Ontdek Cisco
Kopen

Hebt u een account?

  •   Gepersonaliseerde content
  •   Uw producten en ondersteuning

Hebt u een account nodig?

Account maken

Het eerste jaar is op onze kosten: Cisco SD-WAN abonnement

Transformeer uw WAN met de routers die u al heeft. Als u vóór januari 2021 routers met Cisco SD-WAN capaciteit heeft gekocht, maar geen SD-WAN software, kunt u nu profiteren van een Cisco-softwareabonnement met het eerste jaar op onze kosten. Ga aan de slag met SD-WAN innovatie met een Cisco SD-WAN abonnement dat minimaal 12 maanden gratis is.

 

Voordelen

Met onze SD-WAN oplossing kunt u uw bedrijf laten groeien dankzij:

  • Lagere totale WAN-kosten
  • Snellere implementatie van beleidswijzigingen, via Cisco vManage
  • Minder uitvaltijd
  • Snelle afstemming van uw netwerk op nieuwe zakelijke prioriteiten
  • Cloud-native SASE-architectuur met Cisco SD-WAN en security.

Details van promotie

Om in aanmerking te komen voor dit aanbod moet u in of voor januari 2021 één of meer routers met Cisco SD-WAN capaciteit hebben gekocht. Kwalificerende routers komen uit de productreeksen Cisco ISR 1000 en Cisco ISR 4000 (ISR 4200, ISR 4300 en ISR 4400). Per elke kwalificerende router heeft u recht op een abonnement van Cisco DNA Software for SD-WAN and Routing met een korting van 33% op de catalogusprijs.

Dit houdt in dat het eerste jaar van een 3-jarig abonnement gratis is. Bij abonnementen van 5 jaar krijgt u zelfs 20 maanden gratis, en bij 7 jaar 28 maanden.

Het aanbod geldt voor licenties voor bandbreedten van 10 Mbps tot 10 Gbps voor elk SD-WAN abonnementsniveau: Cisco DNA Essentials, Cisco DNA Advantage of Cisco DNA Premier. Dit is uw kans uw netwerk te optimaliseren met de meest robuuste, veilige, flexibele en schaalbare SD-WAN oplossing op de markt.

Solution Support voor software is inbegrepen in het abonnement, met centrale expertise die u kan helpen problemen snel op te sporen en te verhelpen. Voor sommige klanten maakt Solution Support het oplossen van problemen 44% sneller.

Deze aanbiedingen zijn wereldwijd beschikbaar, zijn van toepassing op nieuwe opnamen van Cisco DNA in een EA en lopen tot en met 28 Januari 2023.

Hulp nodig in plaats van aankoopadvies? Hier kunt u productgerelateerde of technische ondersteuning vinden of starten met training en certificering.

Neem contact met ons op
Vul het contactformulier in.
* verplichte velden


ik begrijp dat ik me op elk gewenst moment kan uitschrijven.

Wat onze klanten zeggen