Hebt u een account?

  •   Gepersonaliseerde content
  •   Uw producten en ondersteuning

Hebt u een account nodig?

Account maken

Cisco Designed for Business

Beveiligde verbinding, computing en samenwerking

Waarom Cisco?

In uw MKB-bedrijf vervult u meerdere functies en moet u aan veel eisen voldoen. Uw werknemers worden steeds mobieler en hebben een betrouwbaar netwerk nodig. Uw klanten verwachten een probleemloze digitale ervaring. U werkt aan uw toekomst en doet er alles aan om uw bedrijf beveiligd te houden. Cisco biedt betaalbare oplossingen voor MKB-bedrijven die perfect zijn voor uw groeiende bedrijf.

Bespaar geld met onze oplossingen

Security die bedreigingen inperkt, niet uw budget. 

Eenvoudige, flexibele, beveiligde netwerkverbindingen

Betrouwbare verbindingen tussen uw netwerken en het internet zorgen voor tevreden werknemers – en klanten. En is dat niet de sleutel tot succes? Vind hier de juiste router, op kantoor of in de cloud beheerd, voor uw MKB-bedrijf.

Bescherm uzelf optimaal

Bescherm dat geheime recept, die processen waarvoor patent is aangevraagd en uw klantgegevens tegen bedreigingen. Met ons is security geen bijzaak maar hoofdzaak.

Security moet bedreigingen inperken, niet de groei van uw bedrijf.

Onze producten hebben threat intelligence van wereldklasse zodat u kunt anticiperen op wat er komen gaat.

Breid uit terwijl u groeit

Switches vormen de basisbouwstenen van elk netwerk. Met deze kleine apparaten kunt u onder andere nieuwe spraak-, data-, video- en draadloze producten probleemloos toevoegen. Of u nu switches voor networking op kantoor of in de cloud wilt, Cisco heeft een switch die aan uw behoeften voldoet.

Nog iets waar u zich geen zorgen meer over hoeft te maken

Verbind uw bedrijf met het internet en de wereld. En doe dat met hetzelfde bedrijf waar alle Fortune 500-bedrijven op vertrouwen. Eenvoudig te implementeren, flexibel, beveiligd en graag gedaan. 

En nu allemaal samen

Met de juiste samenwerkingstools kunt u uw teams verbonden houden en gesprekken gaande houden. Wie weet op welk moment en vanaf welke plek een van de teamleden het volgende briljante idee bedenkt! 

Zet uw IT-afdeling op zonder ook maar één werknemer toe te voegen

Beantwoord enkele korte vragen en wij helpen u bij het selecteren van oplossingen op het gebied van networking, security en samenwerking die zijn afgestemd op uw bedrijf.    

Versnel uw succes met Cisco Customer Experience

Haal meer uit uw IT-investeringen met next-generation technische ondersteuningsservices. Met ondersteuning van AI en machine learning helpen onze experts om uw IT-activiteiten soepel te laten verlopen. Wij staan 24 uur per dag klaar om aan uw groeiende behoeften te ondersteunen en u te helpen om uw bedrijf te laten floreren.