Kiesschema Mexico wijzigen

overzicht" >

Beschrijving van probleem

De IFT in Mexico heeft een nieuw gestandaardiseerd kiesschema aangekondigd, dat het huidige kiesschema van Mexico zal vereenvoudigen. Het nieuwe kiesschema voert een uniform 10-cijferig kiesschema in dat het hele land bestrijkt en wordt van kracht op 3 augustus 2019.

Het nieuwe kiesschema omvat de eliminatie van verschillende bekende oproepprefixes. De te verwijderen voorvoegsels omvatten:

  • 01 - gebruikt als voorvoegsel voor het landlijnen in het hele land.
  • 044 - gebruikt om vanaf vaste telefoons naar mobiele nationale nummers te bellen
  • 045 - gebruikt voor nationale langeafstandsgesprekken
  • 1 - internationale bellers hoeven niet langer de extra 1 te bellen die nodig waren bij het draaien van mobiele telefoons

Het nieuwe kiesschema bevat ook een migratie van de hulpdiensten naar één noodnummer 911. De noodnummers die worden geconsolideerd, worden hieronder vermeld:

  • 060 Plaatselijke politie
  • 061 Staatsrechtelijke politie
  • 065 Rode Kruis
  • 066 Noodreactiesysteem van nationale burgers
  • 068 Vuurmannen
  • 080 Veiligheid en noodgevallen

Opmerking: Deze aantallen zijn al gemigreerd naar alarmnummer 911 vanaf 2016.

De laatste versie van de door het Instituto Federal de Telecomunicaciones (IFT) gepubliceerde wijzigingen is toegankelijk via de volgende URL’s:

Problemen oplossen

De gebruikers kunnen geen oproepen via LAN of mobiele lijnen voltooien. De bezoeker ontvangt een druk toon signaal.

Workround/Solutions

Reinig het kiesschema en of de draaikeer op het platform of de platforms die leiden tot de PSTN. Dit moet gebeuren om te voldoen aan het nieuwe 10-cijferige kiesschema.

Dit nieuwe plan bestaat uit een combinatie van de lange-afstanden code + lokaal nummer. Om een mobiele telefoon of een vaste lijn in Mexico-stad te kunnen bellen, moet u bijvoorbeeld zoals hieronder wordt weergegeven:

Mexico City-code over lange afstand (55) + lokaal nummer (1234 5678) = 55 1234 5678

Alleen voor CUCDM-KLANTEN

Cisco raadt CUCDM-klanten aan hun kiesschema bij te werken om dit probleem op te lossen.  update de gewenste bestanden met het schema Mexico-CUCDM_CountryDialPlanMex-V7-T3.

URL van Schema File Download:

https://ciscoshare.cisco.com/alfext/ui/#/library/06e8bee7-2218-4fea-8504-46585dc8efad

BELANGRIJKE OPMERKING VOOR HET SCHEMA-BESTAND:

Als u geen toegang hebt tot het schemabestand met behulp van de meegeleverde URL, kunt u contact opnemen met hcbu-a2q@external.cisco.com en bestandstoegang aanvragen.

faqs" >

Raadpleeg het Instituto Federal de Telecomunicaciones (IFT) via de volgende URL’s om de meest recente gepubliceerde wijzigingen te bekijken:

focusproducten" >