Guest

VOO migreert naar IPv6 met Cisco

Diegem, 13 februari 2012 - Cisco gaat de toonaangevende Belgische kabeloperator VOO begeleiden in zijn geleidelijke overgang naar IPv6. De uitrol van Cisco's zogenoemde 'dual stack'-technologie zal VOO in staat stellen om IPv4 en IPv6 naast elkaar te gebruiken binnen zijn netwerk. Zo blijft ook tijdens het migratieproces van IPv4 naar IPv6 de hoge kwaliteit van de gebruikerservaring voor alle bestaande klanten van VOO gegarandeerd. Tegelijk kan de serviceprovider zijn netwerk op flexibele wijze uitbreiden en aanpassen aan zijn groeiobjectieven.

Als early adopter van Cisco's Carrier-Grade IPv6 Solution (CGv6) zal VOO de technologische voordelen van IPv6 ook kunnen aanwenden voor de levering van innovatieve platformen, toepassingen en diensten. Door gebruik te maken van Cisco's CRS-3 Carrier Routing System en Cable Modem Termination Systems (CMTS) is VOO bovendien beter voorbereid op de snelle toename van het netwerkverkeer als gevolg van de groei in videocontent, mobiel verkeer en datacenters voor cloud computing. Ten slotte zal VOO zijn gebruikers ook meer consistent hogere snelheden kunnen bieden dankzij het gebruik van Cisco's Cable DOCSIS 3.0 netwerktechnologie. Die haalde bij recente tests een recordsnelheid van 4 gigabit per seconde.


Over Cisco - NASDAQ:CSCO - "Together We Are the Human Network"

Cisco, wereldwijd marktleider in netwerktechnologie die de contacten, communicatie en samenwerking tussen mensen verandert, onderscheidt zich al meer dan 25 jaar door zijn technologische innovatie, zijn commerciële leiderspositie en zijn sociaal engagement. Individuen, ondernemingen en overheden maken gebruik van Cisco's hardware, software en diensten om intelligente netwerken te bouwen op basis van het Internet Protocol (IP). Dankzij de netwerktechnologie van Cisco kunnen overheden en ondernemingen hun productie- en concurrentiekracht versterken en de tevredenheid van burgers en klanten verhogen.

Cisco werd opgericht in 1984, heeft wereldwijd meer dan 71.000 werknemers in dienst en sloot het voorbije boekjaar af met een totale omzet van 43,2 miljard dollar. In België en Luxemburg telt Cisco meer dan 700 werknemers.

Meer info op http://www.cisco.be en http://cisco.com

Cisco Belgium

Pascale Jacobs, marcom manager
De Kleetlaan 6A, B-1831 Diegem
T: +32 (0)2 778 4662
F: +32 (0)2 778 4300
E: pjacobs@cisco.com

Contact voor journalisten:

Check Twice
James De Paepe
Marie Popelinkaai 3 bus 1, B-9050 Gent
T: +32 (0)9 210 53 66
M: +32 (0)477 54 43 88
E: james@checktwice.be

Laat ons u helpen

  • Vind een Cisco-partner