Guest

Cisco lanceert tweede generatie routers voor geïntegreerde netwerkdiensten

Diegem, 21 oktober 2009
Cisco heeft vandaag de tweede generatie van zijn populaire gamma integrated services routers (ISR) voorgesteld. De nieuwe ISR-modellen zijn speciaal ontwikkeld om de verwachte explosieve groei van videotoepassingen in bedrijfsnetwerken te ondersteunen, evenals het gebruik van virtuele diensten. Daarnaast helpen ze het energieverbruik en zodoende ook het totale kostenplaatje of de TCO onder controle te houden.

De eerste generatie intelligente en supersnelle ISR-routers, die vijf jaar geleden op de markt kwam, staat met meer dan zeven miljoen verkochte eenheden bekend als een van de best verkopende producten uit de 25-jarige geschiedenis van Cisco. Ze laten onder meer toe om diensten zoals beheer, beveiliging, communicatie en mobiliteit in het netwerk te integreren, zonder daarbij aan prestaties in te boeten. De tweede ISR-generatie is tot vijf keer krachtiger dan die eerste, en dat voor een vergelijkbaar prijskaartje.

Samen met de tweede ISR-generatie (ISR G2) introduceert Cisco vandaag ook een nieuwe architectuur voor netwerken zonder grenzen (Borderless Networks). “Er is meer dan ooit nood aan samenwerking in en tussen organisaties, en dat over alle grenzen heen: geografische maar ook technologische”, aldus Frank De Reymaeker, country systems engineer manager bij Cisco België en Luxemburg. “Met deze tweede ISR-generatie kunnen ondernemingen hun nieuwe diensten en toepassingen voor samenwerking, videocommunicatie, virtualisatie en mobiliteit nu heel flexibel, van op afstand en op aanvraag, naar elk van hun filialen uitrollen, zonder dat de veiligheid of prestaties hierbij in het gedrang komen.”

Meer details en achtergrondinformatie over de nieuwe ISR G2-routers van Cisco vindt u hier.

Digitale hogeresolutiefoto’s van de nieuwe ISR-modellen en van Frank De Reymaeker zijn op eenvoudig verzoek verkrijgbaar via james@quadrantcommunications.be.

Laat ons u helpen

  • Vind een Cisco-partner