SD-WAN en security op één platform

SD-WAN maakt efficiënte toegang tot cloudtoepassingen mogelijk in multi-cloud SaaS- (Software-as-a-Service) en IaaS-omgevingen (Infrastructure-as-a-Service). Ook biedt SD‑WAN bescherming tegen security kwetsbaarheden.

Cisco SD-WAN biedt security op kantoor en in de cloud en versnelt hiermee op een veilige en flexibele manier de overgang naar een SASE-architectuur (Secure Access Service Edge), waar en wanneer dit maar nodig is.

Functies en voordelen

Cisco SD-WAN security beschermt ondernemingen tegen security bedreigingen en versnelt de overgang naar een SASE-architectuur met het oog op de toekomst.

Flexibele implementatie

Verbeter uw zakelijke flexibiliteit met security in de cloud en op kantoor die bij de behoeften van uw organisatie past.

Uitgebreide security

Zorg voor end-to-end zichtbaarheid, beheer van segmentatiebeleid en handhaving van security in het hele netwerk.

Automation

Maak een einde aan complexiteit via volledig automated integratie met Cisco Umbrella en multi-cloud OnRamp, voor een echte zero-touch ervaring.

Eenvoudig beheer

Vereenvoudig security management met geïntegreerde workflows, op beleid gebaseerde routing, unified security beleid en rapporten over dreigingen.

Flexibele implementatie

SD-WAN security wordt flexibel geleverd: als cloudgebaseerd, beveiligd SASE-model of als kantoormodel in de vorm van SD‑WAN routers. Dit hangt af van de zakelijke en compliancebehoeften van een onderneming.

Implementatie van SASE

Cisco Umbrella is volledig geïntegreerd met cloudgebaseerde security services en biedt bescherming tegen cyberdreigingen en blinde vlekken in uw security. Dankzij de ondersteuning door Umbrella’s wereldwijde netwerk en Cisco Talos threat intelligence is dit de eenvoudigste manier om gebruikers waar dan ook bescherming te bieden wanneer ze verbinding maken met het internet en cloud-apps openen.

Security op kantoor

Cisco SD-WAN biedt geïntegreerde SSL-decryptie, een firewall van enterpriseklasse, inbraakpreventie, URL-filtering en sandboxing van malware. Samen zorgen deze mogelijkheden voor veilige WAN-toegang en helpen ze gebruikers te voldoen aan de compliance-vereisten op locatie. Tegelijkertijd bieden ze doorlopend bescherming tegen interne dreigingen en dreigingen van buitenaf die afkomstig zijn van diverse bronnen.

Bekijk wat onze klanten te zeggen hebben

Verwante SD-WAN security oplossingen

Cisco SD-WAN

Netwerkarchitectuur die gebruikers zeer veilig verbindt met multi-cloud toepassingen

Cisco Umbrella cloud security

Cloudgebaseerde security service die veilige toegang tot het internet en tot cloudtoepassingen mogelijk maakt

Cisco SD-WAN Cloud OnRamp

Functie die SD-WAN verbindt met toepassingen in openbare clouds en SaaS-toepassingen via realtime optimalisatie en geautomatiseerde workflows

Voor partners

Bent u een Cisco-partner? Log in voor toegang tot aanvullende bronnen.

Op zoek naar een oplossing van een Cisco-partner? Sluit u aan bij ons partner-ecosysteem.