Hebt u een account?

  •   Gepersonaliseerde content
  •   Uw producten en ondersteuning

Hebt u een account nodig?

Account maken

Thuiswerken

Ontdek onze betrouwbare oplossingen voor thuiswerken. Zo blijft u in bedrijf en kan uw team veilig samenwerken met elk apparaat, ongeacht de omvang van uw bedrijf of de sector waarin u actief bent.

Wij staan voor u klaar.

Om onze klanten te ondersteunen en hun activiteiten voort te zetten, biedt Cisco gratis en verbeterde services om thuiswerken te ondersteunen en veilig te leren over de hele wereld, ongeacht de grootte of de industrie waarin ze actief zijn.

Gratis aan de slag met Webex

Ontvang een 90-daagse full-feature trial

Voor organisaties die snel remote werken in hun hele bedrijf willen implementeren.

Functies omvatten onbeperkte Full HD-vergaderduur, tot 200 deelnemers, het delen van inhoud, opnemen en alle nieuwste tools en mogelijkheden om u te helpen het meeste uit elke vergadering en daarbuiten te halen.  

Overgang naar virtueel leren

Scholen en instellingen voor hoger onderwijs die overstappen op virtuele leeromgevingen.

We zijn hier om klaslokalen verbonden te houden, zodat leren niet stopt. U vindt informatie ter ondersteuning van extern onderwijs, studenten, ouders en IT om snel aan de slag te kunnen.

Online vergaderen is eenvoudig, veilig en gratis

Met videoconferenties mag thuiswerken of op afstand geen invloed hebben op uw normale zakelijke vergaderingen. U kunt uw Webex-account instellen en eenvoudig deelnemen aan online vergaderingen. Ontmoet uw team of klanten persoonlijk via video, waar u ook bent, ongeacht op welk apparaat u zich bevindt.

 

Functies en voordelen van Cisco Webex

Eenvoud altijd en overal

Online vergaderingen plannen en starten vanuit uw browser, desktop of mobiele app of video apparaat. Uitzonderlijke audio, video en het delen van inhoud. Geen downloads of plug-ins.

Ontmoet waar u werkt

Geïntegreerd met populaire productiviteits tools, Learning Management Systems, workflow-apps en meer, zodat u uitstekende vergaderingen houdt zoals u graag wilt werken.

Maak kennis met intelligentie

De mobiele app Webex Meetings maakt automatisch verbinding met uw video apparaat, zodat u in een handomdraai deelnemen aan uw vergaderingen. Minder onderbrekingen met achtergrond ruis detectie en demp mogelijkheid. Draadloos delen vanuit uw bureaublad-app. Ontvang automatisch opname transcripties.

Toonaangevende beveiliging

Vergrendel uw persoonlijke kamer en houd uw discussies van begin tot eind beschermd. Toonaangevende, multi-layer beveiliging geeft u gemoedsrust zonder afbreuk te doen aan de gebruikerservaring.

Veilig werken vanuit huis

Eenvoudige, effectieve en geïntegreerde beveiligingsoplossingen die mensen en apparaten verbinden en beschermen die op afstand werken.

Universiteit verbetert virtueel leren met Webex

De Universiteit van Portsmouth biedt Cisco Webex aan studenten en docenten om online onderwijs, leren en nog veel meer te verbeteren.

Aan de slag

Het is snel en eenvoudig om webex te gebruiken. Volg de stappen in de video's om vandaag nog aan de slag te gaan met je gratis Webex-account.

Stel uw gratis account in

Plan een vergadering in

Deelnemen aan een vergadering

Laten we praten over Webex

Neem contact op met ons voor meer informatie over hoe Cisco Webex u kan helpen.