside, uanset hvilket netværk du er tilkoblet. Kontakt Cisco hvis du ønsker at få din 14-dages prøveperiode udvide til 90 dage.

Verificer remote-arbejderes identiteter

Cisco Duo verificere brugeres identitet og skaber tillid blandt enheder inden de får adgang til applikationer.

 

At mødes online er simpelt, sikkert og gratis

Med videokonferencer bør det at arbejde hjemme ikke påvirke dine normale forretningsmøder. Du kan nemt oprette din Webex-bruger og afholde virtuelle møder. Hold møder med dit team eller kunder face-to-face uanset hvor du befinder og hvilken enhed du er på.

Muligheder og fordele ved Cisco Webex

Simpelt hvorsomhelst, nårsomhelst

Planlæg og start online møder direkte fra din browser, computer- eller mobilapp, eller videoenhed. Exeptionel lyd, video og skærmdeling. Ingen downloads eller plug-ins.

Mød hinanden uanset hvor i arbejder

Integreret med populære produktivitetsværktøjer, Learning Management systemer, workflow apps og meget mere, så du kan have gode møder uanset hvordan du foretrækker at arbejde.

Intelligente møder

Din Webex Meetings mobilapp forbinder automatisk til din videoenhed, så du hurtigt kan tilgå dine møder. Færre afbrydelser med background noise detection og mute forslag. Del trådløst fra din computerapp. Modtag automatisk optagelses transskriptioner.

Ledende sikkerhed

Lås dit personlige rum, og hold dine samtaler fortrolige. Brancheførende sikkerhed giver dig ro i sjælen uden at gå på kompromis med brugeroplevelsen.

Universitet øger kvaliteten af virtuel undervisning med Webex

The University of Portsmouth tilbyder Cisco Webex til studerende og fakulteten for at forbedre online undervisning, læring og meget mere.

Sådan kommer du i gang

Det er nemt og hurtigt at komme i gang med Webex. Følg vejledningen i videoen for at komme i gang med din gratis Webex bruger i dag.

Opret din gratis bruger

Planlæg et møde

Deltag i et møde

Lad os snakke Webex

Kontakt os og få mere at vide om hvordan Cisco Webex kan hjælpe dig.