Hebt u een account?

  •   Gepersonaliseerde content
  •   Uw producten en ondersteuning

Hebt u een account nodig?

Account maken

Minder is meer: Cisco Meraki.

De 100% cloudbeheerde netwerkoplossing. Kleiner, intuïtief en beveiligd.

Bekijk het Meraki-verhaal in 2,5 minuut

Maak kennis met Dave, luister naar zijn verhaal, ontdek de voordelen van Cisco’s innovatieve cloudbeheerde netwerkoplossing en leer hoe u met Meraki complexe infrastructuren ongekend kunt vereenvoudigen en verbeteren.

100% cloudgebaseerd, 100% overtuigend.

Cisco Meraki-oplossingen voor edge- en vestigingsnetwerken zorgen voor ongekend vereenvoudigde bedrijfsnetwerken. Met Meraki’s opties voor centraal cloudbeheer voor WLAN, switching, beveiligingsapplicaties en beheer van mobiele apparaten wordt een eind gemaakt aan de complexiteit van traditionele netwerkarchitecturen, waardoor de kosten drastisch afnemen. Meer dan 700.000 Meraki-netwerken in 147 landen wereldwijd profiteren van deze en andere voordelen: 

Uw gehele netwerk beheren vanaf één locatie

Centraal overzichtsplatform van gebruikers, eindapparaten en toepassingen

Geen controllerhardware of beheersoftware nodig

Korte IT-uitrol, updates van software en functies rechtstreeks via de cloud

Schaalbaar van kleine kantoren tot grote netwerken

Lagere implementatie- en onderhoudskosten van het netwerk

Ontvang gratis een Meraki wifi-oplossing.

Meld u nu aan voor de webinar over Meraki-cloudnetwerken en ontdek via een live demonstratie hoe u uw bedrijfscommunicatie en IT toekomstbestendig kunt maken. 

Als deelnemer aan de webinar ontvangt u een gratis Cisco Meraki MR-access point.

(Vereisten).

De Meraki-cloudoplossing in één oogopslag

Draadloos LAN

Access points voor interne en externe toepassingen garanderen een hoge doorvoercapaciteit en betrouwbare dekking, zelfs in omgevingen met hoge dichtheid. Bovendien profiteert u van hoge prestaties: tot 1,75 Gbps, geïntegreerde ondernemingsbeveiliging, gasttoegang en BYOD-ondersteuning.Switching

Vereenvoudigd beheer van duizenden switchpoorten, verminderde complexiteit, netwerkbrede transparantie en bewaking van webverkeer bij externe vestigingen zonder IT-teams op locatie. Optimalisatie van spraak- en videoverkeer voor nauwkeurig en intuïtief beheer.

Beheer van mobiele apparaten

Centraal beheer van iOS- en Android-apparaten van eindgebruikers, Macs en pc’s. Implementatie van restricties, beveiligingsrichtlijnen, draadloze instellingen en VPN-instellingen, en configuratie van Exchange-mail via het clouddashboard. Beheer van hardware- en software-inventaris, externe implementatie van software en toepassingen.

Beveiliging

Uitgebreide beveiligingsfuncties, netwerk- en toepassingscontrole, firewall van de volgende generatie, contentfiltering, filtering bij zoeken op het web, automatische VPN, op SNORT® gebaseerde inbraakpreventie, webcaching, diverse WAN-uplinks en 4G-failover. Hoge prestaties met verminderde bandbreedtekosten en gecentraliseerd beheer.

0% financiering met Cisco easylease

Laat uw bedrijf groeien zonder de cashflow nadelig te beïnvloeden. Met Cisco easylease en speciaal geselecteerde financieringspartners.

• U financiert naar behoefte hardware, software en services tegen 0%.
• Lage eerste betaling en eenvoudige terugbetaling in 36 maandelijkse termijnen.
• Snelle en eenvoudige aanvraagprocedure.
• U profiteert van flexibiliteit en productiviteit tegen de laagste totale kosten.

Wilt u een netwerkoplossing die het leven van uw bedrijf en uw IT-team eindelijk eenvoudiger maakt?

Dan eindigt uw zoektocht hier.

Gratis demo van Meraki-dashboard

Probeer het Cisco Meraki-cloudbeheerplatform uit in uw browser. Met behulp van een simulatie van netwerkapparaten en gebruikers kunt u zelf de voordelen van cloudbeheer binnen enkele seconden ervaren.

Nu ervaren

Vragen of u wordt teruggebeld

Neem contact met ons op als u uw vragen en behoeften wilt bespreken met een specialist. Een van onze werknemers zal zo snel mogelijk contact met u opnemen.

Nu aanvragen

Contact opnemen met ondersteuning

Alle Cisco Meraki-producten omvatten 24/7 telefonische ondersteuning. We ondersteunen u bij het opzetten van uw eerste netwerk of het oplossen van wereldwijde netwerkproblemen en andere onverwachte noodgevallen – zonder extra kosten.

Nu contact opnemen

Case study

Ontdek hoe de CMH gebruikt Cisco Meraki om levens te redden.

Casestudy’s van klanten
Leer via Cisco Meraki-klanten meer over onze oplossingen die aan verschillende klantvereisten voldoen.

Meubelen Toff

"Ik ben ervan overtuigd dat deze investering zich snel zal terugverdienen in de verkoop en dat is voor ons het belangrijkste".

Danick Bruneel, Managing Director, Meubelen Toff

Gemeente Dilbeek

"We kunnen onze kostbare tijd nu aan andere zaken besteden dan netwerkproblemen".

Louis Massagé, ICT Manager, gemeente Dilbeek

Mondelez & Couche-Tard

“The highly adaptable Meraki cloud Wi-Fi solution enables me to quickly react and fulfill both business and client demands of this fast-evolving, always-connected society we work in.”

Sofia Oliveria, Senior Brand Manager

BQ

Monitoring the use of broadband in each network enables us to act rapidly to prevent any loss of service. In a matter of clicks, we can block a user, apply a content filtering policy, and limit the broadband for different applications.”

Mario Fernández, Director of IT