Cisco-bundelaanbieding voor Secure Access Service Edge (SASE)

Cisco SASE-bundelaanbieding

Gebruik de kracht van geconvergeerde networking en security in de cloud. Cisco heeft één aanbieding met alle bouwstenen die u nodig heeft voor een SASE-architectuur (Secure Access Service Edge). Het is nu makkelijker dan ooit om uw traject naar SASE te starten.

Vul het onderstaande formulier in zodat een verkoopvertegenwoordiger contact met u kan opnemen.

Voordelen

Verbinding. Verbind elke gebruiker vanaf een willekeurig elk apparaat eenvoudig, effectief en snel met elke toepassing. Het maakt niet uit waar de gegevens zich bevinden of waar de toepassing wordt gehost.

Controle. Beveilig de toegang tot toepassingen en data. Handhaaf de juiste security maatregelen waar gebruikers ook werken.

Convergentie. Breng networking, security en waarneembaarheid samen en lever geïntegreerde, volledig beveiligde connectiviteit.

Details van promotie

Praat met een Cisco-expert over uw behoeften en uw huidige configuratie, en stel vervolgens de SASE-bundelaanbieding samen met twee of meer van de onderstaande bouwstenen:

Voorwaarden:

Onze verkoopvertegenwoordigers brengen u in contact met een Cisco-partner.

Aanvullende voorwaarden kunnen van toepassing zijn.

Afhankelijk van de beschikbaarheid van producten in bepaalde landen.

Aanbieding vervalt op 29 juli 2023.

Hulp nodig in plaats van aankoopadvies? Hier kunt u productgerelateerde of technische ondersteuning vinden of starten met training en certificering.

Contact
Vul dit formulier in en een Cisco vertegenwoordiger neemt contact met u op.
* verplichte velden


Ik begrijp dat ik me op elk gewenst moment kan uitschrijven.