Hebt u een account?

  •   Gepersonaliseerde content
  •   Uw producten en ondersteuning

Hebt u een account nodig?

Account maken

Maak kennis met de geheel nieuwe Webex

Webex brengt iedereen bij elkaar om ongekende prestaties te leveren.

Eén gebruiksvriendelijke app voor bellen, messaging, vergaderen en productiviteit.

Transformeer de manier waarop u werkt met Webex. Verbeter uw workflows en blijf verbonden met een compleet pakket samenwerkingsfuncties voor bellen, messaging, vergaderingen en integratie.

Nieuw

Bellen in Webex

Ondersteun bellen in Webex voor professionele gespreksfuncties op desktop- en mobiele apparaten. Cisco’s geïntegreerde telefoonsystemen in de cloud of op kantoor zoals UCM of Webex Calling met Cisco MPP-telefoon voor een complete gesprekservaring.

Messaging in Webex

Gebruik tekstberichten met opmaak met ingebouwde verbeterde functies voor 1:1 en groepsberichten. Geef beschikbaarheid weer met aangepaste aanwezigheidsstatus en pas speciale filters toe om te focussen op wat voor u belangrijk is.

Vergaderingen in Webex

Veilig vergaderen met geïntegreerde video, audio en content delen op elk apparaat. Gebruik slimme functies voor het automatiseren van vergadertaken en verbeteren van relaties. Functies omvatten ruisonderdrukking en spraakverbetering, live transcripties en vertalingen met Webex Assistant, en een betere context met People Insights.

Verbinden met Webex

Webex is gemaakt voor verbindingen. Maak een koppeling met Cisco Webex Room-endpoints voor apparaatbesturing en integreer uw favoriete apps van derden direct met bestaande workflows voor een perfect gestroomlijnde werkdag.

Voordelen met Webex

Ingebouwde security

Krachtige encryptie, compliance en controle zowel binnen als buiten uw organisatie

Eenvoudig te implementeren en te beheren

Intuïtief, met eenvoudige provisioning, controle en beheer van Webex-services

De pasklare oplossing

Van leslokaal tot directiekamer en eerstelijns medewerkers: Webex sluit altijd naadloos aan bij uw omgeving en manier van werken

Ondersteund door Webex

Gebaseerd op het toonaangevende, wereldwijde Webex-platform

Samenwerkingstools voor het MKB

Houd uw teams tevredener, productiever en beter verbonden dan ooit tevoren met krachtige samenwerkingstools die speciaal voor het MKB zijn ontworpen.

Bronnen