Hebt u een account?

  •   Gepersonaliseerde content
  •   Uw producten en ondersteuning

Hebt u een account nodig?

Account maken

Enterprise Network Security

Een nieuw netwerktijdperk met Cisco DNA-beveiliging

Uw netwerk wordt het middelpunt van uw digitale bedrijfsactiviteiten, maar wordt voortdurend blootgesteld aan nieuwe beveiligingsuitdagingen. De buitengrens wordt steeds verder verlegd en is moeilijk te beschermen tegen moderne, geavanceerde bedreigingen die gebruikmaken van allerlei tactieken, van het stelen van aanmeldingsgegevens tot versleutelde aanvallen.

Het netwerk zelf is uw meest waardevolle beveiligingsmiddel. Maak van uw netwerk een beveiligingssensor, zodat u bedreigingen kunt detecteren en beperken waar deze zich voordoen.

Wat Cisco DNA-beveiliging voor u kan doen

Alles bekijken

Verkrijg volledige zichtbaarheid van gebruikers, apparaten, bedreigingen, netwerken, toepassingen, werklasten en processen.

Verklein het aanvalsgebied

Maak gebruik van op rollen gebaseerde segmentering om te voorkomen dat aanvallers zich lateraal kunnen verplaatsen.

Versnel de respons op incidenten

Identificeer binnen enkele minuten de hoofdoorzaak van een waarschuwing dankzij geautomatiseerde bedreigingsdetectie en duidelijke overzichten.

Stop de inbreuk

Detecteer bedreigingen snel en reageer voordat hackers gegevens kunnen stelen of operationele activiteiten kunnen verstoren.

Wat Cisco DNA-beveiliging omvat

Segmentering en beleidshandhaving

Garandeer beveiligde toegang tot uw veranderende netwerk, verkrijg inzicht in en bewustzijn van alles wat er in uw netwerk gebeurt en ontvang realtime meldingen van beleidsschendingen en besmette apparaten.

SD-Access

Bied de juiste toegangsniveaus aan de juiste gebruikers. Beperk potentiële aanvallen. Neem actie om het gehele netwerk van uw organisatie te beschermen.

Beveiligingsservices

Laat uw bedrijf vol vertrouwen groeien, implementeer nieuwe technologieën en anticipeer en reageer op bedreigingen met beveiligingsservices.

SD-WAN

Garandeer consistente beveiliging voor vestigingen, clouds en gebruikers met de flexibele en sterk beveiligde SD-WAN-fabric.

Encrypted Traffic Analytics (ETA)

Cisco’s Digital Network Architecture (Cisco DNA) is het eerste netwerk binnen de sector dat in staat is om bedreigingen in versleuteld verkeer te detecteren. ETA is nu op meer platforms beschikbaar, waaronder Cisco Catalyst 9000-switches, ASR 1000 Series-routers, 4000 Series Integrated Services Routers en Cloud Services Router.

Aan de slag

Vier manieren om netwerkbedreigingen aan te pakken

Verminder risico’s en help naleving te garanderen door bedreigingen in uw netwerk snel te identificeren.

De digitale gezondheidszorg beschermen tegen opkomende cyberbedreigingen

Sentara Healthcare heeft meer dan 300 zorglocaties (waaronder 12 ziekenhuizen) en biedt een sterk beveiligde digitale zorgomgeving met Cisco Security.

Verwante oplossingen

Bescherming tegen ransomware

Ransomware kan op meerdere manieren bij organisaties binnendringen. Pas een op architectuur gebaseerde benadering toe om de verdediging te versterken met detectie, zichtbaarheid en informatie.

Bescherming tegen bedreigingen van IoT

Segmenteer IoT-apparaten en bied een aanpasbare, intelligente oplossing voor het beschermen van essentiële services zoals geavanceerde medische zorg, de opwekking en levering van energie, geautomatiseerde productie en meer.

Meraki-beveiliging

Beveilig binnen enkele minuten uw omgeving met behulp van zero-touch cloudprovisioning. Cisco Meraki-beveiligingsapplicaties bevatten functies zoals een stateful firewall en geïntegreerde Sourcefire-engine voor inbraakpreventie, die allemaal via de cloud worden beheerd.

Nieuws en evenementen

Cisco aangemerkt als leider door Gartner

Cisco is aangemerkt als leider in het Gartner Magic Quadrant 2018 van firewalls voor ondernemingsnetwerken.

Winnaar van SC Award 2018 van SC Magazine

Cisco ISE is voor het derde opeenvolgende jaar uitgeroepen tot beste NAC-oplossing.

Ontworpen voor beveiliging

Integreer beveiliging overal in uw netwerk. Van begin tot eind. End-to-end.

Voor partners

Bent u een Cisco-partner? Meld u aan voor toegang tot aanvullende resources.

Op zoek naar een oplossing van een Cisco-partner? Sluit u aan bij ons partner-ecosysteem.