Guest

Datacentertoepassingen

Hierarchical Navigation

De krachtigste op het gebied van virtualisatie

Volgens WMare VMark Benchmark biedt Cisco UCS het beste qua prestaties en schaalbaarheid.

De krachtigste op het gebied van virtualisatie

Datacenter- en bedrijfstoepassingen

De prestatie van uw datacentertoepassingen verbetert op alle niveaus met Cisco UCS. Het ontwerp van Cisco maakt uw datacenter efficiënter dankzij de combinatie van servers, netwerken, beheer en toegang tot opslag binnen één enkele beheerstructuur.

Toepassingen

Microsoft

Microsoft

Cisco UCS en de onderliggende componenten voorzien u van één enkele structuur voor uw datacenter. Onze gevalideerde oplossingen zijn klaar voor gebruik met de cloud, schaalbaar en geïntegreerd met de belangrijkste Microsoft-technologieën, zoals System Center en PowerShell, en zorgen voor optimalisatie van Windows Server en Microsoft.

Big Data - gegevensanalyse

Big Data - gegevensanalyse

Verlaag uw totale eigendomskosten (TCO) met een beproefde datacenterarchitectuur voor Big Data-toepassingen en gegevensanalyse. Met Cisco UCS Servers bereikt u uitzonderlijke prestaties, schaalbaarheid, beschikbaarheid en operationele continuïteit voor veeleisende Big Data-toepassingen, met een voorspelbare doorvoercapaciteit en latency.

SAP

SAP

Beperk de risico's, complexiteit en kosten van SAP-implementaties. Cisco UCS biedt gedifferentieerde, schaalbare en sterk beveiligde end-to-end-oplossingen. Cisco-servers zijn ontworpen met de prestaties en betrouwbaarheid voor krachtige, geheugensintensieve en bedrijfskritieke toepassingen.

Oracle

Oracle

Krijg non-stop toegang tot uw Oracle-toepassingen en -gegevens tegen een lagere TCO. Door uw Oracle-toepassingen of -databases uit te voeren op Cisco UCS, profiteert u van de combinatie van hoogwaardige servers, ultrasnelle netwerken, opslag en toegang voor een geoptimaliseerde totaaloplossing.

Design Zone voor datacenters

Blader door Cisco Validated Designs voor meer informatie over gevirtualiseerde en geconvergeerde infrastructuren, cloud- en netwerkbeheer, beveiliging, toepassingen en meer.

'Intel', het 'Intel Inside'-logo, 'Xeon' en 'Xeon Inside' zijn handelsmerken van Intel Corporation in de VS en/of andere landen

Laat ons u helpen