Upgrade van vEdge naar Cisco IOS XE en bespaar tot 30%

Ervaar de kracht en eenvoud van SD-WAN terwijl u bespaart. Upgrade naar Cisco IOS XE voor de nieuwste innovaties in SD-WAN en bespaar tot wel 30% op Cisco DNA-abonnementen en bepaalde routers.

Overzicht

Upgrade naar de nieuwste SD-WAN technologie. Cisco IOS XE is geoptimaliseerd voor cloudconnectiviteit, verbeterde zichtbaarheid en security voor de volledige stack met geavanceerde SD-WAN mogelijkheden. Krijg tot wel 30% korting op Cisco DNA-abonnementen en bepaalde Cisco Catalyst 8000 Series Edge Platforms Family en ISR 1000 Series-routers als u Cisco vEdge-routers of Cisco 1100x Series geïntegreerde services routers (ISR) heeft met Viptela OS.

Naast korting biedt Cisco ook upgradeondersteuning, geautomatiseerde tools en ontwerpondersteuning voor een risicovrije upgrade die de totale eigendomskosten kan verlagen.

Voordelen van upgraden naar Cisco IOS XE

 • Upgrade naar het toonaangevende SD-WAN met eenvoudige Cisco DNA-softwarelicenties voor multi-cloud toegang met de nieuwste networking en security mogelijkheden – allemaal beheerd via de intuïtieve Cisco vManage-console.
 • Breid zichtbaarheid uit tot het internet, de cloud en SaaS-connectiviteit met Cisco vAnalytics en Cisco ThousandEyes-technologie voor de beste application performance.
 • Versnel uw overstap op SASE met de bescherming van Cisco Umbrella, waar en wanneer u dit nodig heeft.
 • Ontvang toonaangevende cloud-integraties voor uitstekende toepassingservaringen, security en netwerkprestaties voor alle locaties in elke cloud.

Voorwaarden

 • In aanmerking komende producten:
  • Cisco vEdge-routers (Cisco vEdge100B, vEdge100M, vEdge1000, vEdge2000 en vEdge5000)
  • Cisco geïntegreerde services routers (Cisco ISR1100-4G, ISR1100-4GLTE en ISR1100-6G) met Viptela OS
 • Kortingen zijn van toepassing op Cisco DNA Software-licenties en bepaalde modellen van de Cisco Catalyst 8000 Edge Platforms Family en Cisco ISR 1000 Series routers.
 • Aanvullende voorwaarden kunnen van toepassing zijn. Neem contact op met uw Cisco-partner voor meer informatie.

Deze aanbieding geldt wereldwijd en loopt tot en met 26 juli 2024.

Hulp nodig in plaats van aankoopadvies? Ontvang productgerelateerde of technische ondersteuning of start met training en certificering.

Download de PDF

Contact
Vul het onderstaande formulier in voor deze speciale aanbieding
* verplicht
ik begrijp dat ik me op elk gewenst moment kan uitschrijven.