Hebt u een account?

  •   Gepersonaliseerde content
  •   Uw producten en ondersteuning

Hebt u een account nodig?

Account maken

Oplossing met Wi-Fi 6 (802.11ax)

5G of Wi-Fi 6? Ja.

Wireless-first? Ja. Cloudgebaseerd? Ja. Voor data geoptimaliseerd? Ja. En alleen van Cisco.

Verwante producten

De hoeveelheid mobiel dataverkeer zal de komende vier jaar vier keer zo groot worden. Zorg dat u een wireless netwerk heeft dat deze explosie aan data kan verwerken. Het pad naar een Wi-Fi 6 wireless netwerk begint met Cisco Catalyst 9100 access points. Bekijk onze portfolio met door Cisco Wi-Fi 6 ondersteunde wireless oplossingen:

Probeer en koop

Vraag een demo aan

We maken netwerkbeheer eenvoudig. Ontdek hoe via een van onze demo’s.

Bekijk promoties

Bekijk onze tijdelijke promoties van Cisco, waaronder kortingen, bundels en andere aanbiedingen voor al uw netwerkvereisten.

Financieringsopties

Wij kunnen financiering tegen 0% en met flexibele voorwaarden bieden. Combineer alles in een enkele, vaste maandelijkse betaling en maak geld vrij voor andere zakelijke prioriteiten.

Neem contact op met een adviseur

Heeft u projecten op stapel staan? Heeft u hulp nodig bij een aankoopbeslissing? Cisco’s verkoopteam staat klaar om uw vragen te beantwoorden.

Functies en voordelen

Cisco Wi-Fi 6-oplossingen zijn er klaar voor om geheel nieuwe mobiele ervaringen mogelijk te maken. Zij bieden hogere snelheden voor toepassingen die voor een meeslepende ervaring zorgen, en meer apparaat- en IoT-capaciteit voor omgevingen met hoge dichtheid, zoals collegezalen, winkelcentra, stadions en productiefaciliteiten.

Betrouwbaarheid

Biedt een consistente, betrouwbare netwerkverbinding voor een naadloze ervaring.

Capaciteit

Verzendt meer data naar meer clients dan eerdere Wi-Fi-standaarden, inclusief IoT.

Bandbreedte

Realiseert snelheden die tot vier keer hoger zijn dan 802.11ac om meer toepassingen te kunnen gebruiken.

Verbeterde functies

Verbetert de efficiëntie van accu’s in smartphones, tablets en IoT-apparaten. Dankzij betere Wi-Fi-dekking en ondersteuning voor 2,4 GHz is Wi-Fi 6 ideaal voor IoT-apparaten.